Merhaba arkadaşlar bir senelik evliyim eşimin ikinci evliliği ve iki tane çocuğu var bunları hiç umursamadım zor bir durumdayken yasladım eşime gerçekten birbirimize bağlandık ailem istemeyince kaçtım bir kız çocuğumuz oldu iki aylık şuan evlendiğiniz günden beri eşim değişti telefonunda bişeyler yakaladım bende soğudum onları görünce başka kadınlara bakıp benimle birlikte olması midemi bulandırıyordu yine de şu ana kadar sabrettim altınlarımı sattı kendine motor aldı işi durdu çalışamadı üstüme telefon aldı borçları ödeyemedi telefonu sattı parmağımdaki yüzüğü bile sattı doğum yapıca ısınacak sobamız bile olmadığı için benim ailemin evine geldik ilk evlendiğimizde yatağımız yoktu annem yatak aldı diğer evi kapatmak istedik evdeki eşyaları da sattı ailem ile eşim arasında kafam gitti geldi aillem bana kızıyor nerden buldun nerden bela ettin aslında haklılar da boşanmayı çok düşündüm ama ailemin evinde ne olursa olsun duramicam eşim hep benim tersime davranıyor bilerek benim sinirime iş yapıyor zaten uykusuz geçiyor gecelerim bebeği uyuttuğumda bebeği uyandırıyor uyumamam için cinsel ilişkimiz zaten yok denilecek kadar az kilolusun diyo hantalsın diyo telefondan zayıf kadınlara bakıyo bana iğreniyomuş gibi bakıyor artık beni sevmediğini anlayabiliyorum evde diğer eniştemle kıyaslanıyor sürekli 29 yaşında ama çocuk çocuk hareketlerde bulunuyo anlayamıyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmam gerekiyor düzelir mi yoksa daha fazla zaman harcamamak mı gerekiyor