Ben de pilea almıştım yeni iki tane bebeki var onları ayırsam mı diye düşünüyorum azcık büyüsünler de ben de onları vereyim evde adım atacak yer kalmayacak çiçektenVar boğumlu o noktadan keseceğim. Biraz dağıtacağım. Yanından yavruları çıktı baya
Ay bana yine bi gülme geldi.Arkayı odaklamış ama sen anlarsın bida uğraşamadım
susamis sanki
Şu yılan gibi olan kaktüs cinsiydi bu ablam aldı minicikti.
İleri doğru uzaması gerekirken içinden uzun parça şeklinde uzadı.
Gelişemiyor dedim heralde içerde dışarı koydum bu sefer yandı.
pawlover dedi çok su vermişsin suyu kestim kaç hafta gene yok.
Az az su vermeye başladım uzamaya başladı ama tövbe est ters yönde
Eki Görüntüle 2848700
.nasil guzel masallah adi nedir acabaKomşuya vermiştim sinekkenfi atacaktım dün gördüm
Eki Görüntüle 2848820
Inan bilmiyorum yonca çiçeği felan çıkıyor nette.nasil guzel masallah adi nedir acaba
İnşallah uzasın,bazı bitkileremi bazı mevsimdemi kesilen yada budanan yerden hava alması iyi değilmiş ama hangi bitki hangi mevsim bilemiyorum
Teşekkür ederim bende dökülenlere müdahale etmeyeyim o zaman.Evet ona benziyor
Bu kaktüslerin amacı ne böyle uzuyor yamuluyorNiye yahu
Ay çok güzel şeyler öğreniyorumBu mevsim olayı çok doğruymuş büyük bi aloe veradan yavru aldık biz bi sürü ama kışın aldık salak gibi ve tutmadı küsüyormuş. Bu baharda aynı anneden yavrular aldık yine tuttu.
Köklerinde hava almaması gerekiyomuş sanıyorum kışın
fazla degil aslindaHaftada bir suluyorum fazla mı acaba ?
Ay çok güzel şeyler öğreniyorumbende bir Aloe Vera var yavrusunu ayırmak istiyorum ama mevsim ve boyut olarak zamanimidir. En öndeki büyük olan bebemizi alabilir miyiz?
Eki Görüntüle 2848876 Eki Görüntüle 2848876
Teşekkür ederim hemen işlemlere başlıyorumBahar bitmeden ayır bence. Bi müddet sabit kaldı benimkiler çok çok minik yavrular vardı sonra büyüdü
Merakima yenik düşüp diktiklerimin köküne baktımEvet ona benziyor
Ama dikmiycen dikmeden yapraktan çıkıcak sonradan dikilicekMerakima yenik düşüp diktiklerimin köküne baktımsanki bir ışık var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?