- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898
Benim gübrenin fotosunu atayım coşturuyor birde maya ve aspirinYolundu biraz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gübrenin fotosunu atayım coşturuyor birde maya ve aspirinYolundu biraz![]()
Muhittin ne diyon yine ne diyon ne diyooon?Ben uzun seviyorum herkes uzun seviyor belki herkesin uzununa karışmayın![]()
Farkındaysanız burda yeni temizlik yapılmış perde mermer her şey parlıyoEki Görüntüle 2849283
Bonus soldakiydi rahmetli bak telefonum da yeniymiş o zaman ilk cektiğim foto ona ait
![]()
Aman onları ki de yamuk boşver sen
Telgraf çiçeği değil miBunu aldım helppEki Görüntüle 2849284
Yapmıyomuşuz ekmeliymişizEvetama doğru yapıp yapmadığımı bilmiyorum
Yukarda bendekini atmıştım aynı sankiYaprakları kalonşoya benziyor ama çiçekleri farklı emin olamıyorum.
Ama yine baktım kalonşonun bu türüyle aynı
Şimdimi ekeyimTohumdan çoğaltıyorlar onları ekebilirsin.
Yaprakları da çiçeklerini de dalında bu derece soldurmadan koparıyorum ben,enerjisini boşuna o yapraklara harcıyor.Sıklamen serin yer sever deniyor ama benimki cam önünde sabah güneşi alıyor.Sıvı gübre verdim,kuru maya,aspirin de veriyorum çiçeklerime ben.
Solan yaprakları koparıp sulamaya devam et bence.Gübrenin fotosunu atayım memnun kaldım ondan
Onun kaktüs de töbe est olmuş hajajajjAman onları ki de yamuk boşver sen![]()
Göremedim fotoyu.Videosunu izlemiştim sıklamenin orda söylüyordu bakayımYapmıyomuşuz ekmeliymişiz
Yukarda bendekini atmıştım aynı sanki
Şimdimi ekeyim
Ağustos ayının ilk haftası ekmek gerekiyormuşYapmıyomuşuz ekmeliymişiz
Yukarda bendekini atmıştım aynı sanki
Şimdimi ekeyim
Evet aynıymış
EvetTelgraf çiçeği değil mi
Eğri uzun bisi iste karışmayınOnun kaktüs de töbe est olmuş hajajajj![]()
Buyur bacım kim neye takıldıEvet şeffaf olmalı kökler ışık almalıymış.zaten bunun toprağı da ayrı ağaç kabuğu gibi.
Orkide_sever diye üye var. Takıldığınız yerde yardımcı olur.
![]()
Henüz takılınmadı. Yeni orkidelenmiş de saksı değiştir dedim.Buyur bacım kim neye takıldı![]()
Henüz takılınmadı. Yeni orkidelenmiş de saksı değiştir dedim.takılınca sana gelecek.