Aynı duruyordu hatta yaprakları fosalmisti
Bazen görüyor bazen görmüyor açıkçası. Bundan sonra hiç görmez kış geliyor malumgirlinred şimdi baktım da güneş görmeyen orkide çiçek açmaz yazıyor.
Sizin yeriniz nasıl? Mevsim değişiminde güneş yön değiştiriyor ben şu an koyduğum yere yazın koyamam sanki
Benim orkidem hem ana kökten hemde keikisinden dal verip çiçek açmıştı geçen sene.Hiç bir şey yapmıyor ya bazen çok özenilen çiçekler iyi olmuyor. Şey mi acaba keiki veren orkide çiçek açmaz diye bir şey var mıydı?
Ben her sene havalar soğuyunca 3-5 gün balkonda bekletip, içeri alıyorum sonra dallaniyor ve çiçek açıyor.Bazen görüyor bazen görmüyor açıkçası. Bundan sonra hiç görmez kış geliyor malum
Bütün kaktüs çeşitleri için geçerli mi bu, ben bir saksıyı içeri almıştım. Balkona mi çıkarsam tekrar.Kaktüs evde olmaz aşırı don yoksa dışarda kalacak kış boyu. Uyutmak için 3 ay su vermiyorum ben.
Kalonçe soğuğa dayanıklı karlı değilse hava hiç bir şey olmaz.
Kalonçenin sorunu kül hastalığı ve unlu bit
Benim 2.5 yaşındaki yoldu anlayamadım kiİçi boşalmış gibi olsa da sorun değil dallarından kök yapar. Topraktan kaldırınca tutunduysa anlarsın zaten gelmez eline
Soğuk onlara hiç bir şey yapmıyor üşüyen kaktüs bol çiçek açıyorBütün kaktüs çeşitleri için geçerli mi bu, ben bir saksıyı içeri almıştım. Balkona mi çıkarsam tekrar.
Geçen haftalarda gece eksiye düştü diye korkmuştum. Tekrar çıkarayım o zaman.Soğuk onlara hiç bir şey yapmıyor üşüyen kaktüs bol çiçek açıyor
Yukardaki mesajı size yazmıştım alıntıyı unutmuşumGeçen haftalarda gece eksiye düştü diye korkmuştum. Tekrar çıkarayım o zaman.
Teşekkür ederim. Netten de dayandıkları soğukluğa bakarım ona göre ayarlarım.Yukardaki mesajı size yazmıştım alıntıyı unutmuşum
Takip ettiğim bir kaktüsçü don haritasını takip edin diyor şehrinizde var mı en garanti sonuç içinTeşekkür ederim. Netten de dayandıkları soğukluğa bakarım ona göre ayarlarım.
Şuan için görünmüyor. Oradan takip edeyim o zaman.Takip ettiğim bir kaktüsçü don haritasını takip edin diyor şehrinizde var mı en garanti sonuç için
Hic bir ucu da saçak yoktu geri ektim üstünde süreç cektim
Eki Görüntüle 3347040
Tamam canım çok sagolBak aynı şekilde tesbihi kesip koydum kuru toprağa buruş buruşlar ama tutunca köklerini görüyorum.
Sadece ucunu dikip bırakma dal kısımlarınıda hafif göm
Olayım mı öleyim mi diyor ince bir çizgiMinik Duduklu Tencere seninki ne alemde?
Ne halin varsa gör de. Unut onu birazOlayım mı öleyim mi diyor ince bir çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?