benim ehliyetim var, is begenmemezlik yapmam, şiddet nedir bilmem, birisinden bir şey istemeye almaya çok utanır zorunda olmazsam kabul etmem, anneyle çocuğu asla ayırmam, sevgi pitiricigiyim. salin onu, hollandadaysaniz beni alin homo kontenjajindanMerhaba Hanimlar,
Ne olur bana yardimci olun
3 sene once evlendim bu arada ikinci evliligim.. bir insan neden ikinci kez evlenmek isterkihata ustune hata
Esim Turkiye'den avrupa'ya geldi..
Gelmeden ev tutmustum.. esyalari filan almistim.. Eve girer girmez bu nasil bir ev dedi.. bula bula burayimi buldun dedi.. Halbuki o kadar emek verdim..tabi kendisine cevabini verdim begenmiyorsan yasamak zorunda degilsin dedim.. gidebilirsin dedim..
Sonrasinda evin eksiklerini tamamladik fazla sorun yasanmamisti.. fena degildi ama gunler ilerledikce esimin cabalamadigini gordum..
Kardesim kendi sirketine baslangic olsun diye ise aldi, 2 gun gitti belim agriyor dedi sonra devam etti bir kac gun toplam bir hafta .. sonrasinda inanin ne oldugunu anlamadim dahada gitmedi kardesimle calismaya.. ben turklerle calismam demeye basladi, ben bu isi yapmam, maasi az bilmem ne demeye basladi.. nereden geldigini unuttu galiba esim..
Cocugumuz oldu stresten dolayi olsa gerek erken dogum yaptim.. Ben cocuk istemesemde baslarda biraz daha iyiken bir tane evladim olsun dedim.. Rabbime binlerce sukurler olsun dunya tatlisi..
Turkiyede ehliyetini alamadi, defalarca soyledim ehliyetini al cok onemli diye bana surekli bagiriyordu telefonda ne yapicam ben ehliyetle diye.. neyse yurtdisina geldikten sonra kursa yazdirdik.. ehliyetini alamadi.. tekrar baska bir kursa daha yazdirdik yine alamadi gecti uzerinden 1.5 sene.. ehliyet olmayana is nerdeyse yok yurt disinda cok onemli..
Simdi bir kadin dusunun :
- 3 sene boyunca evin her eksigini kendi gideren ve gidermeye devam eden
- psikolojik siddet, fiziksel siddet goren, hakaret, asagilanma, hamileyken, lohusayken
- esini canta gibi tasiyan
- sirf cocugum mutlu olsun diye kendini feda eden
- esinden 100% soguyan, tiskinen ama bunlari yasamak zorunda kalan bir kadin
- arada kari koca iliskisi istemeyen bir kadin
- tehdit isiten yani ayrilirsak cocugu alirim diyen bir es
- 2 evinde mobilyasini ihtiyaclarini ustlenen
vsvs fazla uzatmicam
Inanin artik cildirmak uzereyim..
2 gundur annemlerdeydim.. cocugumuda alip ciktim gittim evden.. annem babam basta beni desteklediler sonra bugun birden annem demezmi bende yasadim sorunlar olur boyle seyler cocugun var demezmi.. ya anne diyorum sogudum istemiyorum zorla guzellik olmaz diyorum ee zamaninda bende yasadim bunlari diyor.. birsey olmaz esin iyi diyor.. evdende gitmiyor esim kimsesi yok burada.. isi yok gucu yok sirf vicdanimdan kendi rahatimi bozup annemlere gittim.. tamam sagolsunlar bana destek oldular ama ne olduda 2 gunde degistiler anlamadim ben((((
Turkiye'de calisiyordu ama elinde herhangi bir formasyon sertifikasi filan yok.. evet omuzlarimda buyuk bir yuk tasiyorum.. cocuk gibi egittimGelmeseymiş?? Başına silah mı dayadınız? Türkiyede de işsiz güçsüzmüş zaten holding ceo luğu işini bırakıp mı gelmiş? Sırtından yiyip içip keyif çatmaya gelmiş işte. Şu herifi atın sırtınızdan Allah aşkına
Turkiye'de calisiyordu ama elinde herhangi bir formasyon sertifikasi filan yok.. evet omuzlarimda buyuk bir yuk tasiyorum.. cocuk gibi egittim
Tek merak ettiğim yıllardır hangi para ile geçiniyorsunuz? Zaten baştan belliymiş bide üstüne çocuk yapmışsınız çocuğun arkasına sığınıp ayrılamıyırum diyorsunuz. Böyle durumlarda kendi düşen ağlamaz diyorum. Çünkü en başından beri evliliği yürütecek hiç bir davranış göstermemiş adam size.Merhaba Hanimlar,
Ne olur bana yardimci olun
3 sene once evlendim bu arada ikinci evliligim.. bir insan neden ikinci kez evlenmek isterkihata ustune hata
Esim Turkiye'den avrupa'ya geldi..
Gelmeden ev tutmustum.. esyalari filan almistim.. Eve girer girmez bu nasil bir ev dedi.. bula bula burayimi buldun dedi.. Halbuki o kadar emek verdim..tabi kendisine cevabini verdim begenmiyorsan yasamak zorunda degilsin dedim.. gidebilirsin dedim..
Sonrasinda evin eksiklerini tamamladik fazla sorun yasanmamisti.. fena degildi ama gunler ilerledikce esimin cabalamadigini gordum..
Kardesim kendi sirketine baslangic olsun diye ise aldi, 2 gun gitti belim agriyor dedi sonra devam etti bir kac gun toplam bir hafta .. sonrasinda inanin ne oldugunu anlamadim dahada gitmedi kardesimle calismaya.. ben turklerle calismam demeye basladi, ben bu isi yapmam, maasi az bilmem ne demeye basladi.. nereden geldigini unuttu galiba esim..
Cocugumuz oldu stresten dolayi olsa gerek erken dogum yaptim.. Ben cocuk istemesemde baslarda biraz daha iyiken bir tane evladim olsun dedim.. Rabbime binlerce sukurler olsun dunya tatlisi..
Turkiyede ehliyetini alamadi, defalarca soyledim ehliyetini al cok onemli diye bana surekli bagiriyordu telefonda ne yapicam ben ehliyetle diye.. neyse yurtdisina geldikten sonra kursa yazdirdik.. ehliyetini alamadi.. tekrar baska bir kursa daha yazdirdik yine alamadi gecti uzerinden 1.5 sene.. ehliyet olmayana is nerdeyse yok yurt disinda cok onemli..
Simdi bir kadin dusunun :
- 3 sene boyunca evin her eksigini kendi gideren ve gidermeye devam eden
- psikolojik siddet, fiziksel siddet goren, hakaret, asagilanma, hamileyken, lohusayken
- esini canta gibi tasiyan
- sirf cocugum mutlu olsun diye kendini feda eden
- esinden 100% soguyan, tiskinen ama bunlari yasamak zorunda kalan bir kadin
- arada kari koca iliskisi istemeyen bir kadin
- tehdit isiten yani ayrilirsak cocugu alirim diyen bir es
- 2 evinde mobilyasini ihtiyaclarini ustlenen
vsvs fazla uzatmicam
Inanin artik cildirmak uzereyim..
2 gundur annemlerdeydim.. cocugumuda alip ciktim gittim evden.. annem babam basta beni desteklediler sonra bugun birden annem demezmi bende yasadim sorunlar olur boyle seyler cocugun var demezmi.. ya anne diyorum sogudum istemiyorum zorla guzellik olmaz diyorum ee zamaninda bende yasadim bunlari diyor.. birsey olmaz esin iyi diyor.. evdende gitmiyor esim kimsesi yok burada.. isi yok gucu yok sirf vicdanimdan kendi rahatimi bozup annemlere gittim.. tamam sagolsunlar bana destek oldular ama ne olduda 2 gunde degistiler anlamadim ben((((
Yillardir benim biriktirmis oldugum parayla + calistigim parayla + kendisi bir is yerinde calisti 2 hafta kolunu agritmis ve tazminat aliyor ama cok az bir miktar kira fatura odemek imkansiz o miktarla.. birde burada ek devlet yardimlari varonlarla geciniyoruz..Tek merak ettiğim yıllardır hangi para ile geçiniyorsunuz? Zaten baştan belliymiş bide üstüne çocuk yapmışsınız çocuğun arkasına sığınıp ayrılamıyırum diyorsunuz. Böyle durumlarda kendi düşen ağlamaz diyorum. Çünkü en başından beri evliliği yürütecek hiç bir davranış göstermemiş adam size.
3 senede vatandaslik degilde oturum izni ve calisma izni alabiliyor.. vatandaslik almak o kadar kolay degil.. bir suru proseduru var..Bosayin 3 senede vatandaslik aliyor mu siz duzmussunuz evi ama ben yurtdisinda olsam begenmiyorsan git derdim 1 2 3 denerdim olmadi def ederdim yani adam bildiğiniz asalak
ben zamaninda dedim avrupa kolay degil ama prosedurleri anlarsan kolay olur dedim.. zaten bende cok destek oldum ama caba yok.. kendisinede dedim amacim senin duzenini bozmak degildi dedim.. ve bana bu konuda iftira atti resmen duzeni bozulmusmus..sen benim duzenimi bozdun, keske duzenimi birakip gelmeseydim, burada kimsem yok biliyordun, magdem bana bu sekilde davranacaktin neden beni avrupaya getirdin,
Bunu diyen adama ,
Buraya geldiğinde bunları yapacağını söyleseydin keşke önceden.İşsiz gezeceğini, şiddet uygulayacağıni,asalak olacağını söyleseydin hiç bozmadım senin düzenini der tekmeyi basarsın. Kendi pisl8ğinde boğulsun.Bak sen ciddi bir adım atarsan (evden atmak gibi)kapına kul köle olacak affet beni diye.
Gecen gun diyorki biraz calisayimda Turkiyeye gidelim ekim'de.. bende hayir dedim..Kicina tekmeyi vurunuz! Adam tam bir ömür törpüsü.
Kene gibi yapışmış adam sizeGecen gun diyorki biraz calisayimda Turkiyeye gidelim ekim'de.. bende hayir dedim..
Eee neymis ailesinin cocugu gormeye hakki varmis.. tamam haklari birsey demiyorum.. ama azicik calismayla gecim saglaniyorsa buyursun..
Galiba buradaki sosyal yardimlara guveniyor.. ama 3 sene boyunca 1 ay kira odemis biri degil.. 1 ay fatura odemis biri degil.. hadi onuda gectim agiz bozuk..
Turkiyedeyken evin giderlini ortak karsiliyoruz demisti.. kira'mi odedi faturami bilemiyorum orasini.. peki evliyken neden caba yok ?!
Hatta ve hatta yardimlardan ne haber, bankada kac liran birikti diye sorup duruyor bana cevap bile vermiyorum.. yanlis anlama kotu niyetten sormuyorum diyor..(((
Gecen gun cocugun kimligi cikti'mi diye sordu bana hani sana birakmam diye tehdit ediyorya.. annemede demiski saka yoluyla bebegi Turkiye'ye gotursem annem ve kiz kardesim bakar demis.. annemde onun bir annesi var annesiz ne yapacak oralarda demis..Kene gibi yapışmış adam size
Aileniz de elin paşasını düşüneceğine kendi çocuklarını düşünsünler önce.Size uyguladığı şiddetten haberleri var mı?Gecen gun cocugun kimligi cikti'mi diye sordu bana hani sana birakmam diye tehdit ediyorya.. annemede demiski saka yoluyla bebegi Turkiye'ye gotursem annem ve kiz kardesim bakar demis.. annemde onun bir annesi var annesiz ne yapacak oralarda demis..
2 gun annemlerde kaldim.. Ertesi gun baktim geldi.. cocukta bunu gorunce sarilmis tabi annemin babamin yaninda.. ve sirf bu yuzden annem yazik degilmi bebegi ve babasini ayirma.. Allah sana iyi demez.. halbuki oyle bir niyetim yokki.. istedigi zaman gorur cocugunu..
Esim bir hata yapsa hemen onun ardindan bir takim hareketler yapar toparlamak icin ve mesela normal gunde atiyorum eve ekmek almayan adam birden eve ekmek almaya baslar.. yani resmen manipulasyon tarzinda birsey
su an evdeyim.. kendisiyle kesinlikle konusmak istemiyorum konusmadimda bugun..Gelişme var mı joly ?
babama soylemedimde anneme soyledim.. hatta bir keresinde kolumu tutmustu var gucuyle foto cekmistim.. anneme gostermedim ama..Aileniz de elin paşasını düşüneceğine kendi çocuklarını düşünsünler önce.Size uyguladığı şiddetten haberleri var mı?
O da işte sizi en zayıf yönünüzden vurmaya çalışıyor, çocuğunuzdan.Gecen gun cocugun kimligi cikti'mi diye sordu bana hani sana birakmam diye tehdit ediyorya.. annemede demiski saka yoluyla bebegi Turkiye'ye gotursem annem ve kiz kardesim bakar demis.. annemde onun bir annesi var annesiz ne yapacak oralarda demis..
2 gun annemlerde kaldim.. Ertesi gun baktim geldi.. cocukta bunu gorunce sarilmis tabi annemin babamin yaninda.. ve sirf bu yuzden annem yazik degilmi bebegi ve babasini ayirma.. Allah sana iyi demez.. halbuki oyle bir niyetim yokki.. istedigi zaman gorur cocugunu..
Esim bir hata yapsa hemen onun ardindan bir takim hareketler yapar toparlamak icin ve mesela normal gunde atiyorum eve ekmek almayan adam birden eve ekmek almaya baslar.. yani resmen manipulasyon tarzinda birsey
surekli kafasindan birseyler dusunuyor.. bende korkmaya basladim harbiden.. kimligi bende cocugun.. kiz kardeside hatta ayrilin ama nasil olacak bilmiyorum cocugu orada birakip gelemez dedi.. bir keresindede ayrilsakta o cocugu alirim senden.. kesinlikle cocukla mutlu olmana izin vermeyecegim dedi..O da işte sizi en zayıf yönünüzden vurmaya çalışıyor, çocuğunuzdan.
Valla dikat edin bu adama
Çocuğu kaçırır da allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?