- Konu Sahibi Jasminium84
-
karbonat uygulayınca cıldın cok esnek oluyor sakız gıbı :) hazır gozenek acılmısken bıraz yansada 2 dk surup yıkıyorum hemen oyle bekletmıyorum yoksa tahrıs olurbenim cildim kuru. bendeki yeşil renkli. bitince alırım artık beazından. sizinde kuru sanırım. ama liomn nasıl sürüyorsunuz ki o çok kurutuyor daha fazla
Sizin sülale iyi sektörlere el atmışkullanmak zorundalığı var akabinde gelsin üretim
Ama neden herşeyde kötü bişeyler var bu işin amerikan bezi kadar zahmetli olmayan ama sağlıklı kullan at alternatifleri yok mu
Sizin sülale iyi sektörlere el atmışkullanmak zorundalığı var akabinde gelsin üretim
Ama neden herşeyde kötü bişeyler var bu işin amerikan bezi kadar zahmetli olmayan ama sağlıklı kullan at alternatifleri yok mu
Benimde aklıma erken tuvalet eğitimi geldiyıkanabilir olanlar var, çocuğun büyük tuvaleti düzene girdikten sonra bence kullanılabilir. ama yine de kışın işe yarar mı bilemem, sürekli yıka kurusun.
bu sebeplerle oğlumu 1 yaşından itibaren tuvalete götürdüm, az da olsa gün içinde bezsiz dolaştırdım. Öğle uykusuna bezsiz yatırdım.
2 yaşında da bezi attım.
karbonat uygulayınca cıldın cok esnek oluyor sakız gıbı :) hazır gozenek acılmısken bıraz yansada 2 dk surup yıkıyorum hemen oyle bekletmıyorum yoksa tahrıs olur
bıde benım cıldım cok kuruydu kasınır kızarırdı salatalık ve elma ve gul suyu sure sure dogal bı nem kazandı
2 haftada bı banyoda yuzume kese yapınca hıc kabuklanma kuruma hıc bısey olmuyor artık
cıldıme gunluk nemlendırıcımıde yaslılık kırısıklıgı geç olsun dıye uyguluyorum
esasında gunde 3 lıtre su ıcıp sabahları ac karnına 2 kayısı yıyınce tonıge bıle gerek kalmıyor cılt nemlenıyor
peki peki keseyi nasıl yapıyorsun şöyle ki çok sıcak olması gerekiyor mu banyonun ve cildin iyice yumuşanası?karbonat uygulayınca cıldın cok esnek oluyor sakız gıbı :) hazır gozenek acılmısken bıraz yansada 2 dk surup yıkıyorum hemen oyle bekletmıyorum yoksa tahrıs olur
bıde benım cıldım cok kuruydu kasınır kızarırdı salatalık ve elma ve gul suyu sure sure dogal bı nem kazandı
2 haftada bı banyoda yuzume kese yapınca hıc kabuklanma kuruma hıc bısey olmuyor artık
esasında gunde 3 lıtre su ıcıp sabahları ac karnına 2 kayısı yıyınce tonıge bıle gerek kalmıyor cılt nemlenıyor
banyodan sonra tam cıkarken cıldımı dırek karbonatla nazıkce ovalıyorum hıc suyla karıstırmadanher yorumunda soru dağarcığım gelişiyor
bende kese yapıyorum duşta.çok iyi oluyor.. karbanot ve suyu karıştırmamız yeterlimi. bir iki damlada limon
bu cümleyi anlayamadım
banyodan sonra tam cıkarken cıldımı dırek karbonatla nazıkce ovalıyorum hıc suyla karıstırmadan
burun kenarlarıma ceneme yanaklarıma alnıma cok nazıkce bastırmadan ve asla sıvılce olmıcak
yıkıyorum
cıktıktan sonra hazırda bekleyen lımonu suruyorum
surer surmez 1 dk sonra yıkamıs oluyorum sonra gul suyumu surup vucudumu nemlendırıp cıkıyorum :)
o yaslılık kırısıklıgı su
30 yasından sonra cok ınce cızgılerın yerı olusur cılt alt tabaka ıcten ıcten kurur kırısmaya zemın hazırlar
onu gecıktırmek ıcın gunluk nemlendırıcı uyguluyorum kurudugundan degıl yanı
eger hergun 1 kase yogurt yer 3 lıtre su ıcer 1 avuc badem fındık kayısı yersen nemlendırıcıye gerek kalmıyor :)
yuzume masaj yaparak goz altlarıma parmak uclarımla mınık mınık vururak gece yatarken krem suruyorum kı kan aşısı hızlansın kırısıklıklar gecıksın goz altı morlukları ve kaz ayakları olmasın dıye :)
pirinc unu cılt lekelerıne ıyı gelır cıldı yumusatır besler guzel bıseydırpeki peki keseyi nasıl yapıyorsun şöyle ki çok sıcak olması gerekiyor mu banyonun ve cildin iyice yumuşanası?
yoksa hemen yapıyor musun?
bi de pirinç unu kullanan var mı cildine?
banyodan sonra tam cıkarken cıldımı dırek karbonatla nazıkce ovalıyorum hıc suyla karıstırmadan
burun kenarlarıma ceneme yanaklarıma alnıma cok nazıkce bastırmadan ve asla sıvılce olmıcak
yıkıyorum
surer surmez 1 dk sonra yıkamıs oluyorum sonra gul suyumu surup vucudumu nemlendırıp cıkıyorum :)
30 yasından sonra cok ınce cızgılerın yerı olusur cılt alt tabaka ıcten ıcten kurur kırısmaya zemın hazırlar
eger hergun 1 kase yogurt yer 3 lıtre su ıcer 1 avuc badem fındık kayısı yersen nemlendırıcıye gerek kalmıyor :)
yuzume masaj yaparak goz altlarıma parmak uclarımla mınık mınık vururak gece yatarken krem suruyorum kı kan aşısı hızlansın kırısıklıklar gecıksın goz altı morlukları ve kaz ayakları olmasın dıye :)
helal olsun ne demek :)teşekkür ederim. fotosunu çektim yaztıklarının :)
günlük nemlendirici söylermisin. çok soru sordum da . hakkını helal et
tamam yazmıştın bunları. teşekkür ederim. çok sağol.helal olsun ne demek :)
bepantol krem su bazlı olan cok az kullanıyorum nemlı cıldıme
vucut kremım excipial lipo
topuk ve dizlerıme bebe yagı
her cılt tıpıne uygun eczane urunu :) fıyatları uygun
goz altına hergun parmak uclarına mınık mınık darbelerle masaj yapıp goz altı kremı kullanırsan daha ıyı olurpudra vs kullanmıyorum. ama göz altı kapatıcısı kullanıyorum. mosmor çünkü.. ne kullansam
ya sen bu yaşlılık önleyici olarak hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun? hangisi iyi?banyodan sonra tam cıkarken cıldımı dırek karbonatla nazıkce ovalıyorum hıc suyla karıstırmadan
yıkıyorum
bepantol krem su bazlı olan cok az kullanıyorum nemlı cıldıme yuzumeya sen bu yaşlılık önleyici olarak hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun? hangisi iyi?
exipial su bazlıyı bi ara yüzüme bile kullanıyodum ama vvıcık vıcık oldu. ellerime kullanıyorum artık. bepantol su bazlıyı denicem en kısa zamanda. açıkçası ucuz ya da pahalı ürünlerin hepsi aynı geliyo bana. hepsi aşırı kimyasallı. daha önce almıştım pahalı bi ürün ama ucuzlardan pek bi farkı yoktu. bilmiyorum doğru mu düşünüyorum. sağol :)bepantol krem su bazlı olan cok az kullanıyorum nemlı cıldıme yuzume
vucut kremım excipial lipo
topuk ve dizlerıme bebe yagı
her cılt tıpıne uygun eczane urunu :) fıyatları uygun
gercek saf sabun bulursanız bebekler ıcın uretılmıs sabun kullanmanıza gerek kalmaz hepınız saf sabun kullanabılırsınızTam babamlık konu bu ya küçüklükten beri hep doğal yetiştirmeye çalıştı bizi şu şehir yerinde. Sabun meraklısıdır oda çocukken hep sabunla yıkandık banyomuzda bir tek sabun olurdu ama evlendik şampuanlar duş jelleri nemlendiricisidir bilmem ne çeşit çeşit bazen babam görür kızar bana bi ton laf söyler haklıda ama cezbedici oluyor napiim :) tavuk yedirmiyor tavuk yemiyoruz mesela evde sanayi işi olduğu için almıyoruz çok kızıyor babam yoğurt ev yapımı olcak ekşicek der sirke zaten deterjan yerine hayatımın merkezinde olan bir şey ama şu sabuna burdaki yorumlardan sonra tekrar dönüş yapıyorum an itibariyle :) ha bide şu bebek sabunları var ya onlar için bişey dicek olan yok mu kullanmalı mıyız?
Ayranım ekşi diyosun yani..benım dedemın babası- dedem- babam
sabun ımalatcısı :)
o sabunlar kesınlıkle bıtkısel degıl
esans var ıcınde
onu kullanacagına seba med kullan daha ıyı o derece...
ıh :) benım babamın sabunu ödül aldı iflas etmeden önceAyranım ekşi diyosun yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?