Bitmeyen komşu gürültüsü

İşte biyle durumlar daha kotu.yine süpürge makina çocuk eşi bı yere kadar.ama alkol ve uyuşturucu kullanan biriyle komşu olmak tarif edilemez.

Üst komşusuyla sorun yaşamayan kaç kişi kaldık ki zaten bu forumda Malesef asla uyarsan bile düzelmiyor hatta inada bindiriyor üsttekiler çoğu zaman bilerek ses yapıyor.Üzgünüm hepimiz adına

Ee sizde söylüyorsunuz binanın mimarisinin kötü olduğunu ne yapsın insanlar ev süpürmesin mi ? Sabah süpürüyor şikayetçisiniz akşam süpürüyor şikayetçisiniz aşağı inip sizden izin alsın süpürecek vakit o zaman.

E siz akşam 6 süpürge için geç saat demişsiniz, geç değil ki? İnsanlar size göre mi ayarlayacak kendini anlamadım? Bence siz komşudan değil de komşunuz sizden çekiyor, ben olsam cevabınızı almıştınız.
Sevişme sesine de gelince insanlar neden rahatsız olur anlamam; adam karısını dövse gidip kapısını çalmaz kimse, ama sevişince ooooooooo çok ayıp...

KPSS’yi kazanıp uzağa atanın da insanlar da kurtulsun.

Ne kpssymis arkadas. Oyle bir kafaya takmissiniz ki komsulari,kulaginiz surekli onlarda. Belli ki kpss kotu gececek kendinize bahane yaratiyorsunuz,bu kadar kotu olmayin ya. Gidin villada oturun bari kimseyi rahatsiz etmeyin.

Zaten kaçıncı girişidir yaş 30 üstüymüş çünkü. Komşulara takacağına derse odaklansa lazanma şansı yükselirdi. Çalışmama bahanesi olmuş kpmşular resmen

Pardon akşam 6 yani 18.00 da süpürdüklerinden mi rahatsız oluyorsunuz? E bu kadarına da pes diyorum. Ben de üst komşumdan çekiyorum, halden anlayabilirim evet de sizin şikayetiniz çok anlamsız. Ne yapsın insanlar, yaşamasın mı?

Sabah supurmenin de bı saatj var diye biliyorum.mesela benim alt komşum sabah 6 civarı başlıyor.8 e kadar yapıyor alistim artık o derece
Banım yeni kalktı cevap vereyim o zaman sabahın köründe de süpürülmez hadi süpürdün 2 saatte sürmez yaa valla üzüldüm senin adına

17 daireyiz binada en üst katta ben oturuyorum ama herzaman dikkat etmişimdir aman ses olmasın rahatsz olmasn insanlar diye ama karşılığını bulamadıkça evde böyle ayaklarım agrırcasına basa basa yurumek istiyorum o derece snirden artk ...
saat 1.30 olms alt katımdaki kurutma makinasını calıstırıyor gür gürrrr onu dinliyoruz uyku yok bıktım yaa hep gece olsada acsam diyemi bekliyorsun gunduzler cuvalamı girdi !

Daha beteriyle geleyim mi! Alt kat kiracımız bu dönemde beş araba misafir ağırlıyor ve şuan sanki gündüz gibi gürültü patırtıları samataları asla bitmiyor ayağımla zıplıyorum yok yeri tekmeliyorum yok uykudan baş ağrısıyla uyanıyorum o derece ! Bir insan su saatte bağıra bağıra türkü söyler mi ya !

inip agzının ortasına vurucan resmen onu istiyolar

Üst komşu kaderdir demişler nereye gidersen git çıkıyor dengesiz bendede var gece ev süpürmeleri tak tuk kapı çarpmaları hiç düşünce fikir yok kapısına gitsen yüz göz oluyorsun

Kesinlikle katılıyorum. 3 senedir altımda 15 -20 kişi oturan afganlar ile mücadele ediyorum ve asla laftan anlamadıkları gibi inadına yapmaya devam ediyolar kendi yöntemlerimle çözmeye çalışıyorum ama o kadar inat bir millet olamaz alayı şerefsiz bunların. Hiç kimse savunmasın bu mahlukları. Aralarında iyisi vardır ama çok nadir o yüzden genel olarak bok bi millet

bi ev alma hayaline kapılıyorum sonra aklıma komşu işinin tamamen sürpriz olması geliyor, vazgeçiyorum. ciddiyim. komşu yüzünden taşınmışlığım var kiracı olmanın güzel tarafı işte.

akşam 6 fazla abartmamis misiniz ?!?!?

O kadar haklısınız ki bu apartmandaki anlayissizliklardan ben de muzdaribim..Öyleki kanser hastası olmama rağmen itina etmiyorlar..Böyle gurultu yalan düşüncesiz saygısız insanları biryere toplayacaksın orda yaşayacaklar!

Evet kendileri toplu yaşama kurullarını nezaketi bilmediklerinden sen hasta sorunlu oluyorsun@!Olan sınır sistemimize oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…