Bitmeyen dertlerim

benim ehliyetim var, is begenmemezlik yapmam, şiddet nedir bilmem, birisinden bir şey istemeye almaya çok utanır zorunda olmazsam kabul etmem, anneyle çocuğu asla ayırmam, sevgi pitiricigiyim. salin onu, hollandadaysaniz beni alin homo kontenjajindan

tabi şaka bir tarafa.. elbette avrupa için seni istiyorum demeyecekti. apaçık sizi kullanıyor. eviniz varmış, paranız varmış, gücünüz varmış, ailenize muhtaç değilsiniz ki bu konuda onların sözüne göre iş edesiniz. bu asalagi beslemeyin daha

Turkiye'de calisiyordu ama elinde herhangi bir formasyon sertifikasi filan yok.. evet omuzlarimda buyuk bir yuk tasiyorum.. cocuk gibi egittim

Tek merak ettiğim yıllardır hangi para ile geçiniyorsunuz? Zaten baştan belliymiş bide üstüne çocuk yapmışsınız çocuğun arkasına sığınıp ayrılamıyırum diyorsunuz. Böyle durumlarda kendi düşen ağlamaz diyorum. Çünkü en başından beri evliliği yürütecek hiç bir davranış göstermemiş adam size.

sen benim duzenimi bozdun, keske duzenimi birakip gelmeseydim, burada kimsem yok biliyordun, magdem bana bu sekilde davranacaktin neden beni avrupaya getirdin,

Bunu diyen adama ,
Buraya geldiğinde bunları yapacağını söyleseydin keşke önceden.İşsiz gezeceğini, şiddet uygulayacağıni,asalak olacağını söyleseydin hiç bozmadım senin düzenini der tekmeyi basarsın. Kendi pisl8ğinde boğulsun.Bak sen ciddi bir adım atarsan (evden atmak gibi)kapına kul köle olacak affet beni diye.

Bosayin 3 senede vatandaslik aliyor mu siz duzmussunuz evi ama ben yurtdisinda olsam begenmiyorsan git derdim 1 2 3 denerdim olmadi def ederdim yani adam bildiğiniz asalak

Yillardir benim biriktirmis oldugum parayla + calistigim parayla + kendisi bir is yerinde calisti 2 hafta kolunu agritmis ve tazminat aliyor ama cok az bir miktar kira fatura odemek imkansiz o miktarla.. birde burada ek devlet yardimlari varonlarla geciniyoruz..

cocuk icin cok dusuntum insan gercekten bir evladinin olmasini istiyor ama o donemler fena degildi aramiz.. sonra gun gectikce baktim hic cabalamiyor bu kez dusuncelerimi soyledim kendisine.. ama su an benimde isim yok.. ve is ariyorum.. isimden ayrilmistim 2020 yilinda..

Basta avrupaya geldiginde surekli gezmek istiyordu.. ben isten gelir gelmez beni kapinin onunde bekleyip hadi suraya gidelim gezelim hadi buraya gidelim gezelim diyordu.. ama gunler ilerledikce biseyler tuhafima gitmeye basladi..

Bosayin 3 senede vatandaslik aliyor mu siz duzmussunuz evi ama ben yurtdisinda olsam begenmiyorsan git derdim 1 2 3 denerdim olmadi def ederdim yani adam bildiğiniz asalak
3 senede vatandaslik degilde oturum izni ve calisma izni alabiliyor.. vatandaslik almak o kadar kolay degil.. bir suru proseduru var..

Su ana kadar iki tane ev kiraladim ikisinin masraflarinida ben ustlendim.. yani nereden baksan 12000 13000 euros yani tl'ye vurdugunda dunyalar kadar masraf.. 100000 tlyi geciyor.. acaba kendisi bir mobilya almismi eve ?! oda yok birde aldigim koltuklari begenmiyor.. kalitesiz sanki diyor.. sorun suki zamaninda zaten fazlasiyla ezilmis bu ego neyin nesi anlamis degilim.. hatta kendileride kirada oturuyorlar.. ev desen tamirat gerektiriyor.. of kine of..

Cok iyi hatirliyorum gelinlik bakmaya gitmistik.. en uygununa sarilmistim gelinlik + kinalik 3000 tlydi.. Hemen oradan annesini arayip kipkirmizi olup bilgi veriyordu hala unutamam.. biz ise birsey istemedik.. Turkiyede adetmi artik bilemiyorum cocuklar arabalarin arkasindan kosup zarf topluyor, benim kayinvalidemde o zarflari bos birakmisti cocuklara dagilmasi icin onada ekstra bir sasirmistim..

Kendi bekar kizina gelince maasi yuksek olan meslegi olan birini ararlar..

Son düzenleme:
ben zamaninda dedim avrupa kolay degil ama prosedurleri anlarsan kolay olur dedim.. zaten bende cok destek oldum ama caba yok.. kendisinede dedim amacim senin duzenini bozmak degildi dedim.. ve bana bu konuda iftira atti resmen duzeni bozulmusmus..

Sadece bir isi vardi Turkiyede olay bundan ibaret..

Kicina tekmeyi vurunuz! Adam tam bir ömür törpüsü.
Gecen gun diyorki biraz calisayimda Turkiyeye gidelim ekim'de.. bende hayir dedim..

Eee neymis ailesinin cocugu gormeye hakki varmis.. tamam haklari birsey demiyorum.. ama azicik calismayla gecim saglaniyorsa buyursun..

Galiba buradaki sosyal yardimlara guveniyor.. ama 3 sene boyunca 1 ay kira odemis biri degil.. 1 ay fatura odemis biri degil.. hadi onuda gectim agiz bozuk..

Turkiyedeyken evin giderlerini ortak karsiliyoruz demisti.. kira'mi odedi faturami bilemiyorum orasini.. peki evliyken neden caba yok ?!

Hatta ve hatta yardimlardan ne haber, bankada kac liran birikti diye sorup duruyor bana cevap bile vermiyorum.. yanlis anlama kotu niyetten sormuyorum diyor.. (((

zaten 1.evliligimde soyuldum resmen altinlarim elimden alindi, somuruldum, hala karsi taraf haklarimi odemis degil..birde bu cikti basima.. buda daha degisik bir yuk.. Somuren somurene bakalim bunun hesabini Rabbime nasil verecekler..

Son düzenleme:
Kene gibi yapışmış adam size

Kene gibi yapışmış adam size
Gecen gun cocugun kimligi cikti'mi diye sordu bana hani sana birakmam diye tehdit ediyorya.. annemede demiski saka yoluyla bebegi Turkiye'ye gotursem annem ve kiz kardesim bakar demis.. annemde onun bir annesi var annesiz ne yapacak oralarda demis..

2 gun annemlerde kaldim.. Ertesi gun baktim geldi.. cocukta bunu gorunce sarilmis tabi annemin babamin yaninda.. ve sirf bu yuzden annem yazik degilmi bebegi ve babasini ayirma.. Allah sana iyi demez.. halbuki oyle bir niyetim yokki.. istedigi zaman gorur cocugunu..

Esim bir hata yapsa hemen onun ardindan bir takim hareketler yapar toparlamak icin ve mesela normal gunde atiyorum eve ekmek almayan adam birden eve ekmek almaya baslar.. yani resmen manipulasyon tarzinda birsey

Aileniz de elin paşasını düşüneceğine kendi çocuklarını düşünsünler önce.Size uyguladığı şiddetten haberleri var mı?

Gelişme var mı joly ?
su an evdeyim.. kendisiyle kesinlikle konusmak istemiyorum konusmadimda bugun..

dun sadece yine konusma arasinda sen neden evi terk ettin ne bicim bir annesin tarzinda birseyler soyledi.. annemlere neden sorunlardan bahsetmisim.. her tartismada evimi terk etmem gerekiyormus..

su an oradan oraya geziyor bakalim.. 2 yabanci gibi..

ama ben bitik hissediyorum kendimi..

amaci ne dusuncesi ne bilemiyorum.. cunku dun bana gorursun isimi kuracam, aracimida alcam ve sen benden beter olacaksin dedi.. bana muhtac kalacaksin dedi.. bin pisman olacaksin dedi...

yahu be adam okadar emek verdim kendi ayaklarinin uzerinde dursun diye bana hakkini helal etmiyormus bazi konularda..

Aileniz de elin paşasını düşüneceğine kendi çocuklarını düşünsünler önce.Size uyguladığı şiddetten haberleri var mı?
babama soylemedimde anneme soyledim.. hatta bir keresinde kolumu tutmustu var gucuyle foto cekmistim.. anneme gostermedim ama..

ailem destekledi beni sonra iste annemlere geldigi gun cocuk sarilmis.. bu kez annem olur boyle seyler.. Allah iyi demez bak Allah korusun cocuguna birsey olur.. git yuvana saril dedi.. bir insan nereye kadar dayanabilir..

O da işte sizi en zayıf yönünüzden vurmaya çalışıyor, çocuğunuzdan.
Valla dikat edin bu adama
Çocuğu kaçırır da allah korusun.

O da işte sizi en zayıf yönünüzden vurmaya çalışıyor, çocuğunuzdan.
Valla dikat edin bu adama
Çocuğu kaçırır da allah korusun.
surekli kafasindan birseyler dusunuyor.. bende korkmaya basladim harbiden.. kimligi bende cocugun.. kiz kardeside hatta ayrilin ama nasil olacak bilmiyorum cocugu orada birakip gelemez dedi.. bir keresindede ayrilsakta o cocugu alirim senden.. kesinlikle cocukla mutlu olmana izin vermeyecegim dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…