- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 170.847
- 598
- 33
Saksı opaktı şeffaf olması gerekmiyo mu?Yeni orkideye saksı değiştirmek miii. Durumu neymis ki. Gelsin bana kurtarak
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saksı opaktı şeffaf olması gerekmiyo mu?Yeni orkideye saksı değiştirmek miii. Durumu neymis ki. Gelsin bana kurtarak
![]()
Kalonşa mı öyle birseyin yaprağına benziyor ama çicekleri farklıAdı ne bunun?
Kalp kalbe karşı çicegi degil bildigim kadarıylaAlıntıda kalmış evet sukulent için
Yaprağı kurudu biraz kuruyan yerleri kestim geri kalan yerleride başladı kurumaya bakalım o saksıda bekleticem
Kalp kalbe karşı çiçeği mi bu acaba bi yerde görmüştüm
Bende kalonşo sandım hep sonra çiçekleri farklı geldi ama böyle çiçeği olanda varmış dün ekledim fotoğrafını.Kalonşo büyük ihtimalle.Kalonşa mı öyle birseyin yaprağına benziyor ama çicekleri farklı
Perde arkasindan ışıği ve güneşi çok seviyor
Kalp kalbe karşı çicegi degil bildigim kadarıyla
Bim den sukulent diye aldık
Hatta bu çicegi papaganı,muhabbet kuşu olanlar ekiyormuş ödül bitkisiymiş
Galiba kuşlar yiyor bunu bilemedim
Int.resmini bulup atayım
Ilişme yav.
Ya alırken böyle değildi benimki
Ilişme yav.![]()
Ay benimki yılan kaktüsmüş meğerse hahaha
Hayır değil ya ilk hali top gibi senin.Ay benimki yılan kaktüsmüş meğerse hahaha
Bir daha kaktüs alırsam dikkat edeceğim. Bu büyüdükçe çok tuhaf şekillere giriyorOff tıkandım ya![]()
Yok top gibi değil uzundu.o çok küçük o yüzden Öyle top gibi duruyorHayır değil ya ilk hali top gibi senin.
Asıl yılan benimki de o bilmiyo bunu
Benimkinin sarısı.
Soran olursa Merve'nin çiçeğinin sarısı dersin.Benimkinin sarısı.