- 11 Nisan 2007
- 85.512
- 498.691
- 1.223
Tamam şimdi bu yaprağa devam edicek dal verirmi hiç bilmiyorum.
Çiçek coşturanlar oluyor ya sıvı onlardan sulama suyuna kat bunada ver hepsine ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazını KV ayırdım. Büyük yaprakları köklensin diye ayırdım kalanı da kapının önündeki çiçekliğe dikeceğimNaptın çıkan yaprakları taş falan al arajman yap çok güzel olur irili ufaklı
Bana link de atar mısın? Zaten geriye bi gelip benim çiçeklerime bakmadığın kalıyoTamam şimdi bu yaprağa devam edicek dal verirmi hiç bilmiyorum.
Çiçek coşturanlar oluyor ya sıvı onlardan sulama suyuna kat bunada ver hepsine ver
Ben sıklemeni iki defa çürüttüm yani kuruttum nego dedi uykuya geçiyomuş diye. Yanlış yerde tutmuşum sanırım aşırı güneş vurmaya başladı cama cam onu yakıyormuş meğer başka yere aldım sararması durdu
Orkidenin saksısını ne zaman değiştireceksiniz?Bahcede cicek, bitkiyle cok ugtasirim ama ev içi bitkilere son birkaç yıldır ilgilenmeye başladım çünkü bir türlü beceremiyorum saksı bitkisi.
Bunlar da benim öldürmemeye yeminli olduğum bebeler.
Eki Görüntüle 2849211
Tohum böyle kesiyormusunuz bunları
Eki Görüntüle 2849216
Buda uyuycak artık ondan sararıyo sanıyodumNego
Bahcede cicek, bitkiyle cok ugtasirim ama ev içi bitkilere son birkaç yıldır ilgilenmeye başladım çünkü bir türlü beceremiyorum saksı bitkisi.
Bunlar da benim öldürmemeye yeminli olduğum bebeler.
Maalesef bir türlü beceremiyorum ona bakmayı, üç yildir ne büyüdü ne de olduMaşallah çok güzelleraloe vera da sıkıntı var
Sera muhteşemBunlar da bahçeden
Saksı çiçeğinden çok anlamam demiştim:) değiştireyim mi?Orkidenin saksısını ne zaman değiştireceksiniz?
Evet şeffaf olmalı kökler ışık almalıymış.Saksı çiçeğinden çok anlamam demiştim:) değiştireyim mi?![]()
Yaprakları kalonşoya benziyor ama çiçekleri farklı emin olamıyorum.Ben kalanşo sanıyorum hala.
Sıklamenin tohum verince napıyorsun
Tohumdan çoğaltıyorlar onları ekebilirsin.Eki Görüntüle 2849211
Tohum böyle kesiyormusunuz bunları
Eki Görüntüle 2849216
Buda uyuycak artık ondan sararıyo sanıyodumNego
Kaktüs de istiyorum benBende kaktüsümü keseceğim.merve bak bu da tövbe est bir durum haha
Öncesi
Eki Görüntüle 2848692
Sonrası
Eki Görüntüle 2848695
Artık çok geçSaksı da bi parmak toz amaağn. Nego görmez inş.![]()
Yaaa irezil rüsva oldum.Artık çok geç
Neyse gebelere özel indirimim var![]()
Yaaa muazzam,şu güzelliğe şu Rabbimin sanatına bakAl bu da benim yaprak. Kendi kafasına büyümüş hahah
Eki Görüntüle 2848709