Bende fobi gibi bir şey oldu artık bu süpürme işi aslında arada bir o saatte süpürmek mevzu değil benim için asıl mesele ses çıkarmadığımız zaman bu saatler daha da ileriye gider yine daha geç saatlerde süpürürlerse diye yoksa arada bir saat 6da süpürmek mesele olmuyor o kişisine göre değişiyor. Mesela yukarıdaki komşu gelse bana dese ki eşim uyuyor gündüz belli sebeplerden gündüz süpüremiyorum 1 gün arayla 2gün arayla süpürüyor um filan dese anlarım ama burdaki durum o değildi. Çocukları yok diye biliyorum eşi öğretmen tüm gün evde her sabah ev süpürüyor üstüne bazen de akşam oluyor işte durum burada anormal oluyorAma akşam 6 ev supurmek ıcın gec degılkı...mesela benim kucuk bebegim var ben o makınayı her an en gec akşam 9 bucuga kadar calıstırabılırım..ve esim vardiyalı calısıyor. O evdeyken genelde ıs yapmam ki adam uyuyor zaten makina calıstıramam..o gece vardiyasına gıder 6 bucukta evden cıkar ben supururum...
Şimdi soyle herkesin yasam sekli farklı. Egerkı benim durumumda isen Aksam saat 9 bucuga kadar yolu var bence.. Ama mesela sabahları 11 den once supurmem Asla. Cunku sabah saati. İşte o rahatsızlık vermek olur. Ama aksam 6 gec degil bence..