Öncelikle geçmiş olsun canım. Lavanta, defne ve çay ağacı bitkilerini denemelisin. Yağ olarak masaj yapma veya çayını yapıp onunla durulamak olabilir.
Herkesin başına gelebilir, mesela benim öğrencilerim de bana sarılmayı severler ve okulda var. Ben de o yüzden araştırdım canım en iyi gelen bunlar
Bilmiyorum canım çam terebentininin bu konudaki etkisini. Belki vardır. Yukarıda bahsettiğim yağların kesin var ama. Bitler lavanta kokusuna dayanamazlar mesela
yarın bakarım hayatım büyük ihtimalle şimdi taradım sapır sapır bir sürü döküldü hangi ara geçti hangi ara çoğaldı utandım kendimden çok moralim bozuldu :26:
nyda sprey aldım kullandım kafamdaki kaşıntı geçti sadece sirkelerden korkuyorumanti-bit diye şampuan var eczanede geçmezse ondan al. ama kullanım talimatlarını iyi oku. geçmiş olsun
saçında bitse bile eğer taraklarını tokalarını falan çamaşır suyuna koymazsan ya da herhangi bişeyle temizlemezsen tekrar olma ihtimalin çok yüksek,
ihmal etme sakın
nyda sprey aldım kullandım kafamdaki kaşıntı geçti sadece sirkelerden korkuyorum
evet haklısın hepsini dezenfekte etmek gerek eşyalarımı bile en baştan yıkatmam lazım ama iki gün insan kafasında olmazlarsa ölüyolarmış
Bu ilaçlardan kullanmıstım bende bitlendiğimde ama saçımı çok kurutmuştu yaa, bit geçince mutlaka bakım yap kuruyo mat duruyo saç ilaç yüzündn :26:
uzun zamandır yağ kullanmadım kuaförede gitmedim sanırım birinden geçtigeçmiş olsun tatlım
nasıl oldu kuaför flan mı yoksa saç bakım yağları flan mı
benim saçım üç haftadır kaşınıyodu ben roaccutane kullanıyorum tüm vücudumu kuruttuğu için saç derim kurudu ondan kaşınıyo dedim artık dayanamıyorum nasıl kaşınıyo sonra ablama baksana dedim bi baktı akşam sirke annem sinek ilacını sıktı kafama aslında istememiştim ama sıktı bir taradım bir sürü bit çoğalmışlarda ben nasıl anlamadım ona hayret ediyorum birinede geçirmiş olablirim hiç konduramadım kendimeBende ilk 21 yasinda bitlenmistim. Kucuk kuzenimden kizkardesime gecmis,
bende kizkardesimi surekli opup koklarim. Sirke olmadan, kardesimde fark edince
benim kafama atlamis olan 2 bitide temizledik, sinek ilaci s.ktik ve duzenli olarak 2 hafta ozel tarakla taradim saclarimi..
Anti bit isimli şampuanı alıp bir süre her saçını yıkadığında onu kullanırsan ve sonrasındada tarağıyla tararsan sirkelerinde canlanmasına izin vermemiş olursun hemde kalan ölü sireklerde dökülür..Mutlaka al anti bit i onun dışında birşey kullanmana gerek yok bence heleki şu ara yağlardan özellikle uzak durmanı tavsiye ederim bu arada saçların çok sağlıklı mahşallah sakın kesme
ismini unuttum ama bitkisel bi ilac vardi,eczaneden alabilirsin.hemen etki ediyo
kac gündür aklima takiliyor bitlenirsem naparim diye,bitlerin bana bulasmadan kacayim topikten
Güldürdün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?