Kestirip kendiniz için diyorum boyayın iyi gelir yada surekli duzlesririciyle düzleştirin ona da iyi gelir diyorlarHerkeze merhaba. 5 yaşındaki kızımda 1 ay önce bit gördüm ve hemen eczaneden ilaç alıp tedaviye başladım. Ancak bir türlü kurtulamadık. O kadar çok madurum ki ; şu anda bende de bit varÇok fazla titiz olmamak lazımmış. Tertemiz saça nasıl bit bulaşır demiyorum artık... Kafayı yemek üzereyim. Sirkeli su , bit şampuanları, saç kremi ile bit boğma vs.. defalarca denedim ama bitmiyorlar bitmediler. Nolur deneyimli olanlar yardim edin
Kestirmek olabilir belki ama düzleştirici diplere etki yapmaz diye düşünüyorumKestirip kendiniz için diyorum boyayın iyi gelir yada surekli duzlesririciyle düzleştirin ona da iyi gelir diyorlar
Bitirmiyor. Üstelik cocuktan bahsediliyor.Hemen saçını boya. O kimyasala yumurtalar da ölüyor.
(Kesin bilgi-yayalim)
Kendine de bulaştığindan bahsediyor ama. Kendisi için bence kesin çözüm. çünkü ben de bitlenmistim, ki benim saçım inanılmaz gürdür. Kuaför ablamın gelin saçıni bitirmişti, yardımcısı benim maşami bitiremememisti, öyle bir saç yoğunluğum varBitirmiyor. Üstelik cocuktan bahsediliyor.
Insnur misiniz bunu kaç defa denedim ama olmadı. Evet sac kremi sonrasında bitler öldü bir kısmı ama çoğu canlı kaldıMerhabalar, bit temizlemek için herhangibir saç kremini kuru saçlarınıza bolca sürün. Başınızı öne eğip bit tarağıyla , kağıt havlu üzerine tarayın. Ara ara tarağı temizleyip devam edin. Bir kaç gün bu sekilde yaptığınızda kurtulacağınızı düşünüyorum. Cok geçmis olsun.
Ay evet ya bunu yaşayan tek ben değil misim şaşırdım şuanEtkili ve kesin bir çözüm sinek ilacı annem bize öyle yapardı kafamıza sıkıp bekletirdi
Yok canııım, biraz acele verilmiş bir karar bence bu.İnanır mısın kızlar hala aynı durumdayızartık uzman doktora gitme zamanı galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?