- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl faydası olmaz. Uzaklaştırma kararında gsm ile iletişim kurmak da yasak. Suç işlemiş olur. Uzaklaştırma aldırın.Aynı şehirde değiliz. Sadece arama yoluyla yapıyor uzaklaştırmanın bir faydası olacağını sanmıyorum.
Doğru. Bana dındının dıdıları bile arkandayız yeter ki o adama dönme diyorlar maddi de manevi de destek görüyorum. Onunkiler onu sağma peşindeler. Utanmadan annemin evinin orasını tamir ettirdim bahçesine şöyle adam tuttum anlatıyor bana boy boy mesajları var. 70 yaşındaki annesinin emekli maaşı var kendi ekip kendi yiyor. Sürekli çocuklarına paradan dert yanıyor. Bankada 30 bin parası varken evinde tüplü televizyon vardı ajitasyon yapıyordu 4-5 sene önce. Millette acıyıp zekat fitre ne varsa buna veriyordu. Kadın maaşı biriktirip sağdan soldan gelenleri yiyordu. Biz evliyken maaşı eşim annesine veriyordu hiçbir giderimi o ödemedi evli olmamıza rağmen. Ben kendim çalıştım çabaladım kendi masraflarım için. Çocuk doğunca sağdan soldan gelenleri giydi baba almıyordu çünkü annesine abisine para yollamaktan bize para yoktu. Hâlâ aynı sefaleti yaşatma peşinde. Dün de aradı ne var diye açtım telefonu çok canımı sıkıyorsun böyle yapacaksan çekişmeli devam edelim vekalete her yıl zam gelir 4-5 sene o adliyeye gideriz ama sonunda tüm parayı sen ödersin benim vaktim bol dedim. Bana bozuntuya vermedi ama avukatı aramış kağıtları yollayın imza atıcam demiş.Bakma bunların ahlakı falan yok, her şeyleri reklam. Namus namus diye senin beynini yerler, giderler bi tane pavyondan çıkarıp anaları ile yan yana oturturlar. Pavyondakini de küçümsediğimden değil, sevince neler yapabildiklerinin haddi hesabı yok.
Yaşlı anası varsa evlenmeseymiş, çocuk yapmasaymış. Erkeğim diye önündekini sallaya sallaya gezmesini biliyordu. O vekalet ücretini seve seve ödeyecek. Bırak dava sürsün kaç yıl sürüyorsa. Şey de sen ona, "Ben bu dava 10 yıl da sürse sana daha karılık etmeyeceğim, bi hayrımı göremeyeceksin, 10 yıl ipsiz sapsız takılacağına ver istediklerimi, tez elden bitsin, anan da sana kız bulsun evlen bi an önce. Bak bi buzdolabı olmuş 30 bin, Ocak'ta ne olur Allah bilir. Geçen zaman senin aleyhine, benim bol vaktim var nasılsa sınava falan girecem. Olan sana olur." Sen onun anasını düşünmek zorunda değilsin, bi ana onda yok. Hatta de ki, " Bak bana bütün sülalem sahip çıkıyor, senin anan kardeşlerin ne işe yarıyor, anca çalım. Hepsi bi silkelense o vekalet parası 10 kere çıkar, ama yok anca seni soysunlar. Anam var gardaşlarım var diye geziyorsun senin kimsen yok.". Bu kadar abdest ona bi 10 yıl yeter.
Bu baronun belirlediği asgari vekalet ücreti. Normalde bir avukat tutsanız daha fazla ödeniyor şuan. Araştırın. Çekişmeli açtım ben bu arada davayı.anlaşmalı boşanma için 17 bin çok değil mi
Avukat bana hiç böyle söylemedi. Bunu bir söyleyeyim. Akrabalarım adına da aldırabilir miyiz ki acaba teyzem ve halamı da arıyor annem ve beni aramasından hariç. Eniştem bir kere açıp küfür etmiş teyzemi her seferinde aramıyormuş ama onu da yokluyor. En çok annemi ve halamı arıyor ben açmazsamNasıl faydası olmaz. Uzaklaştırma kararında gsm ile iletişim kurmak da yasak. Suç işlemiş olur. Uzaklaştırma aldırın.
Açmayınca annemi teyzemi ve halamı arıyor. Bir ara engelledim ama burnumdan geldi. Şimdi diğerlerini de aramasın diye mecbur cevap veriyorum arama ve mesajlaraEngelleyin ya da açmayın telefonlarını.
Özellikle kadınları arıyor, kolay manipüle edilebilir, dişim geçer onlara diye. Erkekleri aramaya g.tü yetmiyor. Arasa ya dayını amcanı kardeşlerini falan?Avukat bana hiç böyle söylemedi. Bunu bir söyleyeyim. Akrabalarım adına da aldırabilir miyiz ki acaba teyzem ve halamı da arıyor annem ve beni aramasından hariç. Eniştem bir kere açıp küfür etmiş teyzemi her seferinde aramıyormuş ama onu da yokluyor. En çok annemi ve halamı arıyor ben açmazsam
Ben 1,5 ay önce 10 bine anlaşmalı avukat tuttum o bile fazla gelmişti anlaşmalı için ama demek prosedür böyle benimki komsumdu tabiBu baronun belirlediği asgari vekalet ücreti. Normalde bir avukat tutsanız daha fazla ödeniyor şuan. Araştırın. Çekişmeli açtım ben bu arada davayı.
Anlaşmalı için avukat benden 30 bin lira istedi. Yarısını eşin ödemesi şartıyla kabul ettim. Çekişmeli için 60 bin lira dedi ama büyük ihtimal çekişmeliye giderse ben de onu değiştireceğim.Ben 1,5 ay önce 10 bine anlaşmalı avukat tuttum o bile fazla gelmişti anlaşmalı için ama demek prosedür böyle benimki komsumdu tabi
Tabi ki aldırabilirsiniz. Hakaret, tehdit, küfür mesajları var mı? Arama kaydını gösterin. Akrabalarınız şahit olsun. Uzaklaştırma kararının tebliğinden itibaren sizinle hiçbir şekilde iletişime geçmemesi gerek yoksa suç işler.Avukat bana hiç böyle söylemedi. Bunu bir söyleyeyim. Akrabalarım adına da aldırabilir miyiz ki acaba teyzem ve halamı da arıyor annem ve beni aramasından hariç. Eniştem bir kere açıp küfür etmiş teyzemi her seferinde aramıyormuş ama onu da yokluyor. En çok annemi ve halamı arıyor ben açmazsam
Bıktırana kadar arıyor. Herkesin bir aile hayatı var babam ve eniştem küplere biniyor bu niye arıyor diye. Niye başkaları benim yüzümden çile çekmek zorunda olsun ki.Hic kimse acmasin telefonunu sizde acmayin niye bu kadar yuz veriyorsunuz?
Arayamaz. Dayımlar amcamlar çok dişlidir. Onlara tek kelime etse mahvederler onu. Kuzenim köyde iken sağlam laf söylemiş gider parasını verip avukat tutup kardeşimi senden boşatırım ama öyle anlaşma filan yok tüm bu yaptıkların yüzünden donuna kadar aldırırım akıllı ol demiş. Ki bu kişi benim amcamın oğlu ben abi diyorum. Allah razı olsun aylardır para gönderiyor öyle az buz da değil 5bin. Çocuk için. Babası göndermiyor o kadar. Bu kuzenimin hali vakti yerinde. Eşiyle çocukları da olmuyor. Oğlumu çok seviyorlar. Yengem olsun abi dediğim kuzenim olsun hiç arkamdan çekilmediler. O evden eşyalarımı alırken araba bile onlar tuttu bana. Onlara istese de birşey diyemez lafı yer oturur aşağı. Sessiz sakin olanlar üzerinden gidiyor. Teyzemin kocası çok sinirli adamdır. Öyle karısına biri telefon edicek susup oturamaz. Küfür etmiş telefonda ağzına geleni söylemiş. Sen kimsin de karımı arıyorsun diye. O günden sonra aramadı diyor teyzem ama çok da güvenmiyorum buna arar marar başımıza iş. Halamın eşi yok vefat etti eniştem yıllar önce. Kadın yalnız yaşıyor bana da çok düşkündür. Amcam da vefat ettiği için kuzenlerim babama sen bize babalık ettin biz de kızına abilik edeceğiz diyorlar çünkü bizim durumumuz iyiyken babam da onların arkasında durdu yıllarca. İş kurarken filan yardım etmişti. Şimdi biz iyi durumda değiliz onlar da vefa gösteriyor Allah razı olsun herkeste olan bir şey değil. Erkeklere birşey demeyi yemez yani. Teyzem, halam, annem çok sessiz sakindirler. O yüzden onların üzerinden vuruyor beni bu pislik.Özellikle kadınları arıyor, kolay manipüle edilebilir, dişim geçer onlara diye. Erkekleri aramaya g.tü yetmiyor. Arasa ya dayını amcanı kardeşlerini falan?
Zam yeni geldi o zaman maktu 9400 mü neydi.Ben 1,5 ay önce 10 bine anlaşmalı avukat tuttum o bile fazla gelmişti anlaşmalı için ama demek prosedür böyle benimki komsumdu tabi
Arama kayıtları duruyordur mesajlar filan. Bir sorayım teyzem ve halama. Annemdekiler duruyor.Tabi ki aldırabilirsiniz. Hakaret, tehdit, küfür mesajları var mı? Arama kaydını gösterin. Akrabalarınız şahit olsun. Uzaklaştırma kararının tebliğinden itibaren sizinle hiçbir şekilde iletişime geçmemesi gerek yoksa suç işler.
Avukat baya kendi meselesi gibi şahsileştirdi sanırım kendi de kadın olduğu için ve benim şiddet gördüğümü öğrendiği içinAllah bir an önce kurtarsın.
Avukatında kendi meselesi gibi karşı tarafla hırs savaşına girmiş sanki. Umarım tez zamanda biter haklarını alırsın.
Hepsi engellesin hatta o kadar rahatsiz edilenler numarasini degistirsin. Sizde cile cekmeyin onlarda cekmesin. Siz niye cile cekmek zorundasiniz ki?Bıktırana kadar arıyor. Herkesin bir aile hayatı var babam ve eniştem küplere biniyor bu niye arıyor diye. Niye başkaları benim yüzümden çile çekmek zorunda olsun ki.
Cok sanslisiniz boyle akrabalariniz var. Madem abinizden cekiniyor en son ona aratin sizin odeyeceginiz para olmadigini sert bir dille soylesin bir an once imzayi atmasini soylesin. Uzaklastirma aldirin bu adama bir an once de.Arayamaz. Dayımlar amcamlar çok dişlidir. Onlara tek kelime etse mahvederler onu. Kuzenim köyde iken sağlam laf söylemiş gider parasını verip avukat tutup kardeşimi senden boşatırım ama öyle anlaşma filan yok tüm bu yaptıkların yüzünden donuna kadar aldırırım akıllı ol demiş. Ki bu kişi benim amcamın oğlu ben abi diyorum. Allah razı olsun aylardır para gönderiyor öyle az buz da değil 5bin. Çocuk için. Babası göndermiyor o kadar. Bu kuzenimin hali vakti yerinde. Eşiyle çocukları da olmuyor. Oğlumu çok seviyorlar. Yengem olsun abi dediğim kuzenim olsun hiç arkamdan çekilmediler. O evden eşyalarımı alırken araba bile onlar tuttu bana. Onlara istese de birşey diyemez lafı yer oturur aşağı. Sessiz sakin olanlar üzerinden gidiyor. Teyzemin kocası çok sinirli adamdır. Öyle karısına biri telefon edicek susup oturamaz. Küfür etmiş telefonda ağzına geleni söylemiş. Sen kimsin de karımı arıyorsun diye. O günden sonra aramadı diyor teyzem ama çok da güvenmiyorum buna arar marar başımıza iş. Halamın eşi yok vefat etti eniştem yıllar önce. Kadın yalnız yaşıyor bana da çok düşkündür. Amcam da vefat ettiği için kuzenlerim babama sen bize babalık ettin biz de kızına abilik edeceğiz diyorlar çünkü bizim durumumuz iyiyken babam da onların arkasında durdu yıllarca. İş kurarken filan yardım etmişti. Şimdi biz iyi durumda değiliz onlar da vefa gösteriyor Allah razı olsun herkeste olan bir şey değil. Erkeklere birşey demeyi yemez yani. Teyzem, halam, annem çok sessiz sakindirler. O yüzden onların üzerinden vuruyor beni bu pislik.