Bitmek bilmeyen Borç.

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
28
Kızlar 1 senelik evliyim biliyorsunuz. Eşimin ailesi söz olurken oğlumuz için 100 bın para biriktirdik herseyini yaparız işte ne biliyim iş yeri bile acicam dedi oğluma. Tabi para dan önce önemli olan sağlık huzur. Söz olduktan sonra aldıkları kıyafetin bile lafını yapmaya basladilar altıni almama taraftarindalardi durumumuz yok diye neyse ben altınları aldirdim sözlerinde durmadiklari ve yalan söyledikleri için . Evlendikten sonra da eşimle babası birlikte seramik işi yapıyor yazin aylık 20bin kazandıkları bile oldu tabi dugun borcu diyerek bize bin TL anca düştü biz 8 ay boyunca borç ödedik tabi calistiklari işin gelerini ne ben soyleyim ne siz sorun ama hepsi bitmek bilmeyen borca gitti neyse sesimi cikarmadim. Çünkü eşyaları vs alırken borçsuz aliyoz dediler ben yalan soylediklerinr sinirlendim. Esimede hep salon borcu altın borcu diyerek kandırdı. Neyse kışa doğru eşimin işleri bitti 2 ay issiz kaldı evde kimse sormadı ihtiyacnz varmı diye annemin bana verdiği 5 tane çeyrek vardı onları bozdurduk ise girene kadar. Eşim ise girdi daha hala yok arabaya biniyosunuz mazot borcu yok düğünden kalan kredi borcu. 1600 maaastan bin tlsi bu ay borca gitti 400 yakın elektrk gaz bize kaldı 200. TL kendsnnde 3 tane kira geliri kizlari. Çalışıyor kendi calisiyor benim eşim tek maasla daha daha para koparma pesindeler az destek olalim deseler destek oldugu maaşı bile borc olarak istiyor esimde sesini cikarmiyor evini de gecindirmek istiyor babasinada borcunu hemen ödüyor. Bende çok sinirleniyorum bütün borcu odemek zorunmasn orta da borç yokta biyerlerden cikartiyorlar işte. Çok sinirliyim ya sırf benim sabrımı denemek için böyle yapiyorlar bende sesimi çıkaramiyorum en nefret ettgm şey para mevzusu. Ama eşimin evlendikten sonra registigini daha dogrusu benim onlara karşı defistirdgmi dusundugu için. Sabrımı zorlamak için bunları yapıyorlar. Sizlerin eşi de benm eşim gibi mi çok merak ediyorum

Bunlar geçen hafta ev almak için sizden borç istiyordu; bu hafta haraç kesiyorlar. Haftaya nelee olacak beklemedeyim

Borç var. Öyle ya da böyle var.
Siz ayrı bir ailesiniz.
Onlardan medet ummak yerine çalışın da destek olun eşinize bari. Yazık bir yandan borç bir yandan laf.

Borç var. Öyle ya da böyle var.
Siz ayrı bir ailesiniz.
Onlardan medet ummak yerine çalışın da destek olun eşinize bari. Yazık bir yandan borç bir yandan laf.
Amaçları borç borc diyip beni ise sokmak sonra kazandigim parayı da borcunuz var diye istesinler. Ben bu konuda hiç eşime destek olamam o da az gözünü açsın.

Biz evlenirken benim eşimin ailesi siz masrafları yapın biz gelince tak tak tak ödeyeceğiz heryere dediler salondu mobilyalardı takılardı derken 40 bin tl borç oldu sevgili k.birader bi geldi neymiş efendim işleri yolunda gitmemişde para getirememiş dedi bizim başımızdan aşagı kaynar sular döküldü tabi düğün zehir oldu sabahında bütün takılar esnafa salona oraya buraya verldi derken birde bizden para istedile ama ben boşanmanın eşiğinede geldim kuruş verdirtmedim onlara çalıştım eşime yardım ettim borçlar bitti geçen senede ev aldı eşim çok şükür diyoruz halimizee. Seninde çalşman lazım yazık o adam hangi biirine yetişecek.

Sizin olay bizim babamın ölümünden sonra elimize geçen tazminatı amcamın alıp herşeye borç kesmesine benzemiş. Kefen parasından eksik kalan 10 lirayı bile ordan kesmişliği olmuştu. O hesap

Hayır benim eşim değişmedi, eşimin parasını alıp üzerimize borçları devirdiler bi güzel ama şimdide ben ailene gidelim diyince kendi istemiyor sinirleniyor. Ama tabikide her erkek eşim gibi olanları göremiyor yada görmek istemiyor.

Sana 5 madde sıralayayımda oh be beteri beteri var de yat kafayı uyu
1 ) kayın Pederim ev alicam gençlere dedi istedikleri gün (ki kimsenin böyle bir beklentisi yoktu .evde al demedi üstelik babam yok efendim çalışıp alsınlar gençler dedi )
2)ev alma işi bir yana adam ortadan tüydü babamdan borç para istemiş düğün için rezalet.eşime 25.000 lira Kredi çektirmiş onuda ödemede hem düğün borcu hem o bize kaldı
3) düğünü eşim tek başına yaptı babası trilyontane yalan attığı için düğüne gelmedi (yüzü olmadı) eşim düğünde yalnız kaldı ailesiz akrabasız
4) gelinlikcinin parasini yemiş ödememis parasini gelinlikci önümü kesti otogar da onlara giderken (tabi daha böyle biri olduğunu bilmiyorum adamin)
5) En kötüsü kaynanam aman sen nesin 3 çocuğumu babasına kurban ederim banane gitsin evlensin güzelsin diye illa dügunun mu olcak dedi.
TÜM BUNLARIN YANİNDA hayattaki tek üzüldügum konu eşimin yalnız düğün gecirmesiydi o kadar.

Ya biz ne borçlar ödedik hem eşya borcu hem ev kiralama depozito borcu hem emlakçı parası hem eşimin babasının eşimi dolandirir çektirdigi kredi borcu o da yetmezmış gibi nişan yapcam sana diyip çektirdiği ekstra kredi derken çok şükür borçlar bitti 3. Senemiz arabamizin borcunu oduyoruz

esım 18 yıllık evliyim ne aılesıne yardım eder nede bekler..bizımkılerde herkes kendi yagıyla kavrulur..oyle bir aile duznelerı var...kayınbabam sadece memur emeklisi...ama masallah gul gibigecinir gider...bugune kadar tek kkurus ıstemedıler...ne biz onlara ne onlar bize:))

masallah...tek maaslaysa helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…