Bitmeyen dertlerim

aynen.. evet cok korkuyor cunku biliyor devletin cocugu vermeyecegini..

Allah yardımcınız olsun
Yurtdışında bu tarz konular daha sıkı tutuluyor diye bıliyorum.

Ben kendimi taniyorum canim.. 1 sabreder 2 sabreder 3 sabreder sonra ceker giderim.. ve oyle olacak sanki hissedebiliyorum bunu.. beyefendi sirf saclarim bozulmasin diye yagmurlu havayi sevmez birde o huyu var.. bu son zamanlardada yaptigim yemekleri begenmez oldu..

Hatta sen iste beni bosladin cocuga odaklandin resmen.. bana ilgi gostermiyorsun kiskanmaya basladim tarzinda seyler soylemeye basladi.. bende sen asla onunla bir degilsin dedim.. oncelik evladim dedim.. kusura bakma dedim

sinir disi olayini bilmiyorum ama eve bakmamasi siddet tabikide bosanma sebebi canim

Bana şiddet uyguluyor tehdit ediyor çalışmıyor zorla paramı alıyor desin o adam zor kalır o ülkede. Koysun kapıya işi yok gücü yok mecbur döner Türkiyeye zaten. Konu sahibi kararlı değil tek sorun bu
kararliyim kararli olmasina ama zamanini bekliyorum.. zamani geldi belkide belki son bir kivilcim

yok canim inan cok konustum cok uyardim.. yapicam biseyler ama dogru zamani bekliyorum.. bende biliyorum ilerisi hicte parlak gozukmuyor

Arkadaslar ilk anneme esimi anlattigimda tanisma filan olmadan hayir olmaz kizim demisti.. neyin nesi neyin fesi bilmiyoruz bile dedi.. sakin hata yapma dedi.. sonra bu annemlerle tanistiginda pozitif gecti hersey.. tabi annem zamaninda cok cekmis ama dusunce tarzlari cok farkli

Kızlardeşi abisini tanımaz mı? İşe yaramaz çalışmayı sevmez olduğunu da biliyordur da sizi korkutuyordur. Kanmayın sakın

İlla bir şey beslemek istiyorsan köpek besle. Eli ayağı tutan adam beslenir mi? Bir de koca yapmışsın bunu kendine. Paranı yiyor, daha da üstüne her türlü çirkefliği yapıyor.
Aklını peynir ekmekle yemişsin hanım kardeşim. Titre ve kendine gel.

Kusura bakmayın da hatali sizsiniz baştan sona her an

Herkes aynı fikirde nihalimkeşke dinlese bizi

kesinlikle cocukla mutlu olmana izin vermeyecegim dedi..

Ablacım sen bu tehditlere niye kulak asıyorsun? Sen bir vatandaşsın, adam orda işsiz güçsüz vur tekmeyi gitsin b.k yer bir şey yapamaz. Sun polise fotoları koysunlar uzaklaştırmayı bu kadar. Şu herifle niye daha muhattap oluyorsun??

Bu adamı koca diye evde tutuyorsanız size diyecek lafım yok. Yerine kedi köpek besleyin daha kadirkıymet bilirler.
ceyceyim aynı şeyi düşünmüşüz. Yemin ediyorum benim köpeğimde bana muhtaçtı ama en azından sadıktı, vefalıydı.
hem paramı yicek, hem çirkeflik yapacak. Nankör

ceyceyim aynı şeyi düşünmüşüz. Yemin ediyorum benim köpeğimde bana muhtaçtı ama en azından sadıktı, vefalıydı.
hem paramı yicek, hem çirkeflik yapacak. Nankör
Adam kene gibi yapışmış akşama ekmek alacak parası yok bir de üstüne konu sahibini ezikliyor aklınca. Yurtdışında önce kadın çocuk hakları taaaaa sonlarda da erkek hakkı gelir. O hakta böyle bir adama asla verilmez. Kurtulması kanunen çok kolay. Bir adım atsa yeter

Kusura bakmayın ama anneniz de zır cahil. Böyle cahil olunmaz yani. Ayrıca ezik ezik fikirler veren kimseyi dinlemeyin

sinir disi olayini bilmiyorum ama eve bakmamasi siddet tabikide bosanma sebebi canim
Eee o zaman? Okuma yazmaniz yok mu? Eliniz ayaginiz tutmuyor mu? Niye gidip dava acmiyorsunuz? Bir de saf gibi gorumcenize anlatmissiniz ne diyecek asalak abimi bize yolla ben bakarim mi diyecek?

Kızlardeşi abisini tanımaz mı? İşe yaramaz çalışmayı sevmez olduğunu da biliyordur da sizi korkutuyordur. Kanmayın sakın
Kiz kardesinede soyledim.. abin bana hakaret kufur ediyor, hatta dokundu bile dedim.. benim tanidigim abim yapmaz, kesinlikle oyle bir insan degildi demisti.. abim'de cabaliyor, o istemezmi duzeni olsun, isi gucu olsun, sizi kimseye muhtac etmesin diyor.. hani neredeeeeee 4 sene olacak..

Abisinin bana ne yaptigini detayli sekilde anlatsam akli durur.. beyfendi ne zaman ailesini arasa, cocuga bakiyor gibi bir pozisyon sergiliyor telefonda.. iste banyosunu yaptirdimda, mamasini veriyorumda.. bilmem nede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…