- 1 Nisan 2023
- 633
- 2.228
Kızlar yedi sekiz sene öncesinden çok kısa süreli konuşmamızın olduğu bi aile dostumuzun oğlu vardı. Hem de komşumuzdu. Taşındıkları sene iki ay kadar konuştuk baktım beni oyalıyor gibi. Çok kafaya almıyor gibi hissettim. Ama nasıl ölüyor bitiyorum bu çocuğa anlatamam. Neyse konuşmayı kendi rızamla bitirdim ve bir sene sonra şu an ki nişanlımla tanıştım. Bizim tanıştığımız yıl (komşu çocuğunun adı X olsun) X ailesiyle beraber başka bir şehre taşındı ve o sene babası vefat etti. Bitti dediğimden itibaren ben bu X'e yalnızca baş sağlığı mesajı attım o kadar. Aradan yillar geçti deprem oldu benim memleketimde. Depremin üzerinden de iki ay kadar bir süre geçti bana deprem için geçmiş olsun mesajı attı, ailemin halini hatırını sordu. Bu arada nişanlım daha tanıştığımız zamandan beri X'i biliyor. Attığı mesajlari Instagramdan nişanlım da gördü ne yazıyor bu ne alaka falan diye sinirlendi. Çünkü yıllar geçmiş ve ben gerçekten ilk ve tek aşk acısını X te gördüm. Karışık oluyor biliyorum. Sorunun özü şu: Aradan 7-8 sene geçmiş ve X son üç dört gündür LinkedIN hesabıma gün aşırı bakıyor. Bildirimi de düşüyor. İlk baktığı gün gayriihtiyari ben de onun profiline tıkladım. Sonrasında asla bakmadım. Nişanlandığımı biliyordur çünkü uzun bir süre Instagram hesabım açıktı. Gidip hayırdır beni işe mi alacaksın ne diye hesaba bakıp duruyorsun diyesim de geliyor sonra diyorum koca koca insanlar olduk. Ay ne bilim içimde kalmasa da hayırdır mı desem? Nişanlıma da ayıp olur diyorum bir yandan. Sizce?