Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

sağol canım:)

çok şükür hı hı geldim dün akşam 8,5ta canım:)
şuan evimdeyim
kahvemde önümde şuanDD

sen nerdesin şuan? online mısın?
galiba sen bugün tatilsin:)
ene kız meyra ben dün buraya uğradım ama senin mesajları neden görmedim ki bak kızdım kendime şimdi
hoş geldin o zamansa :)
dün evdeydim ivet,yemek yaptım,bir tek süpürge açtım,komşuya gittim,akşam da akrabaya gittik gün böyle geçti.
buraya da uğradım işte de yazdıkların niye gözümden kaçtı anlamadım

bulaşık makinesi vardır dimi?
koysaydı içine.benimkine söylersem o kadar yapar ya hatta elinde de olsa yıkar.az çok becerir senin herif salmış her şeyi

kendine kızan hatun selams:)))
hoşbuldum canım benim, çok sağol.
dün gözünden kaçmasında da senin lehine bi hayır vardır belkide canım, benim içime böyle geldi nedeni:)
sorun değil canım, sen hayır dua alıyorsun bence ne güzel:) kimden yada kimlerden alıyosun bilemicem ama kaç keredir aynı şeyi düşünüyorum, maşaallah

ay eşim giderek böyle oldu nedense, ilk başlarda evi falan tertemiz bulurdum, elinde yıkardı bulaşıklarını falan.
iyice tembelleşti diyorum ya giderek:)))))
gerçek yüzü ortaya çıkıyo zahir dermişimDD
bulaşık makinesine koy istersen bulaşıkları sana kolay olur dedim giderken, yok yok ben anlamam dedi, öyle diyince bende seslenmemiştim bu kadar bulaşık bırakacağını düşünmediğim için, bi dahaki gidişime aklımda ama artık bulaşık makinesi, sudan geçirip koyuversin tamam işte bi zahmet.

ayyy bitterim ayağımı sürüdüm galiba annemlerden gelirken.....
dün apartman günü vardı, gitmesem ayıp olcaktı, daha valizimi bile boşaltmadan koştur koştur oraya gittim dün gündüz
ordan gelincede akşam 9a kadar evde iş yaptım, kafam döndü çok yoruldum dün......
bugünde akraba günüm var, gitmesem yine ayıp olacak mecbur birazdan orayada gitcem
dedimya ayağımı sürüdüm galiba gelirken
akrabalarla oturduğumuz gün bu, akşamda yemeğe kalıcaz ev sahibi halam olunca kalalım akşamada yemeğe dedi sağolsun.
akşama yemekten kurtuldum o iyi oldu ama
ben biran önce çıkıp hazırlanıyım, yoksa güne gecikicem bitterim.
öpüyorum canım, görüşürüz, kendine iyi bak

çok güzel bi ses bitterciğim.......

[video=youtube;YLFq-y2K_Vc]http://www.youtube.com/watch?v=YLFq-y2K_Vc&list=PL78980DBF0431EE4F[/video]

Canım ya teşekkür ederim ne güzel yazmışsın öyle,duygulandım bir an..zaten duygusala bağlama modundayım bugün,eşimi bile koklamaya doyamadım.yattı şimdi,yatarken bile öpüp koklayıp çocuk yatırır gibi yatırdım..
sanki veda edecek gibi,arada gelir aklıma böyle şeyler..ne de olsa ölümlü dünya,her an her şey olabilir..
ayy gece gece dellendim galiba :)
inş dediğin gibi hayır duası alıyorumdur,ihtiyacım var güzel bir şeylere..

selam topik:)

arada bi böyle herkes duygusallaşıyo canımcım, bugün oğlakların güven duygusu artıyomuş, bu size iyi gelicek herkese iyi geliceği gibi güven duygusunun.....
annem ve kardeşimde oğlak....
nedense bugün benimde sinirim bozuk, bi gerginlik huzursuzluk hali var sürekli üzerimde....
bugün bi çok şey sinirime gitti

sessiz sakin topiğim benim

bende dün güne gittim, akşamda yemeğe kaldık işte, çaydan sonra kalktık.
yoruldum yaaa kaç gündür koşturmaktan(((
daha yol yorgunluğunu atamadan gezme, evde bi sürü iş, gün.....
daha yarın akşamda yatılı misafir gelicekmiş:95:
eşimin ailesi ve eşimin tarafı hep buranın bi ilçesindeler, yaklaşık 2,5saatlik bi yol, vesselam görümcemin 6yaşında oğlu var, rahatsızmış doktor buraya sevketmiş güya eşim eksik anlamadıysa, yarın akşam görümcem eşi ile birlikte bize gelceklermiş, bizde kalcaklar ertesi günde doktora gitcekler, galiba tahlil falan uzamazsa giderler, uzarsa kalırlar, zannımcada uzar:95:
dinlenmek istiyorum ben yaaa:95:
ama elden gelen bişey yok mecbur sabredecem az daha.
bugün dinlencem işte, yarın yine ev işi ve tabiki akşama onlara göre yemekte yapıcam.........
bunada şükür.

diyorum ya bugün ben gerginim, bugün genelde bana 1dokunan iç alemimde 1000ah işitiyo benden haberi yokDD

ben de yoruldum bugün,miniklerim vardı kafamı şişirdi bıcırıklar
yemeği dışarda yedik geldik,şimdi yarına nohut pişiriyorum bulgur pilavı pişti bile.
dedim bakayım biraz kkya:)
senin de dediğin gibi insanın ruh hali çok sık değişebiliyor,ben de bugün iyiyim şükür..
senin de regly dönemin falan yaklaşıyorsa belki ondan gerginsindir.

merhaba inci
ben iyiyim sen nasılsın?
hayırdır işe mi başladın :)

Merhabaaaaaaaaaa günaydiiiinnnnnlaaarrrr sultanlarr
Nasilsiniz? Ben iyim ama hasta olucam heralde burnum akiyor
Malesef ise baslamadim:-( ailevi sorunlar vardi ondan ugrayamadim. Nekadar özlemisim sizi ben bea
Sizde ne var ne yok?

selam topik.....

eline sağlık canım.....

benim bugün hiç tadım yok, moralim bozuk bişeye dünden beri, bu günlerde güzel günlere döner inşaallah birgün.

görümcemlerde yarın akşam gelicekmiş, eşim bugüne diye yanlış anlamış, zaten 2lafın birini yanlış anlamasa şaşardım

Malesef ise baslamadim:-( ailevi sorunlar vardi ondan ugrayamadim. Nekadar özlemisim sizi ben bea
Sizde ne var ne yok?

merhaba beya, hoşgeldin trakyalı:)
artık geri döndünse bi daha bırakma burayı artık....
burada bitterle ikimizden başka hiç kimse sürekli değil malesef, diğerlerinde arada bi uğramalar o kadar sadece, önemli olan sürekli olan diyorum -sözüm meclisten dışarı-

ailevi sorunların ve rahatsızlığın içinde geçmiş olsun canım, bende iyiyim diyim iyi olayım, teşekkürler.

anladığım kadarıyla şuan çalışmıyosun galiba? değilmi? neden bıraktın işini?

Sizde ne var ne yok?
geçmiş olsun canım,sorunları da inş atlatmışsınızdır
biz de seni özledik
benden iyilik,hayat devam ediyor

eşine mi kızdın canım? istersen anlatabilirsin..

ben de bugün buraya giremedim,wireless yoktu işte,bir de yoğundum

aynen dediğin gibi bir biz kalıcı olduk şurda,tiviti bilem terk eyledi bizi

tabi ki de sana

iyiyim işteyim canım,başım ağrıyor aızıcık ilaç aldım
sen napıyorsun?

tamam o zaman

kolay gelsin canım.....

bende napıyım çay içiyorum canım, çaydan sonrada ev işine diye kalkcam.
akşam misafir gelcek yemek yapcam daha, böyle işte.
net gitti 20dkdır falan, ben tam netin başındayken netin gitmesi beni acayip sinir ediyo yaaa......

aman ben gidiyimde şu işlerimi bi hallediyim, akşam oluyo yavaştan iyice huzursuz oldum işler durdukça....
kknında başına oturdummu kolay kolay kalkamıyorum yahuuu genelde:))))
haydi ben kaçar.......
görüşürüz

gelmiştir bile misafirlerin dimi?

ben de birazdan eve gidicim,sular hala kesikmiş..alışveriş merkezine gitmek istiyordum bu akşam ama gidemicem çünkü eşim oyunbozanlık yaptı.eve gideyim görür o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…