- Konu Sahibi EvluBayan000
Ne kadar borç kalmış?
Bunu söylüyor mu babası?
Bunu söylüyor mu babası?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet onu ödüyoruz daha sonra tekrar cikartiyor.Ne kadar borç kalmış?
Bunu söylüyor mu babası?
Bencede eşiniz resti çekmeden işe girmeyin.Eşiniz kendi ailesini kurduğunun farkına varınca girersiniz.Bu esnada zaten elinize kalan az paraymış madem onu da veriyorsa ekstra masraf çıkartın.Amaçları borç borc diyip beni ise sokmak sonra kazandigim parayı da borcunuz var diye istesinler. Ben bu konuda hiç eşime destek olamam o da az gözünü açsın.
Malesef ki eşime destek olacak bir iş bulamadım eşim çalıştı sadece. Ama belkide onların böyle yapmasını yüce rabbim kabullenemedi Allah bize yürü ya kulum dedi ..Eşim çok büyük firmalara girdi çok büyük yerlerden teklifler geldi babası bunu duysa yine bizi tirtiklamak için hayatımıza kesin girer üstelik henüz 29 yaşında şuanda. Kendinden büyük sorumluluklar edinmiş hep hayatı boyunca 1_0 yenik olduğunu düşünüyor. İyimser bakmayı öğrenmek zorundaydik .masallah...tek maaslaysa helal olsun.
Evlilik sorumlulugu altina girmeyi göze alan insanlar(kadin ya da erkek fark etmez) kendi ayaklari üzerinde durmayi kendi gelirlerini kendileri saglamayi bilmeliler. Esiniz ailesiyle yaptigi isten para kazanamiyorsa baska is yapacak. Calisiyor musunuz bilmiyorum ama siz de destek olabilirsiniz. Aileler destek olmak zorunda degil. Olmak isterlerse yüce gönüllülüklerinden. Olmak istemezlerse kötülüklerinden degil. Evinizin sorumluluklari size ait. Cünkü orasi sizin eviniz.Kızlar 1 senelik evliyim biliyorsunuz. Eşimin ailesi söz olurken oğlumuz için 100 bın para biriktirdik herseyini yaparız işte ne biliyim iş yeri bile acicam dedi oğluma. Tabi para dan önce önemli olan sağlık huzur. Söz olduktan sonra aldıkları kıyafetin bile lafını yapmaya basladilar altıni almama taraftarindalardi durumumuz yok diye neyse ben altınları aldirdim sözlerinde durmadiklari ve yalan söyledikleri için . Evlendikten sonra da eşimle babası birlikte seramik işi yapıyor yazin aylık 20bin kazandıkları bile oldu tabi dugun borcu diyerek bize bin TL anca düştü biz 8 ay boyunca borç ödedik tabi calistiklari işin gelerini ne ben soyleyim ne siz sorun ama hepsi bitmek bilmeyen borca gitti neyse sesimi cikarmadim. Çünkü eşyaları vs alırken borçsuz aliyoz dediler ben yalan soylediklerinr sinirlendim. Esimede hep salon borcu altın borcu diyerek kandırdı. Neyse kışa doğru eşimin işleri bitti 2 ay issiz kaldı evde kimse sormadı ihtiyacnz varmı diye annemin bana verdiği 5 tane çeyrek vardı onları bozdurduk ise girene kadar. Eşim ise girdi daha hala yok arabaya biniyosunuz mazot borcu yok düğünden kalan kredi borcu. 1600 maaastan bin tlsi bu ay borca gitti 400 yakın elektrk gaz bize kaldı 200. TL kendsnnde 3 tane kira geliri kizlari. Çalışıyor kendi calisiyor benim eşim tek maasla daha daha para koparma pesindeler az destek olalim deseler destek oldugu maaşı bile borc olarak istiyor esimde sesini cikarmiyor evini de gecindirmek istiyor babasinada borcunu hemen ödüyor. Bende çok sinirleniyorum bütün borcu odemek zorunmasn orta da borç yokta biyerlerden cikartiyorlar işte. Çok sinirliyim ya sırf benim sabrımı denemek için böyle yapiyorlar bende sesimi çıkaramiyorum en nefret ettgm şey para mevzusu. Ama eşimin evlendikten sonra registigini daha dogrusu benim onlara karşı defistirdgmi dusundugu için. Sabrımı zorlamak için bunları yapıyorlar. Sizlerin eşi de benm eşim gibi mi çok merak ediyorum