Tabiki evlenip ayrılmak istemiyorum ama artık kimseye kendimi anlatmak tanıtmak istemiyorum 2 yıl geçti birlikte herseyi mi biliyor evlenip ayrılmış olmamı bile kabul etmişti hiç sorgulamamisti şimdi bir başkasına kendimi yaşadıklarımi anlatmak zor geliyor.Off kizim neden kendine eziyet ediyorsun herif sana hakettigin degeri vermiyorsa yol ver gitsin iki gun uzulur sonra baskasini bulursun. Alt tarafi svgilin yani evli bile degilsin bunla evlenip ayrilmak mi istiyorsun git dogru durust birini bul bu simarik gibi geldi bana
Canim benim ben de evlenip ayrildim. Sen de ben de daha fazla dikkat etmemiz lazim artik 2.evlilik yapacagimiz erkek bize cok deger vermeli degil mi? 2.bir hata yapmayalim bosanmak zor evlendiktdn sonra ve sevgiliden ayrilmak daha kolay sen de biliyorsun bunuTabiki evlenip ayrılmak istemiyorum ama artık kimseye kendimi anlatmak tanıtmak istemiyorum 2 yıl geçti birlikte herseyi mi biliyor evlenip ayrılmış olmamı bile kabul etmişti hiç sorgulamamisti şimdi bir başkasına kendimi yaşadıklarımi anlatmak zor geliyor.
Bahane derken anlamadımSevmeyişine bahane bulmuşsunuz, görmeniz gereken şeyler var.
Yok askerden geldi, aman işsiz kaldı vs...Bahane derken anlamadım
ÇOOK DOGRU SÖYLEMİŞSİN..Sevmeyişine bahane bulmuşsunuz, görmeniz gereken şeyler var.
GalibaYok askerden geldi, aman işsiz kaldı vs...
Bu sebepleri kendinize sıralamanız asıl sebebi( bir şeylerin bittiğini) görmenizi engellemiş.
herseyi mi biliyor evlenip ayrılmış olmamı bile kabul etmişti hiç sorgulamamisti
Ya gerçekten kafası karışıksaSeni hayatında istemiyor rahatsız bile hatta bu durumdan ! Ayrılanıyorum diye birşey yok ! O senin yüzsüzlüğün ....
Yaşadığım ortam yani ailem ve çevre de bu bir ayıp ve öyle yetiştirilen biriyim hergün aileden çevreden davul bile dengi dengidengine lafını duymak çok zor. Ailemin beni evlendirmek istediği insanlar hep yaşı büyük ve çocuğu olan insanlar ne yapmam gerekir ki bu durumda nasıl düşünmem gerekirOnun bütün umursamazlıklarını, hayatında hiç yokmuşsunuz gibi davranmasını...
Sırf "sizi kabul etti" diye sineye çekeceksiniz yani...
Bakış açınızı acilen değiştirmeniz gerekiyor, evlenip boşanmak bir kusur değil talihsizliktir.
Ne hatanız var da sizi kabul etmiş olacak, neden kendinizi bu denli eksik ve sorunlu ilan ediyorsunuz?
Siz kendinize bu şekilde bakarsanız hangi adam size saygı duyup değer verir ki?
Ayrıca boşanmış olmanızı hiç sorgulamamasını bir lütuf olarak görüyorsunuz da...
Ki başka numarası da yok adamın...
Belki de size göre tek olumlu özelliği olan bu kabulleniş en ağır hakaretidir.
Yani boşanmış bir kadın olduğunuz için umursamıyordur sizi, bu sebepten değer vermiyordur size...
Bu hiç aklınıza gelmiyor mu?
Madem kafanız onu sadece bu konuda yüceltecek kadar karışık bunu da bir düşünün derim.
İlişkinizi anlattığınız kadarıyla böyle çağ ve mantık dışı bir yaklaşım beklenir bu adamdan.
Üzerine gidersen iyice kaçar iyice karışır.. Bırak ipini seviyorsa senindir,sevmiyorsa zaten elindir ! Bu kadar basit!!!Ya gerçekten kafası karışıksa
bende onu diycektim.
aldatılırken bizim bundan haberimiz yokken yaşananlar..
ararsın açmaz, bi işi çıkar sabahlara kadar telefon kapalı, sorun ne dersin susar bahane bulur, seni eskisi kadar gormek ıstemez, görünce bı farklı davranır, karsısında aglarsın sankı yokmussun gibi davranır gozyaşlarına kıyar geçer..
Ah ah....Sanki yıllarını geçirdiği biz değilmişiz gibi karşısında hayvan var gibi davranır. Hiç düşünmez üzülür mü diye. Çünkü bitsede o da kurtulsun bende der içten içe. Biz ise acaba ne sorunu var bir şeye mi canı sıkkın diye kendimizi kandırırız.