bitsin istiyorum ama olmuyor yapamıyorum

hkn_ayse

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
35
14
32
Arkadaşlar yardım edin ne yapacağım şaşırdım. Daha önce yazmıştım bi kaç yere sevgilim askerden geldi diye bir aydan fazla oldu ama hicbirsey mutlu gitmiyor
ilk zamanlar askerlik zor dedim sabır dedim sonra hava değişimi dedim sabır çektim is yok para yok dedim sabır çektim şimdi işe girdi ama hala hersey aynı ben yokmusum gibi davranıyor her akşam aklımda bitiriyorum ama sabah olunca yeni umutlarla uyanıyorm bugün farklı olacak diye. dün onun için yemek yaptım birlikte yemek yeriz diye işten çıkamadim ameliyat var acil dedi bu arada hastanede ameliyat hane de personel olarak çalışıyor. Çıkınca ararım dedi ama on bir de telefonunu kapattı sabah işe gidiş saatine kadar kapalı idi. Ben gece acile gittim rahatsızlandım kum döküyormusum. Saat sabah dokuz da eve girdim ama onun umrunda bile değil.hayattan zevk almıyorum kafama sıkmak için versinler gözümü kırpmam diyor. Bir saat önce telefonda konuştuk ileri geri trip falan derken tartıştık sana ihtiyacım var ve değerli olduğumu önemli oldugumu hissetmek istedim dedim ağladım. Abim geliyor dedi telefonu kapattı mesaj attım kenara attin beni diye komple telefonu kapatmış. Benim tek duam tek dileğim oydu ben şimdi ne yapacağım unutmak istiyorum olmuyor onunla olmak istiyorum olmuyor. Hayatımda yeterince acı çektim ve artık kaldırma gücümü kaybettim. Ölmek istiyorum canıma birsey yapmak istiyorum ama ölünce bile onsuz olacağım fikri engel oluyor. Kendimi çok çaresiz hissetmeye başladım

Aldatıldığımı öğrenmeden önce yaşadığım şeylere benziyor yaşadığın şeyler.
İlk olarak kimse vazgeçilmez değil bunu kafana sokmalısın. O yokken de sen vardın bunun farkında ol lütfen.
Üzmek istemem ama o kafasında bitirmiş sadece senin bitirmeni bekliyor. Allah yardımcın olsun.

hayattan zevk almıyorum kafama sıkmak için versinler gözümü kırpmam diyor.

Ölmek istiyorum canıma birsey yapmak istiyorum ama ölünce bile onsuz olacağım fikri engel oluyor.

İkiniz de ölmeye pek meraklısınız.

İkinizin de öz güven, öz saygı problemleri var.

Kendi canına değer vermeyen başkasına değer verir mi?

Yani ikiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz çünkü kendini sevmeyen insan kimseyi sevemez.

Mutsuzluktan birbirinize sarmışsınız hepsi bu.

Bunu aşmadığınız müddetçe de başkasıyla da mutlu olamazsınız.

Sağlıklı psikolojisi olmayan insanın sağlıklı ilişkisi olmaz.

Niye öleceksin ya dünya bir insana mı bağlı. Ayrıl gitsin sen ayrılmazsan o ayrılmanıza resmiyet kazandıracaktır çünkü siz zaten ayrılmışsınız.

Korktum valla sizden bu nasil hastalikli dusunceler ,nasıl takıntı bunları aşamassan onunla degil kimseyle mutlu olamassin aşk,sevgi bagimlilik degildir bu bagimliligini sezen biri sana asla deger vermez cok bogucusunuz
Sizdekinin sevgi vs olduguna ben inanmiyorum
Bu bir takıntı ,hastalık artik ne derseniz

Askerden once iliskiniz guzelse askerlikten olabilir. Kardesim askerlikten sonra 6ayda kendine geldi. Gezdi tozdu antalyaya gonderdik. Hicbir istede calismadi 6 ay boyunca. En son iyimsiin dedik tamam simdi kendime geldim dedi. Askerlikten once ve sonraki iliskinizi karsilastir derim. Zaman ver sikbogaz etme.

Sizde nasil bir psikoloji olmus anlayamadim. Suzin iyi bir tedaviye igihtiyacınız var bence! Olmekten bahsediyorsuniz, kendinizi oldurmekteN. Bunun buyuk gunah oldugu icin degilde Allah korkusundan degilde, sevgilim yine olmayacak gibi dusuncelerle destekliyorsunuz.. Cok yazik aklinizi basiniza toplayin yahu, kimse vazgecilmez degildir heleki size hic deger vermeyen biri icin boyle seulere hic gerek yok!!

Askerden önce muhteşem di hersey askerden gelince bir hafta sonra evlilik var diyordu ama şimdi sadece fazlalık gibi görüyor galiba beni

Değer verirdi şimdi ne değişti diyorum ben aynı ben tarz aynı tarz ama koparan ne bilmiyorum konuşmaya çalışıyorum oda olmuyor Susup kalıyor her defasında

adam sizi istemiyor artık neden bu kadar istemeyen birinin üzerine gidiyorsunuz..erkekler sevmez öyle üzerine düşen kızları..sizde aramayın sormayın..istemeyeni sizde istemeyin..sanki dünyada tek erkek o..belkide gönlü bir başkasında..

Askerden önce muhteşem di hersey askerden gelince bir hafta sonra evlilik var diyordu ama şimdi sadece fazlalık gibi görüyor galiba beni
Askerlikten muhtemelen. Bence zaman ver. Kardesim askerde iken iyiyim iyiyim rahatim bombayim deyip duruyordu. 6 ayda kendine geldi.

Gönlü bir başkasında olsa kesinlikle söyler bukadar Üzmeyi göze alan biri onu rahatlıkla söylemez mi.?

Off kizim neden kendine eziyet ediyorsun herif sana hakettigin degeri vermiyorsa yol ver gitsin iki gun uzulur sonra baskasini bulursun. Alt tarafi svgilin yani evli bile degilsin bunla evlenip ayrilmak mi istiyorsun git dogru durust birini bul bu simarik gibi geldi bana

size değer vermeyen önemsemeyen biri için kendinizi üzdüğünüze değmez. ben üzdüm kendimi paraladım da noldu? kendime yaptım.
kimse kimse için ölmüyor. ayrılınca ölünseydi ben ölürdüm heralde . ayrılınca yapamam yaşayamam diyodum. çok seviyodum. ama gayette güzel yaşanıyor canım.
biz 5 seneden sonra ayrıldık. ilk 2- 3 ay kendimi paraladım resmen. ağladım, kendimi eve kapattım ama değmezmişş. insan nelere alışmıyor.
olmuyorsa zorlama derim. yoksa olan yine sana olur.

bende onu diycektim.
aldatılırken bizim bundan haberimiz yokken yaşananlar..
ararsın açmaz, bi işi çıkar sabahlara kadar telefon kapalı, sorun ne dersin susar bahane bulur, seni eskisi kadar gormek ıstemez, görünce bı farklı davranır, karsısında aglarsın sankı yokmussun gibi davranır gozyaşlarına kıyar geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…