• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmez bu çeyiz alışverişi:)

canım çeyizlerin çok güzeller aşkla kullan :16:
süpürgeni nerden ve kaç liraya aldın öğrenebilir miyim acaba?:34:

Sagol tatlim. Sanirim altincicadde.com dan almistim. Fiyati 580. Ama simdi dusmustur cunku ust modeli cikti. O daha iyi.

Züccaciye de almaya başladım kızlar:
$mutfak kahvaltý kase.webp$kse.webp

Yemek takımımla uyumlu günlük çatal bıçak takımım
$Tam ekran yakalama 24.02.2014 161044.webp$[img][5][1][900x1234].webp

ne şeker şeyle rbunlar böyle cnm renkli çook güzel çatal bıcagın yemek takımınada uymuş baya allah güle güle kullanmak nasip etsin cnm :34:

Sağol tatlım vala ben de bayılarak alıyorum ama nişanlım kızıyor oyuncak gibi bunlar diye:)

Sağol tatlım vala ben de bayılarak alıyorum ama nişanlım kızıyor oyuncak gibi bunlar diye:)

ah ah hiç söyleme cnm benimki öyle bide pembe pembe alıyorum kızıyor cnm ortak bi renk tercih etseydin bari bune böyle pembe pembe arayı bul renk konusunda diyor :D:1:

ah ah hiç söyleme cnm benimki öyle bide pembe pembe alıyorum kızıyor cnm ortak bi renk tercih etseydin bari bune böyle pembe pembe arayı bul renk konusunda diyor :D:1:

Erkekler daha modern şeyler istiyorlar biz de masalsı bi hava istiyoruz evde haliyle anlaşamıyoruz o konuda:)
Bu ne evcilik mi oynıcaz bunlarla diyor ama dinleyen kim:) Ben taa üniversiteye başladığımda karar verdim bu tarz düzeceğimi evimi şimdi şimdi moda oldu da benimki hiç istemiyor ama en azından mutfak benim:)

$kutahya_porselen_2’li_yagdanlik_sirkelik_seti_500_ml..webp$0138174_0.jpeg.webp

Mutfağımın yeni cicileri:)
Yağdanlığı tavsiye ediyorum kızlar. Kapağındaki mekanizma sayesinde kendi açılıp kapanıyo ve sağasolayağ damlatmıyo. 2 tanesi 20 tl. Kütahya porselen.

Rakı bardakları da çok esprili:) İçilen rakı seviyesine göre replikler yazmışlar:)

bu yemek ve kahvaltı takımımız aynı, çok beğenerek almıştım ben de.. güle güle kullanırız inş
diğer aldıklarına da bayıldım:16:

Amin canım güzel günlerde kullanalım inşallah:) Sen ne kadara almıştın?

Kızlar sonunda 12 kişilik yemek takımımı da almış bulunuyorum. Ben bonechinalara henüz alışamadım, Dokunduğumda kırılacakmış hissi veriyorlar bana ve aşırı pahalı. O yüzden klasik porselen aldım.

$kutahya_porselen_caprice_81_parca_yemek_takimi.webp$kutahya_porselen_caprice_krem_6_kisilik_cay_takimi.webp$CAPRICE HOME_08-0038-600x500.webp

Baharat takımımı ve tepsiyi $08-389918-big.webp$tepsi.webpbievden aldımmm.

Back
X