• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmez bu çeyiz alışverişi:)

tutawua

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
985
171
123
Kızlar iki senedir çeyiz hazırlığı yapıyorum. Allah nasip ederse yaza düğünümüz var. Ivır zıvır çok almamaya çalışıyorum (görünürde) evim nasıl olur bilemediğimden. Dekor eşyalarını eve göre alırım diyorum ama bazen öyle tatlı şeyler oluyor ki almadan edemiyorum. Mutfak konusunda da düğün hediyesi olarak gelecek hiçbir şey almamaya çalışıyorum. İşte şimdiye kadar aldıklarımdan resmini bulabildiklerim:
$[img][5][1][900x1234] (4).webp$Philips Izgara-ve-Tost-Makinesi.webp$philips blender.webp$mırra.webp$Korkmaz 3lü tencere seti.webp$Kahvaltı seti.webp$Cucinox-KU-17301-E-Cam-Su-Isitici__56376955_0.webp$[img][5][1][900x1234] (5).webp$[img][5][1][900x1234].webp$[img][5][1][900x1234] (3).webp$[img][5][1][900x1234] (2).webp$Taç seramik tava.webp
Havlular:
Eki Görüntüle 821914 $mutfak havlusu.webp$Tam ekran yakalama 03.10.2013 163923.webp$Tam ekran yakalama 03.10.2013 163954.webp$Tam ekran yakalama 03.10.2013 164024.webp$Tam ekran yakalama 03.10.2013 164247.webp$bahar-dalli-havlu-english-home-001.webp$Tam ekran yakalama 03.10.2013 164413.webp

diğer eşyalarla devam ediyoruz

Eklentiler

• $FB,2260,15,sarev-wallpaper-saten-nevresim-takimi-cift-kisilik-sg-cift-kisilik-saten-nevresim...webp
    $FB,2260,15,sarev-wallpaper-saten-nevresim-takimi-cift-kisilik-sg-cift-kisilik-saten-nevresim...webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 206
  • $vintage saksı.webp
    $vintage saksı.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 215
  • $04.006.1390.002101t4.webp
    $04.006.1390.002101t4.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 180
  • $images.webp
    $images.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 216
  • $saksı.webp
    $saksı.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 191
  • $saksı çerveve.webp
    $saksı çerveve.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 185
İnsan çeyiz hazırlığına girişmeden külfetini anlayamıyor, çok enteresan bir iş :9:

Aldıklarını güle güle kullanmak nasip olsun inşallah, bana da tabii :9: Ben çeyimize bir tane yeni eşya alsam, listeme iki tane eksik ekliyorum sanki. Aldıkça aklıma başka şeyler geliyor. Ben de bir ara fotoğraflarını koymayı düşündüm ama çoğu paketlenmiş ve kaldırılmış durumda.

En sondaki ekmek sepetini biev'den mi aldın acaba? Ben de görünüşünü çok beğendim ama kalitesinden emin olamadığım için almamıştım. Tavsiye eder misin?

canım aramıza hoşgeldin aldıkların çok hoş güle güle kullan hepsini devamını merakla bekliyorum :16:

İnsan çeyiz hazırlığına girişmeden külfetini anlayamıyor, çok enteresan bir iş :9:

Aldıklarını güle güle kullanmak nasip olsun inşallah, bana da tabii :9: Ben çeyimize bir tane yeni eşya alsam, listeme iki tane eksik ekliyorum sanki. Aldıkça aklıma başka şeyler geliyor. Ben de bir ara fotoğraflarını koymayı düşündüm ama çoğu paketlenmiş ve kaldırılmış durumda.

En sondaki ekmek sepetini biev'den mi aldın acaba? Ben de görünüşünü çok beğendim ama kalitesinden emin olamadığım için almamıştım. Tavsiye eder misin?

Çok haklısın tatlım ben de buraakileri gördükçe ne çok eksiğim varmış dedim. Ben sadece elektronikleri bitirdim işte almayı. Mutfağa yatak odasına daha çok alıncak var:(

O sorduğun sepeti Bolu da bir çeyiz mağazasından aldım markası Biev evet. Kolalanmış sanırım danteli katı duruyor. Süs sabunu yapıyorum onları koymak için almıştım harika görünüyor bence almalısın fiyatı da 13 tlydi.

ütün süper bişi. yazın anneme aldım ve ütü yapmaktan zevk alır hale geldim :D

aldıkların çok tatlı. ama burdaki hatunlar coşmuş ya bakıyorum da topiklere para dayanmaz

maaşallahh hepsi çok çok hoş görünüyor :nazar::nazar: nasip olursa bende mayısta evleneceğim.. böyle çeyizle ilgili forumu görünce benim hiç bir şeyim yokmuş diyip panik yapıyorum.. :1:

ütün süper bişi. yazın anneme aldım ve ütü yapmaktan zevk alır hale geldim :D

aldıkların çok tatlı. ama burdaki hatunlar coşmuş ya bakıyorum da topiklere para dayanmaz

Limoncum evet ütüyü annem nasıl diye bir kereliğine denemişti o da çok iyi almışsın dedi.

Fiyat konusuna gelince ben hepsini indirimdeyken alıyorum. Çoğunluğu da internet sitelerinden. Gidip mağazalarında beğeniyorum internetten daha uyguna alıyorum devir tasarruf devri:)

Çok haklısın tatlım ben de buraakileri gördükçe ne çok eksiğim varmış dedim. Ben sadece elektronikleri bitirdim işte almayı. Mutfağa yatak odasına daha çok alıncak var:(

O sorduğun sepeti Bolu da bir çeyiz mağazasından aldım markası Biev evet. Kolalanmış sanırım danteli katı duruyor. Süs sabunu yapıyorum onları koymak için almıştım harika görünüyor bence almalısın fiyatı da 13 tlydi.

Sitesinden bir bakayım o zaman, teşekkür ederim, beğenmiştim çünkü :))

herşeyin çok güzel güle güle kullan canım devamını bekliyorum:16:

Bir beyaz eşya derdinden kurtulmuşsun . ne güzel.

bu ütü nasıl ya tefal hikaye mi artık ?bir kaç yerde yorumları okuyorum beğeniler fazla

bu ütü nasıl ya tefal hikaye mi artık ?bir kaç yerde yorumları okuyorum beğeniler fazla

philips tefalden çok daha güzel internet sitelerini dolaş baya indirmli bulabilirsin bu ütüye bayılıyorum ben. tefaki geçti bana göre :54:

philips tefalden çok daha güzel internet sitelerini dolaş baya indirmli bulabilirsin bu ütüye bayılıyorum ben. tefaki geçti bana göre :54:

Canım benim evlenmem daha çok var ki zaman belli bile değil , şimdiiden alsam bişey olur mu hangi siteleri takip etsem her siteden aışveriş yapmak istemiyrum güvenilir olmayabilir.

Canım benim evlenmem daha çok var ki zaman belli bile değil , şimdiiden alsam bişey olur mu hangi siteleri takip etsem her siteden aışveriş yapmak istemiyrum güvenilir olmayabilir.

ben golddan almıştım, klasik trendyol, markafoni falan güvenilir kullandım şükür bi sıkıntım olmadı

düğüne varsa bekle derim not al hoşuna giden şeyleri. ben açıkcası kendime hiç bir şey almıyorum para biriktiriyorum sadece ve araştırma yapıyorum:16:

canım benim evlenmem daha çok var ki zaman belli bile değil , şimdiiden alsam bişey olur mu hangi siteleri takip etsem her siteden aışveriş yapmak istemiyrum güvenilir olmayabilir.

canım bende yeni yeni almaya basladım hiç bişeyim yok benimde.evim.net trendyolda indirimler oluyor ben trendyoldan yatak örtüsü ve 2 tane nevresim takımı 1 uyku seti aldım.yatak örtüm gelmiş güzelmiş baska yere yolladımda.bende merak etyom baska siteler varmı? Bide su ceyiz setleri olyo ya tabaktencere onlarıda öyle alıcam .daha mutfak robotları ütü... Hersey eksik philipisinütüleri güzel gercekten

ben golddan almıştım, klasik trendyol, markafoni falan güvenilir kullandım şükür bi sıkıntım olmadı

düğüne varsa bekle derim not al hoşuna giden şeyleri. ben açıkcası kendime hiç bir şey almıyorum para biriktiriyorum sadece ve araştırma yapıyorum:16:

trendyol , markafoniye gliyor mu ben hiç dikkat etmedim o zaman .

Bekliyim dimi ütü önemli sonuçta bunun kodunu yazar msın canım

canım bende yeni yeni almaya basladım hiç bişeyim yok benimde.evim.net trendyolda indirimler oluyor ben trendyoldan yatak örtüsü ve 2 tane nevresim takımı 1 uyku seti aldım.yatak örtüm gelmiş güzelmiş baska yere yolladımda.bende merak etyom baska siteler varmı? Bide su ceyiz setleri olyo ya tabaktencere onlarıda öyle alıcam .daha mutfak robotları ütü... Hersey eksik philipisinütüleri güzel gercekten

bende markafpni , trendyoldan alışveriş yapmışlığım çoktur.

etrafımd ahiç phılıps ürünü kullana yok bilmiyorum pek bir tek bu sitede görüyorum alanları .sanırım benim de tercihim phılıps olacak ütüde.

trendyol , markafoniye gliyor mu ben hiç dikkat etmedim o zaman .

Bekliyim dimi ütü önemli sonuçta bunun kodunu yazar msın canım

Philips GC-4870/22 2600w Buharlı Ütü bizim ki bekle canım ya bazen büyük alışverişlerde hediye faln da veriliyor.

para biriktirmek en sağlıklısı ve araştır çeyiz topiklerinde falan dolan

bende markafpni , trendyoldan alışveriş yapmışlığım çoktur.

etrafımd ahiç phılıps ürünü kullana yok bilmiyorum pek bir tek bu sitede görüyorum alanları .sanırım benim de tercihim phılıps olacak ütüde.

benim annem philips ütü kullanyo güzel gercekten ben epilasyon aletindende memnundum bende plihips alcam arkadasın dediği ütüye bakayım bende.parada biriktiremiyom geldiği gibi gidiyo napcam ya böyle ufak ufak alayım dedim yoksa birikmicem ceyiz

Evet ben şuan tek yaşıyorum çalıştığım yerde lazım olduğu için çamaşır makinesi aldım diğerlerini müstakbel kocam alır artık:)

Vala ben philips aldım genelde elektronik eşyalarımı. Çok da beğenerek aldım philips candır:)

Morhipodakileri takip et ben çoğunu oradan aldım ve altıncıcadde sitesinden ama artık o site değişti bir şey bulunmuyor ve pahalı. Morhipoya güvenebilirsin. Ben aldıklarımı daha sonradan daha ucuza da gördüm ama üstümden yük kalktı hepsini bir anda almak zorunda kalmadım o güzel oldu. Sen de kaliteli moda diye alınmayacak şeyler alırsın yavaş yavaş canım.

Back
X