- 29 Kasım 2018
- 698
- 1.168
Evet merhabalar :) iyisiyle kötüsüyle 7 aylık evliyiz. Eşim sürekli bir şeylere heves ediyor... Evliliğimizin başlarında kuş istiyorum diye tutturdu benim de kuşlara fobim var kapalı alanda uçtukları zaman korkudan elim ayağım titriyor (küçükken bakıcımın kuşu vardı açardı kuş da kafama konardı ben ağlardım vs ordan kalmış bir şey) bir gün bu tarz bir konuda baya bir kavga ettik üzüldü gidip 2 kuş aldım. 5 ay oldu kuşların bakımını ben yapıyorum doğru dürüst ilgilenmiyor bile ki vakti de yok. Neyse sonra köpek istedi ki benim ailemin köpeği vardı (Bahçeli ev) zorluklarını biliyorum kaldı ki biz apartman dairesinde yaşıyoruz olmaz dedim, kedi istedi (daha önce 1-2 ay kedi bakmak zorunda kalmıştım) sorumluluk istediğini söyledim inanmadı göreve gidince arkadaşı kedisini getirmiş 20 gün kediyle kaldı sevmedim kedileri çağırıyorsun gelmiyor, kucağına almak istiyorsun kaçıyor gibi şeyler söyleyip vazgeçti :) neyse efendim iş yerinden birileri motorsiklet almış benim de üniversite döneminde motorsiklet merakım vardı hevesimi yeterince aldım biliyor bunu 2-3 kez ağzımı yokladı motorsiklet alayım mı diye ben de sürerim diyince vazgeçti... Şimdiki modamız ise SAZ. Saz alalım diyor iyi al dedim ama müziğe hiç yeteneği yokmuş. Açıkçası artık bunalıyorum çünkü sürekli bir şeylere heves ediyor ve sıkılıp bırakıyor. Seviyorum onu ama 32 yaşında kocaman adam yani insan biraz olsun kendini yapıp yapamayacaklarını bilir, çocuk gibi her gördüğüne heveslenmez. En azından köpek/kedi isteğinden vazgeçti olan hayvancağıza olurdu sorumlulukları yine bana kalırdı diye avutuyorum kendimi. Hep böyle bir şeylere heves mi edecek ya? Artık bu tür isteklerini de maalesef ciddiye alamıyorum.