Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

Unutmuşum ya bende diyorum ki hiç ısınamadım ben bgn neden ellerim falan buz gibi şmdi :KK53::KK53:

Eşinle yaşıt mısınız ekolüm benm :KK53::KK53::KK53::KK53:

Yok ya yaşlı o :KK37: Böyle diyim de trip olsun :KK9::KK9:

Ben de yemek yemeyi unutmuştum kız bi keresinde 19 saat falan yememişim sonra diyorum ki bende bir gariplik var :KK9::KK9:

O herkesin başına geliyor benmde unutmuşluğum var anahtarı 1 gece boyunca hemde :KK53::KK53:
Ama Allahtan son kattayız ve apartmana kmse girip çıkmıyo öyle :KK53::KK53::KK53:

Valla herkesin başına gelmemeli diye düşünüyorum :KK53:

Ben çok dalgınımdır ama yemek tabağına flakes koyup su döktüm üstüne sonra ayıldım yemedim hadi bakalım bunu geçebilcek misin :KK19: :KK30: :KK53:

[video=youtube;VVTMtZ7JaZU]http://www.youtube.com/watch?v=VVTMtZ7JaZU&feature=player_detailpage[/video]

Hatırlayanlar? :KK76: :KK52:

Benimde kapiyi kilitlemedigim olmustur burda kapilar iki taraftanda kulplu aciliyor giren girerdi yani bide uyumusuz oyle.. :KK53::KK53:

Benimde kapiyi kilitlemedigim olmustur burda kapilar iki taraftanda kulplu aciliyor giren girerdi yani bide uyumusuz oyle.. :KK53::KK53:

Allah korumuş

Kızlaaaarr sabah 9da kalkcam ama uykum da yok bliyorum yatsam da şmdi yatakta da dönüp durcam 1 saat :KK19::KK19:

Şııp diye uykuya dalan insanlara hayranım ya :KK53:

X