Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah yaaa darısı benim mum cicegimeeee
Ah bu mesajı kaçırmışım lady şu an ne durumda?
Kalonşoya benziyor yeşil olan sen küçük saksıdakini mi sormuştun?
Diğeri sukulentti.Aşkın gözyaşı
O diğeri kaktüsmüydü?
Leş kaktüsü diye biliniyor onlar, çok ilginç çiçekleri oluyor ama çiçeklerin kokusu pek hoş değil diyorlar. Ben hiç koklamadımAşkın gözyaşı
O diğeri kaktüsmüydü?
Leş kaktüsü diye biliniyor onlar, çok ilginç çiçekleri oluyor ama çiçeklerin kokusu pek hoş değil diyorlar. Ben hiç koklamadım
Aldığı güneşe toprağın durumuna göre değişiyor ama dal tipi birbirine çok benziyor genellikle.Bu baya ince gibi geldi bana leşleri biliyorum yıldız gibi tüylü çiçeği var kocaman
Bu aşkın gözyaşı dimi ay bende vardı ağaç gibi oldu kaynanama verdim bahçesine katmistik kocaman olmuş tu
Evet ama bu sukulent versiyonuymuş.Bu aşkın gözyaşı dimi ay bende vardı ağaç gibi oldu kaynanama verdim bahçesine katmistik kocaman olmuş tu![]()
Cinslerini bilmiyorum ama o üzerinde ki ler tohum nere düşse hemen filizleniyordu günlerce sulamasan bile maşallah uzar giderdiEvet ama bu sukulent versiyonuymuş.
topragini saksisini degistirin benceArkadaşlarrrr yardimmmm sinirden öleceğim cicegime minik minik uçuşan sinekler musallat oldu ölmüyor bitmiyorlar ne yaptıysam boş Arap sabunu sigara izmarit suyu sirke deterjanlı su bitki ilacı yok anam yok bitmiyorlar yardımm bilgisi olan varmı![]()
Evet sanırım son çare o kaldı deli oluyorum gördükçe diğer ciceklerime bulaşmadan kurtarma gerekiyortopragini saksisini degistirin bence
Soğan dış kabuğunu kaynatıp o su ile suluyorum ben çiçeklerimi sineklenince. Uzun süreli de faydasını görüyorum. Koku vs olmuyor. Her sulamada değil sinekleri görünce bu suyu hazırlayıp soğutup kullanıyorum.Arkadaşlarrrr yardimmmm sinirden öleceğim cicegime minik minik uçuşan sinekler musallat oldu ölmüyor bitmiyorlar ne yaptıysam boş Arap sabunu sigara izmarit suyu sirke deterjanlı su bitki ilacı yok anam yok bitmiyorlar yardımm bilgisi olan varmı![]()