bitsin istiyorum ama olmuyor yapamıyorum

bu adami saplanti haline getirmissiniz..
kimseyi bu kadar hayatinizin merkezine koymayin,o kisiyle sinav olursunuz ki oluyorsunuz da..
bu iliskiden cok bisey beklemeyin..bence yolunuza bakin.

Bosandigini bilmiyordum uzun sureli sevgilin sandim. İkinci kez evleneceksen evet bu adam olmaz.

Canım ne ölmesi ya? Yol ver gitsin işin mi yok? Flört bir deneme devresidir. Yürümezse ayrılmak gerekir. Ayrıl, hasbel kader evlenip dengesizin biriyle ömür mü çürütmek istiyorsun?

Zaten bitmis devam eden birsey yokki..

Adam seni sevmiyo onemsemiyor deger vermiyor..

Sende boyle biri icin aci cekiyosun ..

O hayatinizda yokken yasayabiliyordunuz. Simdi niye yasayamayasiniz ki. Saglikli bir dusunce degil. Her iliskiden sonra bir yas donemi olur. Insanlar evlerinde kedi besliyorlar, kedi bile gidince evde bir eksiklik hissediliyor. Elbet bir donem uzulup yas tutacaksiniz ama gunes acmam bugun diyor mu? Her gun yeniden doguyor. Gunes yeniden dogabiliyorsa yarinin da ne getirecegi belli olmaz. Bu sekide davranarak daha da sogutuyorsunuz kendinizden. Adam kafasinda bitirmis. Hareketleri de gosteriyor. Zorla olmaz. merak etmeyin bitirdikten sonra bir sure aci cekersiniz ama sonra geciyor inanin. Gecmese onca seneden sonra bosanan insanlarin acisi gecmezdi. Ayrica size tavsiyem cok da gozunuzde buyutmeyin onu. Adam adam olsaydi bir aciklama tenezzulunde bulunurdu. Hic kimse vazgecilmez degildir. Kendi kiymetinizi bilin. Kendinizi bu kadar da degersizlestirmeyin. Siz kendinizi sevmeyi unutmussunuz. Kendinizi sevseydiniz kendinize deger verir, size bunlari yapan birinin sizi haketmedigini anlardiniz.

2sene oldu tanıma süresi ile üç sene olacak işte aslında birlikte çok sıkıntı çektik aileler yüzünden babasının karşı çıkmaları bile onu ayrılmaya sürüklemdi ben istedim ayrılmayı ama o ısrarla sevdiğini ve benim hayatında olacağımi söylerdi

Evet beraberken hep sozler veriliyor. Bosanmis oldugunuzu yeni ogrendim kesinlikle karsi degilim ama ailesi karsi anlasilan ve arkadasiniz bu dengeyi kuramaz kuramamisti zaten. Biraz geri cekin kendinizi inanin o zaman gorursunuz gercegi.

evlendıgını dusun yazık edersın kendıne..hayat geçmez oyle..
ılerde evlenip ayrılmış olmak var allah korusun cocugun da olabılır suanda ayrılmak daha mantıklı..
kıı suanda sana kabullenmek dusuuyor sadece.hersey bıtmıs ac gozunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…