kendi paran varkenniye ondan para bekliyorsun? ev harcamalarını,faturaları ona bırak al arabanıkendi paramla alırım ama onu da istemiyorum, onun da katkı sunmasını istiyorum, ikna edebilir miyim bilmiyorum. bir de çocuk gibi küsüyor bana, her seferinde ben adım atıyorum, psikolojik olarak çöktüm
Ayy aynı benim eskisi giden ömründen gidecek belki 2 yıl belki 3 yıl sonra olacak orasını Allah bilir ama senin sonun boşanma gibikendi paramla alırım ama onu da istemiyorum, onun da katkı sunmasını istiyorum, ikna edebilir miyim bilmiyorum. bir de çocuk gibi küsüyor bana, her seferinde ben adım atıyorum, psikolojik olarak çöktüm
Arkadaşlar merhaba, ben evleneli henüz bir yıl olmadı. Evlenmeden önce eşim bana şu an oturduğumuz evde oturmayı şart koştu (kendi evi olduğu için ve ev ailesine yakın) Benim iş yerime uzak, 4 araç değiştiriyorum. Ancak eşim zaten araba alacağız demişti. Benim ülke koşullarına göre iyi bir maaşım var, eşimin maaşı benden de iyi. Ancak her araba konusu açıldığında kavga ediyoruz, sonunda konu hep boşanmaya kadar geliyor eşim tarafından. Boşa o zaman ben sana araba alamıyorum diyor. Ben ilk arabamız olacağı için güzel bir araba almak istiyorum ve gerçekten artık toplu taşımadan bıktım usandım. Bana hiç anlayış göstermiyor. Ben düğün takılarının hepsini vermeye ve kredi ödemeye razı oldum ancak kendisi biraz olsun ekstra peşinat çıkartmıyor. Bana karşı bu kadar merhametsiz olması beni çok soğuttu, her seferinde konuyu boşanmaya getirmesinden nefret ettim. Açıkçası ayrılmaya kalksam hem ailem perişan olacak hem de beni suçlayacaklar, çünkü bana çok uygun gördükleri bir kişi değildi. Tek başıma da tüm külfeti üstlenip almak istemiyorum çünkü evlilik içinde edinilen mal ortak, para konusunda eşime bu tavırlarından dolayı güvenim kalmadı. Onu seviyorum ama onun beni sevdiğine inancım da kalmadı, bu sabah robot süpürge almak istediğimi söyledim, o da 8 bin lira, başladı böyle para harcarsan nasıl araba alırız, lüks tüketim yapan bir insan da değilim, kafayı yiyeceğim, çok doldum, ağlayarak yazıyorum. ne yapmalıyım
ben çalıştığım için ev harcamalarına katılmamı bekliyor ve ileride boşanırsak arabaya ortak olmayacağından emin değilimbu adamdan boşanmadığın sürece müstahak diyorum kusura bakma. Sırf ailen laf söyleyecek diye şu herife katlanıyorsun ya pes
kendi paran varken onun parasına niye göz dikiyorsun? ev harcamalarını,faturaları ona bırak al arabanı
ne yazık ki onun tarafından çok az takı geldi, taşıt kredileri de çok az, peşinat koymadan hasarsız bir araç almak pek mümkün değiltek cocuksanız anne babanızın üzerina alın. ya da yüksek bir araba almayın. ek olarak düğün takıları erkek ve kadının zaten sadece onları kullanıp arabayı alabilirsiniz? takılarda ikinize ait. düğün takıları peşinatı karşılamıyor mu? krediyi de birlikte ödüyorsunuz zaten evden gidiyor para
boşan öyle al ortada bir sevgi yok zaten.ben çalıştığım için ev harcamalarına katılmamı bekliyor ve ileride boşanırsak arabaya ortak olmayacağından emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?