Hanımlar merhaba ben 10 aylık evliyim evlendim 2. Ayda problemler başladı ilk problem cinsellikle yaşandı eşimin uzak durduğunu hissettim daha sonra benimle vakit geçirmek istememesi daha sonra herşeye surat yapmasası hiçbişey konuşmaması evde kendime saygı duyulmadını düşünmem . Daha büssürü şey durduk yere kavgalar durduk yere gerginlik hep kendimi dışlanmış hissetmem ve daha bir sürü şey yaşadık Biz bu 10 ayda . Herkes canım cicim ayı geçirirken ben eşimle problem yaşadım . En son ki tartışmada ben anneme gittim 1 gece orda kaldım oda kendi ailesinin evine gitti . Ertesi gün eve geldim oda akşam geç geldi hiç knşma olmadı . Daha sonra aradan 1 aya vakit geçti benim sana kırgınlığım geçmedi dedi ağır konuştum evet kabul ediyorum ama haksız değilim . Ona göre suçlu hep benim hep problemi ben çıkartıyorum. Neyseki bunlarıda çözdük sayılır sayılır diyorum çünkü hala içimdeki o ukteler geçmedi . Son olayımızda ev almak istemem . Bizim düğünden gelen paramız vardı bankada duruyor bu alıcamız evin yarısı kadar . Bende çalışıyorum ailemle beraber evin çoğu gelirini ben getiriyorum eşim askeri ücretle çalışıyor oturdumuz ev abimin kira vermiyelim diye buraya geçin oturun dedi . Şimdide ev almamız için bize destek olmak istiyor abim üzerine krediyi tmm ben çekerim diyo tamam eksiğinizi ben hallederim diyo krediyi ödemenize yardımcı olurum diyo ama eşim ben öyle borça giremem tapu benim üzerime olmazsa ben girmem öyle işe . Gidip kendi ailesiyle görüşmesi lazımmış gitti görüştü yok işte o paralar yüksek yok öyle böyle büssürü şey çıkartıılar eşimin tarafından hiçbi destek gelmiyor bu arada ve benim ailemin desteğini istiyo tamam diyo ama bişeg oldumu olmasın diyo yapmasınlar diyo . Bekleriz diyo biriktiririz diyo evlendiğimzden ber eşimin boşa harcamaları hiç bitmedi durup durup masraf çıkartıyo . Yok eve akvaryum kurduk kuş aldk yok 2. Küçük akvaryum yok koşu bandı yok klima böyle boş boş şeylere para harcayıp duruyo . Hevesi geçincede boş odaya kalkıyo . Ve ben bunlara karşıyım böyle boş harcamalara karşıyım telefondan oynadığı oyunlara kredi kartından para aktarmasına mesela . Bunları söyleyincede kavga ediyoruz benm isteklerim fazla oluyo bana yetişemezmiş falan. Ve benden soğuyomuş bizde uzun bi hayat ilişki göremiyomuş . Konuşmayı bile bazen beceremiyo gibi geliyo tek bi kelime etse beni sakinleştiricek ama yapmıyo gelmiyo aklıma diyo bazen sevgisini bile hissedemiyorumm . Ev alalım borça girelim ödiyelim diyerek bu arada alıcamız evin inşaatını abim yapıcak onlara yardım etmek için alalım diyomuşum kendimizi düşündüğümüzden değil çok zoruma gidiyo . Napıcamı bilemiyorum .eşime çok kızgınım kırgınım ..
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Bitmeyen dertler , ilgisiz koca !
- Konu Sahibi Zz123456
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #evlilikte sıkıntı #ilgisizkoca evlilik