- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
evetJapon gülü mü bu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetJapon gülü mü bu![]()
Çok güzel maşallah
tşklerÇok güzel maşallah
Benimkileri de atacağım bir ara
maşallah bebeğe rağmen çok iyi durumdalar, emeğine sağlık
Teşekkürlermaşallah bebeğe rağmen çok iyi durumdalar, emeğine sağlık
Ben çiçek yetiştirmeye başladığımda kızım 2yaşını geçmişti, hatta okulda dalga geçmişlerdi "çiçeklere sardığına göre senin işin azalmış" diye. Bebek hayatın en büyük meşgalesi oluyor. Sen de güzel günlerini gör inşallah.Teşekkürler![]()
Bunlar duruyor mu merveMerhaba canlar.
Son 1 yıldır evimde saksılarımın sayısının arttığını farkettim. İnanılmaz güzel bir şeymiş bitki/çiçek sahibi olmak.
Bitkler ve bakımları konusunda bilgiler paylaşacağımız yeni bir konu olsun istedim.
Aşağıya bendeki güzelliklerin fotoğrafını bırakacağım.
Eki Görüntüle 2679066
Bunu bugün aldım adını bilmiyorum. Teyze yaprak güzeli dedi yolladı beni.Bilen varsa yazsın lütfen.
Eki Görüntüle 2679067
Cam güzelim.
Eki Görüntüle 2679071
Bunun da adını bilmiyorum. Marketten aldım.
Eki Görüntüle 2679074
Kokulu karanfilmiş bunun adı. Şahaneydi kokusu tarifsizdi. Ama öldü artık.
Eki Görüntüle 2679076
Bu da yazın başında vardı çok erken öldü.
Eki Görüntüle 2679077
Olmazsa olmaz sardunya. 🏵 Şu an o çiçekler döküldü yeni tomurcukları var.
Eki Görüntüle 2679078
Vee bebeklerim sukulentlerim.![]()
Ve sardunya duruyo tabiBunlar duruyor mu merve
Ne güzel bir koleksiyon bu, maşallahBir maşaallah ınızı alırız![]()
Teşekkür ederimNe güzel bir koleksiyon bu, maşallah![]()
Gerçekten çok güzeller.Teşekkür ederim
Çok güzeller dimi
Aklımı kaybediyorum onlarla uğraşırken çok seviyorum ya
Geçen yıla kadar sebze de ekiyordum ama bu sene yalnızca kıvırcık ve soğan ektim
Benimde hasta bir gülüm var, iki yıldır hasta, ne kuruyor ne sağlıklı….toprağı küf oldu saksısıyla beraber değiştirdim, ertesi yıl tüm dallarını kestim sadece kök bıraktım, dizine tarçın döktüm…..dallanıyor, yapraklanıyor, yapraklar büyüyünce örümcek ağı gibi birşey sarıyor, tomurcuk veriyor açmaya uğraşıyor, tomurcuklar yapış yapış oluyor, yapraklar kararıyor…..Gerçekten çok güzeller.
Ben de sukulent koleksiyonuma çılgın bir hevesle başlamıştım, unlu bit musallat oldu, kurtarmak 2 yılımı aldı. 80 saksıdan 40a indirdim bu kasım ayında, ama bıraktıklarımın gözünün içine bakıyorum bir şey olmasın diye. Büyüdüklerini görmek çok mutlu ediyor insanı
Sukulent bir hastalık bana göreGerçekten çok güzeller.
Ben de sukulent koleksiyonuma çılgın bir hevesle başlamıştım, unlu bit musallat oldu, kurtarmak 2 yılımı aldı. 80 saksıdan 40a indirdim bu kasım ayında, ama bıraktıklarımın gözünün içine bakıyorum bir şey olmasın diye. Büyüdüklerini görmek çok mutlu ediyor insanı