- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 28
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Kiz bu olay evlendik evlenesi vardı :)Bunlar geçen hafta ev almak için sizden borç istiyordu; bu hafta haraç kesiyorlar. Haftaya nelee olacak beklemedeyim
Amaçları borç borc diyip beni ise sokmak sonra kazandigim parayı da borcunuz var diye istesinler. Ben bu konuda hiç eşime destek olamam o da az gözünü açsın.Borç var. Öyle ya da böyle var.
Siz ayrı bir ailesiniz.
Onlardan medet ummak yerine çalışın da destek olun eşinize bari. Yazık bir yandan borç bir yandan laf.
:) vay arkadaş.Amaçları borç borc diyip beni ise sokmak sonra kazandigim parayı da borcunuz var diye istesinler. Ben bu konuda hiç eşime destek olamam o da az gözünü açsın.
Noldu :):) vay arkadaş.
Bu kadar soğuk savaş bildiğim bir şey değil.Noldu :)
Pek bişey anlamadım ama neyse:) size de iyi gecelerBu kadar soğuk savaş bildiğim bir şey değil.
Neyse filler tepişir çimenler ezilir. Kocanızın dikenlerine dikkat.
İyi geceler.
masallah...tek maaslaysa helal olsun.Sana 5 madde sıralayayımda oh be beteri beteri var de yat kafayı uyu
1 ) kayın Pederim ev alicam gençlere dedi istedikleri gün (ki kimsenin böyle bir beklentisi yoktu .evde al demedi üstelik babam yok efendim çalışıp alsınlar gençler dedi )
2)ev alma işi bir yana adam ortadan tüydü babamdan borç para istemiş düğün için rezalet.eşime 25.000 lira Kredi çektirmiş onuda ödemede hem düğün borcu hem o bize kaldı
3) düğünü eşim tek başına yaptı babası trilyontane yalan attığı için düğüne gelmedi (yüzü olmadı) eşim düğünde yalnız kaldı ailesiz akrabasız
4) gelinlikcinin parasini yemiş ödememis parasini gelinlikci önümü kesti otogar da onlara giderken (tabi daha böyle biri olduğunu bilmiyorum adamin)
5) En kötüsü kaynanam aman sen nesin 3 çocuğumu babasına kurban ederim banane gitsin evlensin güzelsin diye illa dügunun mu olcak dedi.
TÜM BUNLARIN YANİNDA hayattaki tek üzüldügum konu eşimin yalnız düğün gecirmesiydi o kadar.
Ya biz ne borçlar ödedik hem eşya borcu hem ev kiralama depozito borcu hem emlakçı parası hem eşimin babasının eşimi dolandirir çektirdigi kredi borcu o da yetmezmış gibi nişan yapcam sana diyip çektirdiği ekstra kredi derken çok şükür borçlar bitti 3. Senemiz arabamizin borcunu oduyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?