- 8 Nisan 2023
- 927
- 1.774
- 33
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden adı leşNihayet leş kaktüsümde çiçeklendi![]()
Neden adı leş![]()
Bana göre değil o zamanBu leopar desenli çiçek kötü kokuyor ordan kalmış ismi
Ama kendisi çok güzel benim de varBana göre değil o zaman![]()
Görüntü on numara beş yıldızAma kendisi çok güzel benim de var
Ama yakından gör efser çok güzel sen benim pembe olanı görmedin mi? Pembesi kokmuyor
Bende burda arkadaşlar resmini attığında böyle bir güzelliğe kim leş ismini koymuş olabilir diye düşünmüştüm. Ama adının hakkını veriyormuş gerçektenNeden adı leş![]()
Adında bende hüsran yarattıAma yakından gör efser çok güzel sen benim pembe olanı görmedin mi? Pembesi kokmuyor
Ayyyy cidden kalsınBende burda arkadaşlar resmini attığında böyle bir güzelliğe kim leş ismini koymuş olabilir diye düşünmüştüm. Ama adının hakkını veriyormuş gerçektenbalkonda çok anlaşılmıyordu da fotoğraf çekmek için içeri almıştım. Aceleyle çekip geri gönderdim balkona
![]()
-6 dereceye kadar dayanıyormuş ama kapalı balkonun varsa orada daha güvende olur, benimki kapalı balkonda, 3 derecenin altını genellikle görmüyorZemheriPoyraz Atlaslar aynı sukulent kaktüs gibi dışarda durur mu? En iyi kapalı balkon dediler
Kimisi çürük et ya da çürük patates gibi kokuyor.Neden adı leş![]()
-6 dereceye kadar dayanıyormuş ama kapalı balkonun varsa orada daha güvende olur, benimki kapalı balkonda, 3 derecenin altını genellikle görmüyor
Kimisi çürük et ya da çürük patates gibi kokuyor.
Crassula ailesinin çiçekleri de rutubet kokuyor. Bende springtime var, çiçekleri harika ama koku kötü.
Güzel büyüyor ama hiç çiçek açmadı daha, güneşi az geliyor sanırım ama koyacak daha doğrusu asacak başka yerim yok. Sen çiçeklendirebildin mi hiçSenin çok güzeldi ondan sordum şu an açık balkonda bakalım nasıl olacak
Yeni aldım daha tomurcuk dolu üstü. Hepsini dökmezse açarlar inşGüzel büyüyor ama hiç çiçek açmadı daha, güneşi az geliyor sanırım ama koyacak daha doğrusu asacak başka yerim yok. Sen çiçeklendirebildin mi hiç
Orkideden anlayan var mı acaba??