Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttaki yabani bir graptopetalum bende de var çok arsız bir şey kolay kolay ölmüyor.Yeşil sakıdaki bronze ise alttaki nedir bilem var mı?
Graptolardan diye düşünüyorum ama adını bilmiyorum.
Çok çeşitleri var hanki birini aklımda tutayım en sonunda yazıcam üstlerine
Eki Görüntüle 2952727
Bildiğim kadarıyla aeoniumlar kışın gelişiyor yani soğuk seviyorlar, içeri alırsanız şoka girecektir. Kuytu bir yere alın derim.Aeoniumlar arajmanlarda olmuyor mu ya içeri almam gerekirse tek saksıya almam lazım
Bu bitkiler açık havadan kapalı mekana geçirince genellikle ölüyor. Kuzenim semt değiştirdi elindekilerin tamamı öldü. İlkim değişikliklerine karşı çok hassaslarbenim bir çiçeği içeri aldım rüzgardan etkileniyor diye. Çiçek mahvoldu![]()
Oyy sedum bu ya dam koruğu değilmiydi yanlış hatırlıyo olabilirim çelik aldın mı?Bonus bu çiçeğim işte. hep döküldü
Sağol içeri almıyorum ben zaten sadece kar yağarsa o gece alıp geri koyuyorum sabah.Alttaki yabani bir graptopetalum bende de var çok arsız bir şey kolay kolay ölmüyor.
Bildiğim kadarıyla aeoniumlar kışın gelişiyor yani soğuk seviyorlar, içeri alırsanız şoka girecektir. Kuytu bir yere alın derim.
Bu bitkiler açık havadan kapalı mekana geçirince genellikle ölüyor. Kuzenim semt değiştirdi elindekilerin tamamı öldü. İlkim değişikliklerine karşı çok hassaslar
Çokzelll
Aldın dallarını ayarlayıp tekrar diktim gelişi güzel. Yapraklarını da köklensin diye ayrı yere ayırdım. askılı bir saklsı alıp asacağım onu balkonaOyy sedum bu ya dam koruğu değilmiydi yanlış hatırlıyo olabilirim çelik aldın mı?
Aldın dallarını ayarlayıp tekrar diktim gelişi güzel. Yapraklarını da köklensin diye ayrı yere ayırdım. askılı bir saklsı alıp asacağım onu balkona
sukulent toprağı da alacağım ona.Olur tekrar bence ya hemen ölmüyolar bendekiler tam aynısı değil açık yeşiller henüz
O dediğim yerin adını vericem de gönderi yapmıyolarmış gidip orda alman lazım sefaköyde teesukulent toprağı da alacağım ona.
Andromischus cooperi, sizinkinin benekleri görünmüyor ama bu ailedenBu çocuğumun da adını bulamıyorum bi türlü
Hemmen bakıyorum beneği yok gövde tüylü gibiAndromischus cooperi, sizinkinin benekleri görünmüyor ama bu aileden
O kahverengi taşlar ne işe yarıyor ben normal çiçek toprağına ekmiştim
Onlar kil bilyesi toprak uçuşmasın diye koruma amaçlı koyuyorum sukulent kaktüs toprağının içine de karıştırıyorumO kahverengi taşlar ne işe yarıyor ben normal çiçek toprağına ekmiştim![]()
Hmm anladım. Benimkiler sürekli yavru veriyor alıyprum başka saksıya ekiyorum arkadaşlara veriyorum tekrar yavru veriyor onlar öyle mi kalmalı senceOnlar kil bilyesi toprak uçuşmasın diye koruma amaçlı koyuyorum sukulent kaktüs toprağının içine de karıştırıyorum
Sana bağlı nasıl görünmesini istersen öyle kalır formu çok uzamasını istemem ben yanlara ekerim meselaBen evin içinde bakıyorum böyle sürekli yavru veriyor kalmalı mı yavrular![]()
Sefaköy çok uzak değil bana. hafta sonu gider bakarım ben ya. Kaktüsü de halletmem lazım ama onu bahar ayına kadar ellemeyeceğimO dediğim yerin adını vericem de gönderi yapmıyolarmış gidip orda alman lazım sefaköyde tee