- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi Jasminium84
sabun bulamıyorsan veya guvenemıyorsan en ıyısı bebe sampuanı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabun bulamıyorsan veya guvenemıyorsan en ıyısı bebe sampuanı :)
önerilerini dikkate alacağım canım çok teşekkür ederimsacın dıger sampuana alıstıgı ıcın :)
sabun kullanıncada dalın kullanmıssın gıbı olur kuru kuru tiftiklesır
uzun vadede alısır bunu onlemek ıcın sunu deneyebılırsın
dusta son durulama suyuna azcık sırke katıp durulan farkı goruceksın
duş jelı asla kullanmayınnn
yerlerı sılerken balkonu yıkarken halı paspas yıkarken cok guzel o dus jellerı
bıldıgın deterjan uzun vadede cılt lekelenmesıne erken kırısıklıga kuruluga kasıntıya mantara cılt tonu dengesızlıgıne neden olur
bebe sampuanı kullanın gercek sabun bulamıyorsan
Ama deterjanlardaki de zararlı değil miyok yok gerı donusume verın deterjanda yapılıyor ondan sadece sabun degıl
işlemden gecıyor tabıkı :)
evde diş macunu bıle yapılır :)Aklımdaki diğer soruları da sorsam bilir misin ey sabuncunun kızı : )
Mesela siz bulaşıkları vs ne ile yıkıyorsunuz
Bne bunun için bile evde yapanlar duydum da o kadar vaktim yok, marka önerisi varsa süper olur
hangisinden bahsettiğini pek anlamadım.
eskiden hatırlıyorum. kahverengi kumaş/çuval kumaşları içinde vardı sabunlar.. onlardan mı bahsediyorsun acaba. netten bakabilirsin foto varsa
aynen bende öyle anladım.. bir süre sabun kullandım.. pis kokan bir sabun :)
evet güzel bi konuya değindinkaşıntılı kabarıklıkları duş jeli yapmış olabilir ozmn. normalde diğerlerinin kokuları astımımı tetikliyor. bir palmolive tetiklememişti. onu bırakayım... daline devam... birde nemlendiricileri biliyormusunuz? malum annenizin mesleğinden ötürü. ne kullanacağımı sapıttım ben
Sirke bende çok kullanırımevde diş macunu bıle yapılır :)
hepsının formulu var
bıldıgın normal sıvı deterjan kullanıyoruz okadar dogal degılız malesef
ama sirke inanılmaz kullanılıyor bızım sulale de temızlık ıcın ...
nerdeyse ınsanlara ıcırıp calkalıcam vucutlarını
dusta sac kremı olarak camasır makınasında yumusatıcı ve dezenfekte etsın dıye
sebze meyvede bulasık makınasının parlatıcı kısmında herseyde sırke fazlasıyla kullanıyoruz
bız gunluk nemlendırıcı şunları kullanıyoruz...kaşıntılı kabarıklıkları duş jeli yapmış olabilir ozmn. normalde diğerlerinin kokuları astımımı tetikliyor. bir palmolive tetiklememişti. onu bırakayım... daline devam... birde nemlendiricileri biliyormusunuz? malum annenizin mesleğinden ötürü. ne kullanacağımı sapıttım ben
Eki Görüntüle 1683034
sac dokmeyen bu ama kokusu kotu işte
camasır makınasını hep on yıkamalı calıstırıp yumusatıcı ve camasır suyu kısmına sırke dokuyorumSirke bende çok kullanırım
Cam silin içine bile atarım ( camlar daha geç tozlanırmış diye )
Ama ben şey duymuştum tabletle yıkıyosun ya sonra hop bir de sirkeyle çalıştırmak lazımmış makineyi
Ohooo her makineyi x2 yaptığını düşün hem zaman hem de para demek bu, sen ikisini birden tek seferde kullansan da olur diyosun yani ?
o gercek sabun ıste :)Babam kendi yaptiriyor zeytinyağlı sabun. Ama eriyip gidiyor o da vicik vicik bisey oluyor islak kalınca.
Çok sordum ama kafamda deli sorular yine napayımcamasır makınasını hep on yıkamalı calıstırıp yumusatıcı ve camasır suyu kısmına sırke dokuyorum
deterjanıda hep standart koydugunun yarısı kadar koyuyorum :)
yapacak baska bısey yok malesef
bulasık makınasındada parlatıcı kısmına koyuyorum sırke
şırkede marka farketmezÇok sordum ama kafamda deli sorular yine napayım
Sirkede tercih ne olmalı marka olarak ?
aaaa öyle mi ben de ucuzları daha kötüdür diye hep pahalısını alırımşırkede marka farketmez
ben hep elma sırkesı kullanırım en ucuzunu alırım :)
sirke sirkedır :)
aaaa öyle mi ben de ucuzları daha kötüdür diye hep pahalısını alırım
Beni de geçtin senelma sirkesi üzüm sirkesi fark eder mi
bak bunu öğrendiğim iyi oldu
hiiçç farketmez hangısını alırsan al
malesef evde pislik yapıp koktugu ıcın sirkeyı kendım yapmıyorum
en ucuzunu alıyorum hep