Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

bebişi patakladı dimi :))
ama tırnak çıkarmadı herhalde yoksa kızancık ağlardı :KK9::KK9::KK9:

o yavru kediydi galiba ama
yine de nasıl geçti bilmem :KK1::KK1:

evet:))
tabi tırnaksız pataklamaları hoşuma gidiyo benim:)
bazen annemin kediside benim yüzümü pataklar öyle, güya severek kızıyo:))):KK9::KK9:

yavru ama küçük yavru değil, gerçekten o küçücük yerden çıktı çizgi kahramanı gibi:KK70:DD
kesin o kedinin kemiklerinde elastiklik var, yoksa geçemez yani.....

evet:))
tabi tırnaksız pataklamaları hoşuma gidiyo benim:)
bazen annemin kediside benim yüzümü pataklar öyle, güya severek kızıyo:))):KK9::KK9:

yavru ama küçük yavru değil, gerçekten o küçücük yerden çıktı çizgi kahramanı gibi:KK70:DD
kesin o kedinin kemiklerinde elastiklik var, yoksa geçemez yani.....

evde mi besliyor annen :))

kedilerin omurgaları esnek oluyor belki ondandır :KK4:

ayyy üfff çamaşır makinesi sinir etti beni yarım saattir, kaç kere sigortayı attırdı....
sanki normale göre fazla çamaşır atmışım gibi:KK37::KK37::KK37:
artık şimdi içinden çamaşır aldım bi büyük parça tekrar bastım, inşaallah bi daha sigortayı attırmadan temizce yıkar artık.....:KK19:

ayyy üfff çamaşır makinesi sinir etti beni yarım saattir, kaç kere sigortayı attırdı....
sanki normale göre fazla çamaşır atmışım gibi:KK37::KK37::KK37:
artık şimdi içinden çamaşır aldım bi büyük parça tekrar bastım, inşaallah bi daha sigortayı attırmadan temizce yıkar artık.....:KK19:

ondan ötürü attırır mı ki sigortayı :44::44:

ondan ötürü attırır mı ki sigortayı :44::44:

işte nedenini bende bilemedim, arada attığı olurdu, tekrardan bastımmı devam ederdi....
bu sefer ne oldu bende anlamadım, acaba çokmu doldurdumda makineyi zorladım diye düşündüm, ama hiç sanmıyorumda öyle olduğunu.
işte az önce içinden büyük bi parça alıp bastım tekrar dedimya, al yine attırdı sigortayı, artık eşime alo dedim yeni,
öyle dursun ben gelince bakarım dedi artık:KK37:
eşim pekte anlamaz ama gelince baksın yinede tabiki.

işte nedenini bende bilemedim, arada attığı olurdu, tekrardan bastımmı devam ederdi....
bu sefer ne oldu bende anlamadım, acaba çokmu doldurdumda makineyi zorladım diye düşündüm, ama hiç sanmıyorumda öyle olduğunu.
işte az önce içinden büyük bi parça alıp bastım tekrar dedimya, al yine attırdı sigortayı, artık eşime alo dedim yeni,
öyle dursun ben gelince bakarım dedi artık:KK37:
eşim pekte anlamaz ama gelince baksın yinede tabiki.

evin sigortasında sıkıntı var bence canım
senin dediğin sebepten atmaz
o sigortanın bir kaldırma birimi oluyor
ona baksın eşin,burdan yaz bana
eşime sorarım muhtemelen güçsüz geliyordur

evin sigortasında sıkıntı var bence canım
senin dediğin sebepten atmaz
o sigortanın bir kaldırma birimi oluyor
ona baksın eşin,burdan yaz bana
eşime sorarım muhtemelen güçsüz geliyordur

tamam canım, teşekkürler.
eşim bi gelince baksında, ben yazarım yine sana.

az önce komşu geldide; tansiyonu çıkmış, onu ölçmeye gittim benim tansiyon aletiyle.
haydi bende kaçayım şimdilik, görüşürüz tatlım.:KK54::KK54:

selam topik......

:)))
uykucudan ziyade bugün pazar olunca eşim evde ya canım oyüzden geç geldim bugün:)
kahvaltı yaptık falan işte.
birazdan o dışarı çıkcak işleri var beyefendinin:)

aman dün çamaşır makinesine geldi eşim baktı, bişeyler denedi ama sonuç aynı, sonunda elektrikçi getirmeye karar verdi.
en yakın zamanda getircek bakalım:44::44:
zaten bu elektrikçi çok önceden gelmeliydi, amaaaaa işte, eşimin işinin yoğunluğu birazda galesizlik işte.....
kaç kere söyledim eşime şu elekrikçiyi getir diye, dilimde tüy bitti demekten.....
evde elektrikçinin yapacağı çok şey var bundan artı olarak, neyse gelsinde yapsın artık hepsini bir elektrikçi adam....
mesela bulaşık makinem gayet güzel yıkardı, o 1-2haftadır iyi durulamaz oldu, inşaallah beyni falan bozulmamıştır topraklık hattının olmamasından dolayı:KK43: bi ara onuda göstercem servisine.
bizim topraklık hattı yok, yaptırması lazımdı eşimin, elektronik eşyalara zarar verebilir çünkü sende bilirsindir işte,
sonra sigortayı 4-5ayda bi değiştirmek yenilemek lazımmış daha 2senede 1kere değişmiş değil:KK4::KK4::KK4:
gelde kızma.....
neyse elektrikçi gelsin baya işi var evde:)))))
inşaallah bulaşık makinemde de önemli bi arıza yoktur:KK43:
az para verilmedi alınırken, bozulsa kolayınada alınmaz yani yenisi malesef:KK43:
çamaşırlarıda akşam sulu sulu çıkardım astım balkona kurusunda kokmasın diye.....
aslında eşim her işe koşar eder yapar, ama bu elektirk konusunda ve evin bazı işleri konusunda acayip sorumsuz davrandı bu da bi gerçek........
neyse olay bu:)

sen napan tatlım? iştesindir galiba şuan?
bende bi kahve içerim birazdan, canım çekti....

X