- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.073
- 1.123
Orkideden anlayan var mı acaba??
Maalesef canım, sukulentin her türlüsünden sorabilirsin ama orkideden almam. Bu konuda sınıfta kaldım.
Aa ben şokMaalesef canım, sukulentin her türlüsünden sorabilirsin ama orkideden almam. Bu konuda sınıfta kaldım.
'Ağaçlar net orkide bakımı' diye aratın googleda, işinize yarayacak şeyler çıkacaktır. Çiçek açsın diye karanlık odaya kapatıp strese sokanı duymuştum sadece.
Yüklenen anlam sebebiyle orkideye antipatim var biraz
Orkideden anlayan var mı acaba??
Devamlı keiki veriyor, çiçeklenme falan yok. Tomurcuk vermesi için ne yapılır onu soracaktımYeni bakıyorum orkide sizin bitkinizin ne sorunu var?
Devamlı keiki veriyor, çiçeklenme falan yok. Tomurcuk vermesi için ne yapılır onu soracaktım
Merhaba tutmadı... bugün hatta yazacaktım konuyu bulamadimMuhittin yakut kolyesi ne oldu?
Bir iki diş sarımsağı suda bir gece bekletin 2 haftada bir orkideye bu kürü verin. Benimkinde de keiki ve tomurcuk oluşumu bu şekilde hızlandı.Devamlı keiki veriyor, çiçeklenme falan yok. Tomurcuk vermesi için ne yapılır onu soracaktım
Zebra kaktüslerim ve kalanchoe çiçeğim açık balkonda; bu havalarda eve mi almalı mıyım?Maalesef canım, sukulentin her türlüsünden sorabilirsin ama orkideden almam. Bu konuda sınıfta kaldım.
'Ağaçlar net orkide bakımı' diye aratın googleda, işinize yarayacak şeyler çıkacaktır. Çiçek açsın diye karanlık odaya kapatıp strese sokanı duymuştum sadece.
Yüklenen anlam sebebiyle orkideye antipatim var biraz
Hemen yarın yaparımBir iki diş sarımsağı suda bir gece bekletin 2 haftada bir orkideye bu kürü verin. Benimkinde de keiki ve tomurcuk oluşumu bu şekilde hızlandı.
Nerden anladın tutmadığını? Resim atabilir misin?Merhaba tutmadı... bugün hatta yazacaktım konuyu bulamadim
Keiki iyi hoş da küçük küçük saksılarda yeşil yaprak oluyor sadece, çiçeği olmayacaksa ne yapayım orkideyi. Kauçuk alır koyarm dekor olur kocaman saksıHey maşallah keiki vermesi çok güzel bayılıyorum ben onlara minik minik
Çiçek için Zemherinin dediğini biliyorum ben de uyutma gibi. Biraz daha serin kuytu bir yere alarak bekletip sonra güneşe koyunca uyanıp tomurcuk veriyormuş.
Yer değişimine direk tepki veriyor bütün bitkiler
Kaktüs evde olmaz aşırı don yoksa dışarda kalacak kış boyu. Uyutmak için 3 ay su vermiyorum ben.Zebra kaktüslerim ve kalanchoe çiçeğim açık balkonda; bu havalarda eve mi almalı mıyım?Bonus
Keiki iyi hoş da küçük küçük saksılarda yeşil yaprak oluyor sadece, çiçeği olmayacaksa ne yapayım orkideyi. Kauçuk alır koyarm dekor olur kocaman saksıonu da deneyeceğim
Ben de yer değiştirmiyorum. Yapraklarına muz kabuğu sürüyorum, muz kabuğunu suda bekletip onu döküyorum. O da anca köklendiriyor. Neyse sarmısaktan başlıyorum yarın…Tabi ya yavru da versin ama asıl mesele çiçekbir tanıdığın evinde asla yer değiştirmiyor sürekli açıyor
Ben de yer değiştirmiyorum. Yapraklarına muz kabuğu sürüyorum, muz kabuğunu suda bekletip onu döküyorum. O da anca köklendiriyor. Neyse sarmısaktan başlıyorum yarın…
Aynı duruyordu hatta yaprakları fosalmistiNerden anladın tutmadığını? Resim atabilir misin?
Çok teşekkür ederim Bonus.Kaktüs evde olmaz aşırı don yoksa dışarda kalacak kış boyu. Uyutmak için 3 ay su vermiyorum ben.
Kalonçe soğuğa dayanıklı karlı değilse hava hiç bir şey olmaz.
Kalonçenin sorunu kül hastalığı ve unlu bit
Benim çelik diktiğim küçümen bir kalonçem var balkonda duruyor kar olmadan almayacağım içeri.Çok teşekkür ederim Bonus.Kalanchoe'yu çelikle çoğalttım şu anlık bir sıkıntı yok. Kaktüsü ben de uyutayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?