hıımm 2 sene varsa bilemicem
gamsız adam da bana göre değil
çünkü kendim öyleyimdir biraz,yani öyleymişim eşim diyor
baktım videoya
iç bakalım kahveni belki ben de kantinden söylerim
sende kantinden söyle be canım.......
sen canım istemiyo artık diyince bende oyüzden söylemiştim şuan canın çekmez diye.......:44:
bu elektrik ve evin bi kaç işi hariç herşeyi yapar eder hemen, ama bunlara geldimi durak gibi duruyo adam:)))))
açıkçası babadan görmemiş bunları, oyüzden yapmaya eğilmiyo, zamanla ben öğretcem galiba
ya gardrobun tepesinden yorganları ben indircekmişim, bigün KVgil varken öyle dedi KVde eşimde bana
, yok yaaa dedim, eşime indirttim zorla, KVde de suç var, şimdi indiriyo artık, sen indirirken canın çıkıyo ben kadın halimle nasıl indiriyim, ama işte hep öyle görmüş, ama yanlış
tabi benimde ona göre mutlaka yanlışlarım vardır, kim bilir neler nelerdir:)
rabbim başımdan eksik etmesin eşimi inşaallah, AMİN.
ama galesizdirde, ailecek öyle onlar KP hariç, bazen KV öyle gamsız olurki şaşar kalırım, yapı işte:)
KPde tam tersi uçutma gibi:)))))
2gamsızda baya ilginç olurdu galiba dediğin gibi:))))
evet az az seziyorum sende de var gamsızlık:)
olabilir yani, gamsız insan geç yaşlanıyo bence:)))
ama ben gamsız sayılmaz, bazen, hatta aceleciyimdir çoğu şeyde, babacığım derdi sen işini evme işin seni evsin derdi ama nerde bendeeeee.
babacığım diyince aklıma geldi;
bugün uzun süredir ilk defa babamla rüyamda sohbet ettim, yan yana oturdum
(((
çok mutlu oldum ama bu rüyama, onun mutluluğuda var içimde bugün......
babam vefaat etti edeli böyle onunla iletişim kurduğum rüya taş çatlasın 1,5senedir 10-15defadır....
hep ona ulaşmaya çalışıyorum rüyamda normalde, ya hasta, yada iyi etmeye çabalıyorum hep......
hiç şöyle konuşma diyalog yok......
bugün; birilikte bi dolmuşa bindik, gezdik konuştuk.....
amanda destan yazmışım:)