- 12 Aralık 2010
- 985
- 171
- 123
Bu da Korkmaz'dan aldığım çaydanlığım. Tutamacı çok rahat eli acıtmıyor.Eki Görüntüle 840119
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gule gue kuallan battanıyelerını çok ıyı fıyata almıssın nerde vardı bu kampanya acaba? buarada çaydanlıgın aynısından bende var gercekten cok esteteık ve çok da kullanıslı guzel gunlerde kullaan:)Kızlar mink battaniyelerinde kampanya vardı 2 çift kişilik battaniye 130 tl artı yanına tek kişilik hediye veriyorlar. İşte aldıklarım:
Eki Görüntüle 840114 Eki Görüntüle 840115 Eki Görüntüle 840116
canım gule gue kuallan battanıyelerını çok ıyı fıyata almıssın nerde vardı bu kampanya acaba? buarada çaydanlıgın aynısından bende var gercekten cok esteteık ve çok da kullanıslı guzel gunlerde kullaan:)
Bu da Korkmaz'dan aldığım çaydanlığım. Tutamacı çok rahat eli acıtmıyor.Eki Görüntüle 840119
Güzel günlerde kullan canım... Bende bu çaydanlıktan almak istiyorum ablam kullanıyor şuan cok cici ve kullanışlı... Sen nerden ve ne kadara aldın :26:
Canım ben bulunduğum yerdeki beyaz eşya mağazasından 130a taksıtle aldım ama 120ye ınternet sıtelerınde gördüm.
Anladım canım... Peki boyutu nedir midi midir maxi midir :26:
Bu kek kalıplarndan alıcam evlenince inşallah pişirip atdıgımız bişey oldgndan yamulr diye almak istemedim
Bu kek kalıplarndan alıcam evlenince inşallah pişirip atdıgımız bişey oldgndan yamulr diye almak istemedim
Ben bunları silikon kalıba yerleştirip keki üzerine dökücem öyle nasıl olur sence ?Ben silikon kalıplarda pişirip bunlara koyucam sonradan. 100 tanesi 12 tl çok değil pişir at sıkıntı yok.
Ben bunları silikon kalıba yerleştirip keki üzerine dökücem öyle nasıl olur sence ?
Canım hepsi çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.![]()
Çoook güzeller güle güle kullanKızlar yemek tk ve kahvaltı tk aldım çeyizime en son olarak. Ve maalesef hala alınacak çok şey var.
Eki Görüntüle 957756 Eki Görüntüle 957759