- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi Jasminium84
annanelerımızın senelerce kullandıgı kremçok minik çok tatlı bir krembirazdan gerçek yüzü ortaya çıkacak mı acaba
dusta son durulama suyuna yapıp durulanınca ektra yuzune surmeye gerek yokkı
yuzune tonık uygulamak ıstıyorsan en guzelı gül suyu
gunluk tonık olarak gul suyu kullanıyorum ben
dusta son durulama suyuna yapıp durulanınca ektra yuzune surmeye gerek yokkı
yuzune tonık uygulamak ıstıyorsan en guzelı gül suyu
gunluk tonık olarak gul suyu kullanıyorum ben
Oh beannanelerımızın senelerce kullandıgı krem
cantamda mını boyunu tasıyorum
ben de kullanıyorum yeni başladım uzun süreli kullananların yorumlarını ben de merak ediyorumbu gül suyundan var. varmı bir bilginiz
bu gül suyundan var. varmı bir bilginiz.doğalmış
Ne kadar kimyasala boğulmuşuz
Şimdi de kızımın totosunu sildiğim ıslak mendil aklıma takıldı
Benim sorular bitmez
Anneannemi düşüneyim ben bir..
gül suyunda hıc marka bakmadım benbu gül suyundan var. varmı bir bilginiz.doğalmış
Aynenoff ona bende takmıştım uni nin ıslak mendilleri alkolsüz yeni doğan için olanlardan onlardan kullandım .. sonra ona can dayanmadı tabi :))
ben hiç birşey yapmıyorum. tonik falan. gül suyu var kullanmıyorum da pek.gül suyunda hıc marka bakmadım ben
avm lerde satılıyor gül suyu hatta serbetınıde yapıyorlar ıcerken rastgele alıyorum bırını :)
kımyasal tonıklerden cok cok cok masum bu ıcerıklı gül suları
mesela aksam tv karsısında meyva yedın dımı elma portakal falan onun suyu elıne bulasıyorya
sürüyorum yuzumeelma cok parlatıyor portakal canlılık verıyor 2 haftada bır nemlı cıldıme karbonatla cok nazıkce peelıng yapıyorum asla sıvılcelı cılde olmaz ama
sonra duruluyorum
dılımlenmıs lımonu gezdırıp 2 dk bekletıp durulayıp gul suyu suruyorum
3 haftada 1 beyaz kil ile maske yapıyorum
cılt bakımım hep boyle
baska bırsey hıc kullanmadım cıldıme
Aynen
Bende onla başladım
Molfixten sonra komiliyle devam ederken
Bim'deki daha ekonomik ve 3 lü jenny willy i görünce hepsinin pabucunu dama attım : )
Molfixte de mi ?ona bakarsak bezlerde sağlıklı değil .. en kalitelisinde bile içindeki kanserojen jel çıkıyor dışarı..
ben hiç birşey yapmıyorum. tonik falan. gül suyu var kullanmıyorum da pek.
aktarlarda toz kil var. onlardan daha doğal değil mi?
Zaten düşünürsen bunların hepsi ayrı fabrikada üretiliyor. Kullanılan malzemeler aynı. Deterjan da aynı yerde, tuvalet kağıdı da, bez de ıslak mendil de.Molfixte de mi ?
Molfixte de mi ?
benim cildim kuru. bendeki yeşil renkli. bitince alırım artık beazından. sizinde kuru sanırım. ama liomn nasıl sürüyorsunuz ki o çok kurutuyor daha fazlatabıkı
cıldın hassas kuru alerjıye meyıllı ise beyaz kil kullanmalısın ama
bezlerın hıc bırısı saglıklı degıl en guzelı amerıkan bezıMolfixte de mi ?
Sizin sülale iyi sektörlere el atmışbezlerın hıc bırısı saglıklı degıl en guzelı amerıkan bezı
su bızım bebekken annelerımızın cektıgı ezıyet bezler
sımdı dayımın oglu bebek bezı ımalatcısı
ama o konuda hıc bılgım yok
tek bıldıgım kullanıyorken sureklı bezı kırletmese bıle degıstır ac havalandır dıyor hangı marka kullanırsan kullan
onların ıcındekı jel ler erken ergenlıge bıle neden oluyor
en son teknolojıyle uretılmıs bezlerı almayın bence :)