Merhaba arkadaşlar benim sorunum bitmeyen komşu gürültüsü. Üst kat komşumun gürültüsünden bıktım. Önce ev süpürme sorunu vardı akşamları ev süpürüyor ve inanılmaz bir ses oluyordu süpürgeyi yere sürttükçe aşırı bir ses oluyordu neyse biz bunu yöneticiye dedik adama söylemiş eşine söylesin diye. Bir müddet ses kesildi ama bu kez de her sabah süpürme olayı oldu. Bir gün yine akşam süpürdü (bunu dememize rağmen yine yaptı yani) biz de sopayla tavana vurduk kesildi. Sabah süpürmelerini görmezden gelmeye çalıştım yeter ki akşam süpürmesin dedim. Öyle bir ses ki aşırı rahatsız ediciydi ve ben KPSS çalışan birisiyim halimi siz düşünün. Son zamanlarda sabah süpürmeleri bitti ama şimdi de konuşma sesleri geliyor bir adam konuşuyor düşünün tv izliyorsunuz arkada bir mırıltı tarzı ses geliyor sevdiğiniz diziye odaklanamıyorsunuz batıyor ya da ne bilim kafa dinleyeyim diyemezsiniz. Kaç kere sopayla vurdum yukarı doğru bağırdım bir ihtimal duyulur diye ama ne çare... Şimdi de sabahtan beri tak tuk tak tuk sesler geliyor ara ara yere bir şey atıyormuş gibi ama ne olduğunu da çözemedim ki. İşin özeti en özel anlarına kadar (karı koca ilişkisine dair) evimizde. Kardeşim 1 ay yatak odalarına denk gelen odada uyudu kızın psikolojisi bozuldu yani o seslerden. Yöneticiyi en son aradığımızda eşime sen git kapısına demişti bir de sen söyle şu süpürme olayını filan ama insan da bilemiyor ki nasıl insanlar gidemiyorsun. Çaresiz katlanıyorsun. Polise şikayet etsen olay büyüyecek. Napacağımızı bilemiyoruz artık. 3-4 ay sonra buradan gideceğiz ama KPSS zaten zor süreç insan hiçbir şeye tahammül edemiyor ses desen en ufak ses batıyor bunların sesleri nasıl batmasın. Binanın mimarisi o kadar enteresan ki duvarlar ince yatak odamıza yan tarafın yatak odası arası bir duvar var oraya gitsem ses var. Başka bir odamıza yan dairenin oturduğu oda bitişik ses var. Yani tek çare dua ediyorum kulaklık takıyorum sabır diliyorum. Hepsi neyse de üst komşuya nasıl bir çözüm bulacağım