- 23 Mart 2017
- 147
- 44
- 13
- 34
- Konu Sahibi Naznazli672
Arkadaşlar çok bunaldım farklı bakış açılarına ihtiyacım var eşimle en az haftada bir kavga ediyoruz etmiycem diye sözler veriyorum kendime ama bakıyorum bir hafta gecmeden yine düşman gibi olmuşuz bugun ki kavgayı sizlere özet geçeyim...sabah aramız cok iyi birbirimize sarılarak uyandık eşim işe gidecek ben izinliydim bugun neyse geç kaldı diye kıyafetlerini sectim bunu giy diye o da ütüsüz ben bunu giymem dedi lütfen canım ütülü birsey verir misin dedi ben de bu ütülenmez tişört bu dedim ben böyle giymem dedi benim bütün moralim bozuldu içeri girip söylenmeye başladım o da geldi bırak istemiyorum senden birsey dedi ben de iyi dedim yatmaya gectim sonra yanıma gelip on gündür aynı yıkanmamış pantolonu giyiyorum neden atmıyosun makinaya diye söylendi ben de ben çalışan bir bayanım her gün çamaşır yıkıyamam belli günleri var bunun dedim o da deli oldu bagıraraktan bana dedi ki bundan sonra bana ne yemek pişir ne ütü yap ne de koynuma gir dedi(çok utanıyorum bunu soylerken) bende bu dediklerini unutmayacam dedim sonra giyinme odasına gitti söylenmeye devam etti yok evlenmeden önce corabı bile ütüleniyormuş da bilmem ne de odanın da altını üstüne getirip çıktı evden sonra öğle arasında eve geldi gittim yanına söylendim öfkemi atmak için çıtını bile çıkarmadı neyse sessiz kaldı diye sinirim yatışınca özür diledim uzatmıyalım küslüğü evliliğimiz yıpranmasın dedim cevap vermedi sessiz kalmayı seçiyorum dedi neyse akşam geldi yemeğini yapıp yedi şimdi gerekmedikçe ben de konuşmuyorum o da konuşmuyor sizce hata kimde uzun yazfım biraz kusura bakmayın