- Konu Sahibi Amine Busra
canım ben 2 sene vajinismustum. 2 sene hiç beraberlik olmadı. birbirimizi deli gibi sevmemize rağmen sürekli kavga ederdik. yazdıklarını çok iyi anlıyorum. biz doktor doktor gezdik ve çok şükür 7 ay önce tedavim bitti 2 ayda iyileştim. tamamen iyileştim. peki hiç doktora gidip tedavi denedin mi? bu hastalık her kadında farklı. bazısı çabuk atlatır bazısı ise doktor yardımına ihtiyaç duyar ve biraz zor atlatır. ben de böyleydim. ağır hasta dediler bana. iyileşmem imkansıza yakınken 2 ayda iyileştim. eşin ilişkiye giremediği için kendi kafasında çareyi yanlış yerlerde aramış. bence ikiniz de bir evlilik terapistine, vajinismus tedavi merkezlerine gidin. orada psikolojik destek de veriyorlar. bebeğin de var. eşine bir şans ver çünkü henüz doğru düzgün beraber olamıyorsunuz ve inan bana tedavini olurken o da seni anlayacak. eşim de bana psikolojik şiddet uygular sonra ağlayarak özür diler, elimde değil affet derdi. çoook sancılı süreçler yaşadık. kesinlikle eşini karşına al sakince konuş ve bir doktora gidin. o seni anlayacak sen de onu anlayacaksın emin ol.
Kendisinin psikolojik sorunlari var buna eminim zaten. Ama psikologlari deli doktoru olarak gordugu icin benim gitmeme bile karisiyor. İlacla duzelecegine inanmiyor. Terapiste kendim gitmek istiyorum