Bitmek Bilmeyen Araba Sorunumuz

kendi paramla alırım ama onu da istemiyorum, onun da katkı sunmasını istiyorum, ikna edebilir miyim bilmiyorum. bir de çocuk gibi küsüyor bana, her seferinde ben adım atıyorum, psikolojik olarak çöktüm
Kendi paranla al kendine annenin üstüne yap arabayı hem altınları değerlendirmiş olursun yoksa o alacak gibi bir gün

üstelik eşim evden çalışıyor, ev işlerine yardım ediyor ama yine işlerin yüzde 70i bende tabi
Tatlım herkes boşan demiş ama bu kadar kolay kestirip atma biraz daha çabala bence belki eşin inat yapmıştır kendince haklı sebepleri vardır bilemeyiz ( ben onun haklı olduğu bir şey göremedim) ilk arabanız olacağı için biraz orta halli bir şey al 2-3 yıl sonra modelini yükseltirsin. Ben de ilk arabamı almayı düşünüyorum acemi olduğum için eski arabalara bakıyorum biraz bunda işimi görüp paramı toplayıp model yükseltirim diyorum. Bence altınları sat galeriler çok güzel kampanyalar yapıyor. Belli miktarı peşinat alıp sonra aylık ödeme alıyor senden geri kalanını. Arabayı değerinden daha yüksekten almış oluyorsun ama krediye bulaşmıyorsun en azından. Maaşın da iyiymiş kendin ödersin evin tüm ihtiyaclarını da eşine ödet. Evine bakmayacaksa evlenmeseymiş

Çalışan ayakları üstünde duran kadınların bu akıl tutulmaları yaşaması çok sinir bozucu Adam en baştan bencilligini belli etmiş 4 vasıta değiştireceğinizi bildiği halde bu eve şart koşmuş , canınıza yazık.Ask diye kendinizi pas pas edin siz sizi sevmediğini anladığınız adamın peşinden ayrılmayın ,bu müthiş adama bir cocuk verin olsun bitsin Gerçekten kızıyorum hemcinslerimin bu kadar gözü kara bu kadar sömürülene kadar verici olması canımı yakıyor.Sevmek, fedakarlık kadinamı özel?imza atarken sadece kadın mı söz veriyor?Karşınızda verdiği sözler tutmayan,sizi sevmeyen, şartlarınızı asla iyileştirmeyecek,bencil egoist biri var, alın bu bilgiyi şimdi ne yaparsanız yapın.....

ben çevremde biraz sivri karakterli olarak biliniyorum, boşandığımda herkese rezil olacakmış gibi düşüncelerim var üstelik annem babam da çevrenin sözüne çok önem veren insanlar
İnsanların birkaç gün konuşması sizin en güzel yıllarınızın heba olmasından daha mı kötü?
Adam evden çalışıyor sizin 4 vasıta değiştirerek işe gitmenize razı, üstelik robot süpürgeye bile laf ediyor. İşiniz gücünüz var henüz çocuk yok çekmeyin bu adamı.

üstelik eşim evden çalışıyor, ev işlerine yardım ediyor ama yine işlerin yüzde 70i bende tabi

Siz çıldırmışsınız. Hem eşiniz evde hem de işlerin nerdeyse tamamı sizde. Üstelik siz 4 araç değiştiriyorsunuz işe giderken. Pes diyorum. Nasıl bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi inanamıyorum? Yok bizim ülkenin kadınına ekonomik özgürlük de işlemiyor. Cidden eşinize ve size diyebileceğim hiçbir şey yok.

kızlar hepiniz sağ olun ama kafam karmakarışık, babamın üstüne alsam bu kez onun lafını eder, eşim en ufak bir şeyde yatakları ayırıyor yani artık alttan alacak gücüm de kalmadı yaptığım her işi eleştiriyor, evlenirken de her şeyi yarı yarıya ödedik, maddi manevi sömürülmüş gibi hissediyorum sürekli kendimi

boşansam nasıl bir yol izlerim onu da bilmiyorum, ona çok güvenmiştim, bir daha bir başkasına güvenebilir miyim bilmiyorum, boşanırsam bir daha hiç evlenemeyecek ve çocuk sahibi olamayacakmışım gibi hissediyorum

Ben gerçekten anlayamıyorum.Kadinlar neden evliliği hep kendilerinden vererek, fedakarlıklar yaparak, karşılığında hiç bir değer görmeyi beklemeden,ucunda ölüm dahi olsa yapılması gereken bir eylem olarak görüyor? Neden yani ? Eski hayatınızdan daha mutlu, daha huzurlu,daha değerli hissetmeyeceğiniz kabak gibi belliyken neden evleniyorsunuz ?

Mal ayriligi rejimi sozlesmesini onune koyun imzalatin. Sonra da dilediginiz arabayi alin gerisine karismayin. Sizin de kazancinizi koyacaginiz araba icin bile sana aliyorum gibi bir cumleyi kuracaksa zaten para konusundaki bakis acisi cok belli. Robot supurge alirken de eger bir ciddi borcunuz yoksa icazet istemeyin, lazim ki aliyorum diyin yeter. Belli ki para kazansaniz bile ekonomik konularda ipleri eline coktan vermissiniz. Kocam benim ihtiyac gordugum konuda bana musrif muamelesi yapsa ben de onu cimriligiyle basbasa birakirim sahsen. Ayrica gercekten degersizsiniz, 4 vesait ne demek. Bunu gore gore kendisi rahat ediyorsa evet siE deger vermiyor. Kendinizi yerine koyun siz kocaniza bunu reva gorur muydunuz? Bazi erkekler gercekten nefretlik.

verdiği vaatler böyle değildi, hiç böyle olacağını düşünmemiştim

ben çevremde biraz sivri karakterli olarak biliniyorum, boşandığımda herkese rezil olacakmış gibi düşüncelerim var üstelik annem babam da çevrenin sözüne çok önem veren insanlar

Ne kadar ters iki mesaj ard arda.

Cevrenize sivri, esinize nesiniz peki?

Yani evden calisan, annemlere yakin olalim deyip size zorla isinize uzak ev ayarlayan bir adama bir de eve gelip hizmet etmek neyin kafasi!

Ben aslinda ilk araciniz olarak dusuk model onerecektim ilk mesajinizi okudugumda, hatta sehir ici minik araclardan alirsaniz cok daha rahat edersiniz maddi olarak da iyi olur diyecektim.

Ama bu adam bu bencillikle, arabayi alsaniz bile size vermez, siz de bu pisiriklikla 4 vesaite devam edersiniz.

Gene kizin ailesine acidigimiz bir konu. Yazik valla, sen okut buyut, kizin elin ogluna kendini kole etsin.

Sizinle ortak mal edinmek istemiyor gibi hissettim. Ülke şartlarına göre maaşınız iyiymiş, altınlarınız vs birikimde var neden araba almak istemesin ki.
Yerinizde olsam birikimimi gizli yaparım altınları da vermem. Ayrılmanız durumunda kazancınız yok ev zaten esinizinmiş.

artık tek düşüncem kendisi kullanmayacak diye para gitmemesi için benim araba almamı istemiyor, resmen yine gitti küstü

Muhtemelen sizinle açık konusmadigi bir durum var. Bende işe giderken 3 vesait gidiyorum birde ilk gidecegim yere de eşim birakiyor onu hesaplarsak 4 vasita diyebiliriz. Bizde araba var ama o kdr yolu arabayla gitmek inanın hem fiziken hem madden daha zorluyor. Eşiniz de araba alınınca benzin vergi vs masraflarıni mi düşünüyor acaba diye geldi benim aklıma? Bu arada merak ettim konudan bağımsız 4 vasita dediğiniz metrolar arası geçiş şeklinde mi

Bu evlilige cocuk dunyaya getirseniz cok mu memnun olacaksiniz saniyorsunuz hayatinizdan? Bunlar cok klise dusunceler. Siz bu toplumun kliselesmis ataerkil tum dusunce kaliplarini cok icsellestirmissiniz. Biraz konfor alaninizdan cikmayi goze alin. Hatayi hatayla ortmeye calismayin. Evliliginize devam edecekseniz sorunlarinizi cozmeden cocuk falan dusunmeyin biraz mantikli olun.

hayır maalesef metrobüs otobüs ne ararsanız var

Nokta

12 senelik evli biri olarak evliliğin sizin yaşadığınız gibi bişey olmaması gerektiğini düşünüyorum
Bence ayrılmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…