- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- Konu Sahibi Jasminium84
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konuda katılıyorum sanafondoten yerıne nemlendırdıgın yuzune pudra uygula derım
fondotenı cıltlerınıze nasıl suruyorsunuz
dugunumde bıle kullanmadım cok cok kotu
pudra kullanmak fondoten gıbı zarar vermıyor
gunes kremınıde yaz kış kullanmalısın :)
Tek düğünlerde kullanıyordum zaten artık onu kullanmayayım sağ oldırek sampuan gıbı uygulasan gozlerın yanar
ben bebek pudrası kullanıyorum okadar beyazım cunku
ama normal renklı pudra da kullanabılırsın fondoten yerıne
yuzunu nemlendırıp sungerıyle uygulasrsan gozenegını tıkamaz daha dogal kapanır
fondoten cıldının altına dırek kımyasalını kusuyor
adam beni evden kovmasa iyidir
Ben zaten kireç gibiyim fark etmez haniben anlamadım.bebek pudrasını nasıl kullanıyorsunuz. makyajdan pek anlamam ama pudra sonuçta kahverengi tonlarında. bebek pudrasını yüze vurulursa kireç gibi olunmaz mı
benım kullandıgım gunes kremı sebamed ingüneş kremi ne kullanıyorsunuz.
bb kremler var bide.
ben fondoten pudra bb krem hiç bişi kullanmıyorum.bu sene 1 kere kullandım mesela
bu tavsiye çok iyi oldu.bız gunluk nemlendırıcı şunları kullanıyoruz...
yuzume cok kurursa kışın cok cok az mıktarda nemlı yuzume bepanthol krem su bazlı olanı
elıme vucuduma excipial lipo kullanıyoruz
topuk dizlerede bebe yagı
hepsının fıyatı uygun ve eczane urunlerı
her cılt tıpınede uygun
bıde ellerın cok kuruyorsa zeytınyag ve lımon suyu karıstır elıne sur ıyı gelır :)
Ben zaten kireç gibiyim fark etmez hani
zaten cok beyazım kırec gıbı :) bana farketmıyorben anlamadım.bebek pudrasını nasıl kullanıyorsunuz. makyajdan pek anlamam ama pudra sonuçta kahverengi tonlarında. bebek pudrasını yüze vurulursa kireç gibi olunmaz mı
valla eger tuylenme yapsaydı ben sımdıye maymun kadın olurdum :)gözümde bebek pudrasının yüze sürüldüğünü hayal edince ben
Jasminium84 yüze sirke tüylenme yapmıyor değilm i.?
yok canımgözümde bebek pudrasının yüze sürüldüğünü hayal edince ben
Jasminium84 yüze sirke tüylenme yapmıyor değilm i.?
tonik yerine kullnabiliriz değil mi? pamuğa sürüp yüzüme süreyim o vakitvalla eger tuylenme yapsaydı ben sımdıye maymun kadın olurdum :)
kesınlıkle tuylenme yapmaz
bebe ürünlerınde hep tanınmıs marka alınkonuyu dağıtmayın :)
N nscckts peki bebek için?
oğlum 2 yaşında, hala banyoya alışamadı, zaten aynı ürünü kullansak muhtemelen gözleri yanar. Bebek markalarının sabunlarından alıyorum ben de, şampuanların zararlı olduğunu biliyordum da, sabunlarda böyle bir durum olacağı nedense aklıma gelmedi.
Nivea ve seba-med sabun aldım oğluma farklı zamanlarda.
Sen ne önerirsin?
çok minik çok tatlı bir krem birazdan gerçek yüzü ortaya çıkacak mı acabaSormaya yüzüm kalmadı ama son inşallah bu
Arko krem için ne düşünüyosun minik tüpte olanlar hani tam olarak şu resimdeki
Eki Görüntüle 1683055
Kızıma en iyi bu geldi bundan devam ediyorum iyi mi yapıyorum ?
dusta son durulama suyuna yapıp durulanınca ektra yuzune surmeye gerek yokkıtonik yerine kullnabiliriz değil mi? pamuğa sürüp yüzüme süreyim o vakit
sirkeyi 5 6 ay önce almıştım. ne için aldığımı da unutmuştum bu akşam hakkını vericem
Dalinde TSE görememiştim ben onda muallakta kaldımbebe ürünlerınde hep tanınmıs marka alın
sebamed dalın jonsons bebek urunlerınden herhangı bırı olur
benım zilli dogsun ona sabunu alıstırcam gozune kacsa yansa bısey olmaz gozunu temızler parlatır
eger bulamıyorsan marka bebek urunlerınden herhangı bırını kendınede evladınada rahatlıkla uygulayabılırsın