Bende minicik yaprakları dikmeye uğraştım öylece bırakayım o zaman.Yok dikmedim kendi kendine çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende minicik yaprakları dikmeye uğraştım öylece bırakayım o zaman.Yok dikmedim kendi kendine çıktı![]()
Toprağın üzerinde kaldı benimki kendince çimlendiBende minicik yaprakları dikmeye uğraştım öylece bırakayım o zaman.
susamis sanki
aloe vera normal cicek gibi cok su istemez fazla suluyor olabilir misiniz?Kızlar merhaba ,
Benim iki aloe veram var ama sürekli uçları kuruyor neden acaba bilen var mı ?
Kopan yerinden değilde yuvarlak yerinden tutmuş ne ilginçToprağın üzerinde kaldı benimki kendince çimlendi
Evet ona benziyorEki Görüntüle 2848732
Bu soldaki ondan değil mi?
Benim çiçekler enteresanKopan yerinden değilde yuvarlak yerinden tutmuş ne ilginç
Belkide ben yanlış ektimBenim çiçekler enteresan![]()
Kopan yerden çiçeklenir. Çiçeklenmeden ekilmiyor diye biliyorumBelkide ben yanlış ektim
Atarım biara sukulentiKopan yerden çiçeklenir. Çiçeklenmeden ekilmiyor diye biliyorum
Aslında yanmamıştır renk değiştiriyo balkonda du bak çıkam çekem benimkinin resmini rengi koyulandı ama yavru verdi bi sürüŞu yılan gibi olan kaktüs cinsiydi bu ablam aldı minicikti.
İleri doğru uzaması gerekirken içinden uzun parça şeklinde uzadı.
Gelişemiyor dedim heralde içerde dışarı koydum bu sefer yandı.
pawlover dedi çok su vermişsin suyu kestim kaç hafta gene yok.
Az az su vermeye başladım uzamaya başladı ama tövbe est ters yönde
Eki Görüntüle 2848700
Arkayı odaklamış ama sen anlarsın bida uğraşamadım![]()
Benimki de bir tuhaf büyüdü. Keseceğim kellesiniGece çekimi ancak bu kadar oldu![]()
Haftada bir suluyorum fazla mı acaba ?aloe vera normal cicek gibi cok su istemez fazla suluyor olabilir misiniz?
Boğum varsa bölüp yanına dikebilirsin çok sağlıklı gözüküyo maşallahBenimki de bir tuhaf büyüdü. Keseceğim kellesini![]()
Var boğumlu o noktadan keseceğim. Biraz dağıtacağım. Yanından yavruları çıktı bayaBoğum varsa bölüp yanına dikebilirsin çok sağlıklı gözüküyo maşallah![]()