Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

Baglayamadin bulasiklar makinaya,
kocislede ayri yatioruz zaten ben hastayim bulasmasin onada diye :KK35::KK35:

:KK19::KK19:
Ayrı yatılır mı beee bıktınız mı birbirinizden noldu sokula sokula kedi gibi gircen koynuna oyyyy :KK16:
Allahım o günleri sevdiceğimle nasip etsiiiin İNŞAALLAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH

Tam sana sormuştum bende niye beeeeeeeeeeee

Niye önermiyonuz :KK19:

Bir kere sorumluluk yok anası danası yok eltisi bilmemkimisi yok ne güzel freesin sevgiliyken :KK52:

Şimdi öff x ben seni bırakıp gideyom taaam mı diyebilir miyim adam yemeğe laf etti diye absürd oldu dimi ama flört ediyoken bırakıp gidiyodum :KK9::KK9:

Böyle aynı evde bazı şeyler batıyo ya ne biliyim çöpü atmıyo diye yolasım geliyo :KK20: :KK52:

Bir kere sorumluluk yok anası danası yok eltisi bilmemkimisi yok ne güzel freesin sevgiliyken :KK52:

Şimdi öff x ben seni bırakıp gideyom taaam mı diyebilir miyim adam yemeğe laf etti diye absürd oldu dimi ama flört ediyoken bırakıp gidiyodum :KK9::KK9:

Böyle aynı evde bazı şeyler batıyo ya ne biliyim çöpü atmıyo diye yolasım geliyo :KK20: :KK52:

:KK52::KK52::KK52: seninki de fazla snir be yolma adamı çöpü de sen atıver :KK53::KK53:
Evet işin içine anası danası giriyo benmki tek çocuk Allahtan :KK1::KK1:

Bekarlik sultanlik diye kim demisse bosuna dememis..
ask sevgi guzel ama asktan gebersende evlilikte zorlaniyor insan herseyden
agir bir sorumluluk evlilik.. :KK31:

Hemde çok ağır evinde poponu kaldırmazken bi bakıyosun evleniyosun bütüüün ev işi yemek herşey sana bakıyo

Beeeen :KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52: olurum herhalde :KK53::KK53:

X