Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel durur ben de öyle yapacağımtesbih cicegi tavana asilan saksilarda guzel durur mu balkon tavanina alsam?
Nette şeker verildiği yazıyor 1tane küp şeker onu hemen vermeyeyim dimibir tık büyük saksı iyi olur. Hemen çiçek vermiyor zaten. Bir de uzayan ucuna dokunmayın yoksa ordan uzamaz. Benimki balkonda duruyor şimdilik ama hava ve güneş alan iç mekanda da olur
onu biliyorum ama çok erken biraz büyümesi lazım. Anneminki 4 yıldan sonra verdi meselaNette şeker verildiği yazıyor 1tane küp şeker onu hemen vermeyeyim dimi
Ay çok soruyorum ama birde yaprakları beyaz beyaz şeyler var su purskurttum gecmedi hastalık falan değildir inşallahonu biliyorum ama çok erken biraz büyümesi lazım. Anneminki 4 yıldan sonra verdi mesela
sanmıyporum. Bunlar sarı sarı böcekleniyor ona dikkat edinAy çok soruyorum ama birde yaprakları beyaz beyaz şeyler var su purskurttum gecmedi hastalık falan değildir inşallah![]()
Çok teşekkür ederim ve çok dikkat edicem çünkü çok uzun zamandır istediğim bir çiçektisanmıyporum. Bunlar sarı sarı böcekleniyor ona dikkat edin
Annem çiçek açınca verirdi şekeri. Çiçeklerinden bal damlardi ama şekerin etkisi var mı bilmiyorum.Nette şeker verildiği yazıyor 1tane küp şeker onu hemen vermeyeyim dimi
Nette okuduğum da arada şımartın 1 tane küp şeker verebilirsiniz yazıyorAnnem çiçek açınca verirdi şekeri. Çiçeklerinden bal damlardi ama şekerin etkisi var mı bilmiyorum.
Ben de çok istiyordu anneminkinden aldımÇok teşekkür ederim ve çok dikkat edicem çünkü çok uzun zamandır istediğim bir çiçekti![]()
Bu çiçek artık unutulmaya başladı eskiden babaanenmde vardı terası miss gibi kokardıBen de çok istiyordu anneminkinden aldım![]()
Anneminki açmaya başladı gittiğimde fotoğrafını çeker atarımBu çiçek artık unutulmaya başladı eskiden babaanenmde vardı terası miss gibi kokardı![]()
Aloe vera tarzı bitkiler toprağı kurudukça sulanır. Sulamaya gün belirlenmez. Parmağınızı ya da bir çubuğu toprağa sokarak nemini kontrol etmelisiniz, kuruya yakınsa su vermelisiniz. Aydınlık ve havadar yerlerde daha güzel gelişiyorlar. 1 aydır sizdeyse ancak adapte oluyordur. Bir de torfta çok mutlu olmuyor gibi içine biraz kum karıştırdığınız bahçe toprağını daha çok sevecektirMerhabalar
Ben 1 aydır Aloe Vera bitkisi bakıyorum ama hiç büyümüyorhafta da bir defa su veriyorum güneş görmeyen bir yerde ama büyümesi için bunlar yeterli değil herhalde
büyümesi için bana verebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı?
TamamdırAloe vera tarzı bitkiler toprağı kurudukça sulanır. Sulamaya gün belirlenmez. Parmağınızı ya da bir çubuğu toprağa sokarak nemini kontrol etmelisiniz, kuruya yakınsa su vermelisiniz. Aydınlık ve havadar yerlerde daha güzel gelişiyorlar. 1 aydır sizdeyse ancak adapte oluyordur. Bir de torfta çok mutlu olmuyor gibi içine biraz kum karıştırdığınız bahçe toprağını daha çok sevecektir
tesekkur ederimçok güzel durur ben de öyle yapacağım
Merhabalar bu orkide tekrar canlandırmak mümkünmü acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi kökü yok yaprağı sarardi