Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu cümlen çok güzel özetlemiş herşeyi,sonuna kadar katılıyorum...bana organıcum ilk zamanlar iyi izlenimi verdi sonra saç diplerim kurudu ama öyle böyle değil elimi kafa derime götüremez oldum tortular yaralar çıktı bitkisel ya maf etti kafa derimi onunla birlikte dökülmem zaten vardı daha çok arttı kullandığım dönemi anlatıyorum yani bitkisel diyip o kadar paralar döktüm daha çok döktü ve pirdolin verdi doktor kafamdakiler arınıyor farkındayım ama kururluk geçmedi eskiden kullandığım pantene dönücem inan şampuanların saç dökülmemesinde hiçbir etkisi yok ,ammaa saç dökülmesinde büyük payları oluyor ,eskiden bitkisel şampuanlar mı vardı ne güzeldi saçlarım ah ahhh
2 yıldır nerdeyse denemdiğim bitkisel denen adda kullanmadığım şampuan kalmadı ama hepsi saçlarımı 2 yıl öncesinden daha beter hale getirdi saçımın diplerinde getirdigi yaralar sivilceler kabuklanmalar ve kaşıntılar cabası neymiş bitkiselmiş ozaman zararsızmış zaten bütün ilaçlarda bitkilerden yapılmıyomu ne kadar araştırılıyo kimin cildi bu bitkilere ne reaksiyon verir... bitkisel diye her duyduğum şampuana bi ton para verdiğimemi yanayım saçımın dibinde oluşan şuanki kaşıntı tortu her ne ararsan var onamı yanayım yoksa yarı yarıya kaybettiğim saçlarımamı???düşünüyorumda 26 yaşındayım 2 yılını bu bitkisel şampuana saysam 24 yıldır bitkisel şampuanmı kullanıyodum yıllardır hiç bi sorun yoktu saçımda..neyse uzatmayım 1 haftadır yıllarca çocukluğumdan beri kullandığım şampuana döndüm blendax temel bakım diye bi çeşitini o bitkisellerle ykadıktan sonra avuç avuç dökülen saçlarım çok ciddiyim en fazla 15 yada 20 tel saç dökülmüştür birdaha en bitkiselinden bile olsa onları kullanmaya tövbe ediyorum...:1no2:
canım bilendaxı kullanmaya devam ediyorum diplerdeki sivilceler gitti kaşıyınca kanayan ve saç diplerimin acımasına neden olan sivilceler kuruluğun şuanda farkında değilimçünkü geçen gün bebek için kontrole gittiğimde hastanede bi bayanla tanışmıştım yarımçay bardağı zeytinyağının içine 5,6 damla elma sirkesi damlatmamı ve bunu diplere sürmemi 1 saat bekletmemi söylemişti dökülmeyi durduracağını söylemişti onu yapıyorum 2 seferdir buda dipleri nemlendiriyo o yüzden şuanda pek kuuruluk yok yani eskisi kadar yok ama onun etkisimidir hormonların etkisimidir bilmiyorum dökülme bugünlerde azaldı değişmezse inşallah...sedacım saçının dökülmesi nasıl oldu şampuanı değiştirince kuruluk gitti mi canım?gerçi zamana dayalı bir olay ama merak ettim.