bitsin istiyorum ama olmuyor yapamıyorum

Tabiki evlenip ayrılmak istemiyorum ama artık kimseye kendimi anlatmak tanıtmak istemiyorum 2 yıl geçti birlikte herseyi mi biliyor evlenip ayrılmış olmamı bile kabul etmişti hiç sorgulamamisti şimdi bir başkasına kendimi yaşadıklarımi anlatmak zor geliyor.

Canim benim ben de evlenip ayrildim. Sen de ben de daha fazla dikkat etmemiz lazim artik 2.evlilik yapacagimiz erkek bize cok deger vermeli degil mi? 2.bir hata yapmayalim bosanmak zor evlendiktdn sonra ve sevgiliden ayrilmak daha kolay sen de biliyorsun bunu

Aynı durumdayız.Ve kendini sosyal hayata vermeye çalışınca gerçekleri anlıyosun ki artık o senden vazgeçmiş.Üzülme diyemiycem ama alışmak zorundasın..Peşinden koşma boşver.Sende kendi yolunu çiz.

herseyi mi biliyor evlenip ayrılmış olmamı bile kabul etmişti hiç sorgulamamisti

Onun bütün umursamazlıklarını, hayatında hiç yokmuşsunuz gibi davranmasını...

Sırf "sizi kabul etti" diye sineye çekeceksiniz yani...

Bakış açınızı acilen değiştirmeniz gerekiyor, evlenip boşanmak bir kusur değil talihsizliktir.

Ne hatanız var da sizi kabul etmiş olacak, neden kendinizi bu denli eksik ve sorunlu ilan ediyorsunuz?

Siz kendinize bu şekilde bakarsanız hangi adam size saygı duyup değer verir ki?

Ayrıca boşanmış olmanızı hiç sorgulamamasını bir lütuf olarak görüyorsunuz da...

Ki başka numarası da yok adamın...

Belki de size göre tek olumlu özelliği olan bu kabulleniş en ağır hakaretidir.

Yani boşanmış bir kadın olduğunuz için umursamıyordur sizi, bu sebepten değer vermiyordur size...

Bu hiç aklınıza gelmiyor mu?

Madem kafanız onu sadece bu konuda yüceltecek kadar karışık bunu da bir düşünün derim.

İlişkinizi anlattığınız kadarıyla böyle çağ ve mantık dışı bir yaklaşım beklenir bu adamdan.

Seni hayatında istemiyor rahatsız bile hatta bu durumdan ! Ayrılanıyorum diye birşey yok ! O senin yüzsüzlüğün ....

Yaşadığım ortam yani ailem ve çevre de bu bir ayıp ve öyle yetiştirilen biriyim hergün aileden çevreden davul bile dengi dengidengine lafını duymak çok zor. Ailemin beni evlendirmek istediği insanlar hep yaşı büyük ve çocuğu olan insanlar ne yapmam gerekir ki bu durumda nasıl düşünmem gerekir

Çalışmıyorsan kendine iş bul
Evlenip boşanmış olman illa yeniden biriyle evlenmen gerektiği anlamına gelmiyor
2. Evliliği yapıp sonra ayrılmak zorunda kalırsan ne olacak ince ele sık doku
Bu adamdan sana koca olmaz zaten ilişkiniz bitmiş senin zorunla devam ediyor belli
Askerden sonra belkide Evlenip boşanan biriyle yapamayacağını düşündü belki sevmediğini belki de evlenmek istemediğini yani hep olumsuzlukları sıralayabiliriz
Evliliği tecrübe etmişin yanlış bir adamla neden ikinci bir yanlış adamla aynı hataya sürüklenmeye çalışıyorsun

Valla kendisi sizi kafasında bitirmiş bunu size direkt söyleyerek değil de hareketleriyle belli etmeye çalışıyor tabi siz de oralı olmuyorsunuz hepsi bu.

Sanki yıllarını geçirdiği biz değilmişiz gibi karşısında hayvan var gibi davranır. Hiç düşünmez üzülür mü diye. Çünkü bitsede o da kurtulsun bende der içten içe. Biz ise acaba ne sorunu var bir şeye mi canı sıkkın diye kendimizi kandırırız.

Ah ah....
Ne kadar oldu?.. Ogreneli

canına niye bişey yapıcaksın arkadasım sen ? ne alaka ?! canına yapmayı düşünüyorsunda karsındakını bitirmeyi nıye dusunmuyosun ınan bu daha basit olur. Cunku sana sıfır deger vermiyen bi adamla birliktesin.. canını böyle acıtcagına direk kurtul bu acıdan .

İnsan bu hayatta nelere alışıyor, anne-baba ölümüne alışan insan oğlu değil midir? yapmayın Allah aşkına dünya bir adam üzerinden dönmüyor. biraz kendinizin kıymetini bilin, bu kadar değersizleştirmeyin kendinizi hayatınızda ki insana karşı.

Kac yildir berabersiniz ? Tartismalariniz cok olurmu ? Askerlik cogu erkekte farkli tepkiler gosteriri ama suda bir gercek o uzun surede iyice dusunmustur olamiycaginiza karar vermistir belki de ? Asker pskolojsi zor ama hic bir seven yurek umursamaz olamaz. Su olmek istitorum laflarini ikinizde bi kenara atin ve hayat zaten kisa seni mutlu etmeyen adam icin kendni parcalama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…