- 20 Kasım 2024
- 28
- 0
- 29
- Konu Sahibi umutsuz3507
Merhaba hanımlar öyle yanlızım öyle yanlızım ki size açmak istedim 6,5 yıllık evliyim evlendiğimde kiraya oturdum düğünümüz evimiz eşyalarımız güzel oldu herşey sadece aktın konusunda bir sıkırntı oldu eşimin ailesi emanet bilezik taktılar sonra parasını vereceğini söylediler yapamadıklarını söylediler anlayışla karşıladım bu zamana kadar lafını bile etmedim 8 ay oturduktan sonra ev sahibimiz kendisinin geleceğini çakmamızı istemediğini söyledi bizde artık evimiz olsun dedik düğünde takılan Altınlar ne kadar biriktiyse onları bozdurduk arabamızı sattık çok küçük bir ev aldık ev aldığımızda Kayınpederim bileziklerin parasını takamadıkları bileziklerin parasını verdiler her neyse evimizi aldık 4,5 sene o evde oturduk oğlumuz olup 1 yıl geçene kadar iyiydik her neyse son zamanlarda eşimde bir şeyler fark etmeye başlamıştım dışarıya daha ilgili bana ise kuralcı yaptıklarımdan memnun olmayan bir tip oldu sonra tabi sıkıntılar birikince benim vücudum tepki verdi ve vajinal mantar oldum cinselliğimiz biraz sarsıldı hala kurtulamadım mantardan durumumuzu toplayınca o evi sattık tabi biraz benim zorumla çünkü ev çok küçüktü eşiminde maddi gücü vardı baya toplamıştı çünkü elimizdeki paraya kip aşıp arkadaş gruplarıyla dağlara deniz kenarlarına gezmeye gidiyordu tabi bende o arkadaşlarından kopmasını istediğim için eve yaptırım yapmak istedim çünkü o arkadaşlarıyla içip evi ihmal etmeye başladı neyse asıl sorun bu evimizi alınca başladı o kadar ilgisiz bir insan oldu ki anlatamam birgün çok tartışdık sahile gittim bende tabi arkadaş gruplarından Murat isimli kişi eşiyle oturuyordu eşimden peşimden gelmişti sonr bizi görünce oturmak zorunda kaldık konu konuyu açtı ve evliliğe geldi Murat kişisini hiç sevmiyorum çünkü eşimi bizzat o yoldan çoklardı bunada o gün sahilde karar verdim adam benim herşeyi büyüttüğümü ve eşine ben kadirin yerinde olsam bb kadına katlanamam dediğini yüzüme karşı söyledi buz kestim resmen eşim yorumda bile bulunmadı şok oldum kendimi sorguladım eşim devam etti gece dışarı çıkmaya içemeye ve eve gelmeden bir bira içip gelmeye artık çok yorulmuştum neyseki bu akşama kadar eşimi seviyorum evet ama böyle davranmasını kaldıramıyorum eve geliyor yemeğini yiyor telefonu alıp oyun oynamaya başlıyor bizle ilişkisi kopuyor resmen bugün konuşmaya çalıştım neymiş bir şeyleri çok fazla istiyormuşum onu anlamıyormuşum zaten evin borcu olduğu için küçük bir miktar kredi çektik tutumlu olmaya çalışıyorum ama eşim beni sevmiyormuş gibi hissediyorum bu psikolojiye girdim konuşmuyor evi otel gibi kullanıyor ben ne yapacağımı şaşırdım inanın kendim aile terapistine gittim eşim ısrar etmeme rağmen gelmedi tabi terapiste anlattım ayrılmam gerektiğini söyledi ama Şuan bunu kaldıracak durumda değilim daha hazır değilim belkide yada evliliğimi tek taraflıda olsa kurtarma ihtimalim vardır diye düşünüyorum bana lütfen akıl verin çevremdeki güvendiğim iki insana anlattım bizim eşlerimizde aynı diyor ne yapacağımı bilmiyorum uzun oldu hakkınızı helal edin