Ben bilmiyordum dikmistim o yüzden, burda okuyunca çıkardım hepsiniAma dikmiycen dikmeden yapraktan çıkıcak sonradan dikilicek
Evet köklenmiş gibiMerakima yenik düşüp diktiklerimin köküne baktımsanki bir ışık var gibi
Benim aleoveranın kökü erimiş ya kökü yok ama yaprakları sağlam maşallah nasıl kök vercek bilmiyorum dik duramıyo artık kökü olmadığı içinŞu minnoşları seviyorum
Çıkarıp baktın mı çürüyen köküne?Benim aleoveranın kökü erimiş ya kökü yok ama yaprakları sağlam maşallah nasıl kök vercek bilmiyorum dik duramıyo artık kökü olmadığı içindireniyo bi kaç aydır güç bela
Baktım hiç kök yok hiç varolmamış gibi yavrularını dağıttım geçen yıl hep küstü mü acaba diyorumÇıkarıp baktın mı çürüyen köküne?
Baktım hiç kök yok hiç varolmamış gibi yavrularını dağıttım geçen yıl hep küstü mü acaba diyorum
Eki Görüntüle 2848618
Bu öncesi yeşil görünen yerlerde hep çiçek dolmuştu.
Saksıya iki tane dikmiştim biri gitti bu gelişti ama bu seferde çok uzadı bi tarafta olduğu için dengesiz duruyodu.
Devriliyodu saksı.
Ben onu çıkardım sözde ortaya az daha derine dikicektim. Diktim.
Ertesi gün başladı yaprakları tek tek yımışayıp düşmeye.
Şimdi seninki gibi güzel dalları var bi ağaç gibi. Aynı renkten dibine yenisini ektim
Ever bu da değişikŞu sıra komple yaprak doluydu işte soldu.
merve Seninki daha iyi çünkü yukardan kesebilirsin.
Benn kesemem yaprakta çiçekte yukarda kaldı
Budadın mı sen?Ever bu da değişik
Yok daha budamadımBudadın mı sen?
Eki Görüntüle 2849093
Kalanşoya bak töbee
Eki Görüntüle 2849094
Sardunya bile mutlu değil.
Eki Görüntüle 2849098
Bu da yeni düştü buralara. Ilk anneler günü çiçeği.
Yılbaşı galiba o tek daldı güzel büyüdü ya tutarsa diye almıştım onu. Kalanşonun yaprakları da mı budayacam.Atlas çiçeği mi o yanda ki
Yılbaşı çiçeğiyle ne farkı var anlamadım zaten
Yılbaşı galiba o tek daldı güzel büyüdü ya tutarsa diye almıştım onu. Kalanşonun yaprakları da mı budayacam.
Taam ya bugün akşam olmadan yaparım inş.Sağlamsa değil.
Kuruları kes altta kuruyan yaprak varsa al yeter tam budama değil aslında temizleme gibi düşün
Ben balkonu sildim suladım şebboy dökülmüştü süpürdümTaam ya bugün akşam olmadan yaparım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?