- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ilk kez görüyorum.
Engellicem topikten seni hasedimdenEki Görüntüle 3065192
Eki Görüntüle 3065193
Bu çiçeğin adı sedum sieboldii, anne çiçeği diye biliniyormuş. İlk resimdeki aralık ayındaki hali, saksısı küçüktü, bu yıl elimdeki 10 litrelik saksıya geçirdim. Bolca da su verdim, bitki geçen tılki halinin 3 katına çıktı neredeyse, elinizde bu bitkiden varsa bitkinin kalıbı için mantıklı olan en büyük saksıya alın ve toprağının hep nemli olmasını sağlayın, inanılmaz bir büyüme gösteriyor.
Engellicem topikten seni hasedimdenbenim saksıların son halini görsen oturup ağlarsın
![]()
Ayy çok hoş olmuşBonus
ilk geldiğinde
Eki Görüntüle 3067004
sonrasında
Eki Görüntüle 3067006
şimdi
Eki Görüntüle 3067007
Japon gülü mü bu
Ben onu büyük saksıya geçirdim yavru verdi bayaEvet çok benziyor. Onlar uzayıp dışarı doğru çıkacak mı bakalım. Benim kaktüs çok fena oldu hajdshdşshd
Ay maşallah şahane olmuş, geniş bir alanı olsa her sürgünden yeniden köklenir her yeri sarardı. Ben tekerleğe ektim bundan, akşama çekip atayım, 2 yıldır dallanmalarını bekliyorumBonus
ilk geldiğinde
Eki Görüntüle 3067004
sonrasında
Eki Görüntüle 3067006
şimdi
Eki Görüntüle 3067007
Bu saksıya koyduğumda içinde kayboldu. daha görülmeyen yerlerden de sürgün verdi hep. büyük yoğurt kovasına dikeceğimAy maşallah şahane olmuş, geniş bir alanı olsa her sürgünden yeniden köklenir her yeri sarardı. Ben tekerleğe ektim bundan, akşama çekip atayım, 2 yıldır dallanmalarını bekliyorum