Bitmeyen çilem

Bugün baya konu okudum. Öğretmen kalmış aklımda :işsiz:
Farketmez.. meslek
Ailenizi düşünmekten vazgeçin. Ciddi şiddet görmüşsünüz.
Bu travma hayat boyu sizi etkileyecek biliyorsunuz
Ama kimse gelipte derdin şu demeyecek.... kendinizi düşünün her şeyden önce kendinizi:kahve:
Siz iyiyseniz çocuğunuzda iyi olur, işinizde iyi olur, ailenizde iyi olur....
Kilit nokta sizsiniz...
Bu günleri atlatmanız dileğiyle.. umarım boşanır ailenizde biraz anlayışlı olur.
elalem ne der diye kızlarına yazık edecekler
Teşekkür ederim canım benim güzel dileğin için. Bu defa isteseler de istemeseler de bitirecegim bunu ben

Nefesim daraldı okurken gerçekten bir yerden sonra nefes alamadım :KK57:nasıl bir evlilik nasıl bir hayat sizinkisi.. Çok sabretmişsiniz imzayı attıktan sonra ki durumda hemen terketmeliydiniz.. :sinirli:

Neyse gelmiş geçmiş diyelim şimdi rica ederim önünüze bakın , çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz o halde babanızı dinlemenize gerek yok hemen davayı açın tazminat nafaka ne alabiliyorsanız da alın
Geçti gitti olan bana oldu .
Evladım için dimdik ayakta durup bu kötü günleri geride bırakmalıyım.
Allah büyük hepsinin üstesinden geleceğim.

Dayak yemediğin obje, darbe almadığın uzvun kalmamış. Aptallığına yan bacım. Kendin etmiş kendin bulmuşsun. Kendini bu batağa nasıl soktuysan öyle kurtar.

İlk günden beri dayak şiddet aşagılama aldatılma ama yinede çocuk yaptınız neden kendinize ve bebeğinize gareziniz neydi.neden katlandınız bunca şeye.babanız neye izin verecekmiş görmüyormu neler çektiğinizi illa o insan müsvettesinin sizi öldürmesinimi bekliyor

İlk günden beri dayak şiddet aşagılama aldatılma ama yinede çocuk yaptınız neden kendinize ve bebeğinize gareziniz neydi.neden katlandınız bunca şeye.babanız neye izin verecekmiş görmüyormu neler çektiğinizi illa o insan müsvettesinin sizi öldürmesinimi bekliyor
Ah bi anlasam babamın derdini kızlarından ettiği nefreti

Kocan konusuna degınmek bile istemiyorum bırde okumuşsun güya kusura bakma uzulesım gelmedı kendın bile isteye ustelık calışmana rağmen kendine bu hayatı reva görmüşün. He şimdi De dava açmak için babanın iznini bekle tabi senin duygu düşünce ve isteklerın olamaz kendı basına beceremez sin bişey hey ya rabbim

Yorumun için teşekkür ederim. Olmadı olmadı 50 keree geldim beni geri gönderdiler. Sığınma evine gideceğim dediğim zaman bizi rezil mi edeceksin diyen bir aile karşısında ne yapayım sizce ?
Bu saatten sonra görecekler giden benim ömrümden gitti çektiğim çile de benim yanımda bana kaldı
Memurların bile gıpta ettiği bir işiniz, mesleğimiz varmis. Onceki mesajlarinizdan birinde cocuguma tek basima bakabilirim demissiniz. Yani paraniz var.

Ayrica evlenirken anne babaniza karsi gelebilmissiniz yani isteseniz annenizi babanizi dinlemeyebilirdiniz.

Bu mesajında da ailem geri gönderdi, yok sığınma evi falan diyorsunuz. Kuzum sen neyden bahsediyorsun anlattıklarından anladığım aileme rest çekip adami bosayip kendi başına yaşayabilecek durumdaymissin ne sığınma evinden bahsediyosun. Neyin caresizliginden bahsediyorsun. Yalan soyleme bari. Tek bir çaresiz var bu konuda o da bebegin. Sen bile isteye seve aşık ola yasamisin ne yasadiysan.Bazı kadinlar böyle ışte paspas olmayı seviyor ne diyim. Allah o kuzucuga yardım etsin.

bence siz ailenizi fln da silin bu adamı da silin.o nasıl baba öyle kusura bakmayın da.ayrıca evlenirken izin almadığınız babadan boşanmak için neden izin almayı bekliyosunuz ki?boşanma davası açın kurtulun o insan sıfatına girmiş hayvandan ve şehir değiştirin.

Kocan konusuna degınmek bile istemiyorum bırde okumuşsun güya kusura bakma uzulesım gelmedı kendın bile isteye ustelık calışmana rağmen kendine bu hayatı reva görmüşün. He şimdi De dava açmak için babanın iznini bekle tabi senin duygu düşünce ve isteklerın olamaz kendı basına beceremez sin bişey hey ya rabbim
Avukat tan randevu aldım az önce perşembe günü davayı açıyorum babam da kocam konuşmaya devam etsin...

bence siz ailenizi fln da silin bu adamı da silin.o nasıl baba öyle kusura bakmayın da.ayrıca evlenirken izin almadığınız babadan boşanmak için neden izin almayı bekliyosunuz ki?boşanma davası açın kurtulun o insan sıfatına girmiş hayvandan ve şehir değiştirin.
Az önce randevu aldım bosanma davası açmaya gideceğim perşembe günü

Su hayvana kocam demeyi birakin bence.
Sizi kum torbasina cevirmis hala kocam diyorsunuz.
Adam olmamis ki koca olsun ruh hastasi.
Boyle babayla buyuyecegine babasiz buyusun daha iyi bebeginiz.
Ilerde o yavruyu hirpalamayacagi ne malum?

X