• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmez bu çeyiz alışverişi:)

canım gule gue kuallan battanıyelerını çok ıyı fıyata almıssın nerde vardı bu kampanya acaba? buarada çaydanlıgın aynısından bende var gercekten cok esteteık ve çok da kullanıslı guzel gunlerde kullaan:)

Sağolasın canım bulunduğum yerde bi mağaza var ben ordan aldım. Oranın kampanyası olabilir sadece tam bilmiyorum. Çaydanlığı da arkadaşımda çay doldururken beğendim tutamacı yumuşak ya insanın elini acıtmıyor:)

Güzel günlerde kullan canım... Bende bu çaydanlıktan almak istiyorum ablam kullanıyor şuan cok cici ve kullanışlı... Sen nerden ve ne kadara aldın :26:

Canım ben bulunduğum yerdeki beyaz eşya mağazasından 130a taksıtle aldım ama 120ye ınternet sıtelerınde gördüm.

kızlar nevresim tacın teyzemden hediye. Battaniye de Madame Coco'dan sadece 40 tlcik:) $FB,53882,46,tac-percale-tek-kisilik-nevresim-takimi-silver-gri.webp$battaniye.webp

bugün morhipodan aldığım ciciler:)$cezve.webp$cuppycake.webp$taç.webp

Bu kek kalıplarndan alıcam evlenince inşallah pişirip atdıgımız bişey oldgndan yamulr diye almak istemedim

Ben silikon kalıplarda pişirip bunlara koyucam sonradan. 100 tanesi 12 tl çok değil pişir at sıkıntı yok.

Canım hepsi çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.:nazar:

Kızlar yemek tk ve kahvaltı tk aldım çeyizime en son olarak. Ve maalesef hala alınacak çok şey var.
$T28910LTSM002_1_org_zoom.webp$[img][5][1][900x1234] (1).webp

Son düzenleme:
canım çeyizlerin çok güzeller aşkla kullan :16:
süpürgeni nerden ve kaç liraya aldın öğrenebilir miyim acaba?:34:

Back
X